Top Info
najistotniejsze informacje z tematu |
|
| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
joogoo Gaduła

|
Wysłany: 10 Lut 2003 18:57 Temat postu: Wtyka co wyeksportuje WSZYSTKIE kontakty ... |
|
|
... a nie tylko z ICQ ...
Hejka, tak właśnie się zastanawiam, czy nie można po prostu przegrać sobie pliku moj_profil.dat np. z kompa w domu do pracy i czy to zadziała ?
pozdro
Joogoo |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Adv Bot

|
Wysłany: 21 Sie 2026 1:52 Temat postu: Reklama |
|
|

W TechnoVolt znajdziesz energooszczędne oświetlenie hal i pomieszczeń magazynowo-produkcyjnych w profesjonalnym wykonaniu.
Wieloletnie doświadczenie i atrakcyjne ceny gwarantują u nas najlepszą ofertę na rynku w branży elektrycznej.
Stosujemy najnowocześniejsze technologie i wysokiej jakości produkty.
Dla inwestycji naszych klientów dostarczamy i wykonujemy nowoczesne oświetlenie energooszczędne (LED) z zastosowaniem opraw: dekoracyjnych, rastrowych, hermetycznych, przemysłowych, projektorów oraz linii świetlnych.
Kontakt z nami i informacje na naszej stronie www.TechnoVolt.pl
*** NOWOŚĆ ***
Kompensacja mocy biernej - obniż swoje rachunki za prąd!
Usługa dostępna na terenie całego kraju
Zredukuj opłaty za prąd ::
Płać mniej za prąd
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Nazir  Admin

|
|
| Powrót do góry |
|
 |
joogoo Gaduła

|
Wysłany: 10 Lut 2003 19:18 Temat postu: No to elegancko ;) |
|
|
Dzięki za odpowiedź - tak myślałem że wtyki powinny być identyczne po obu "stronach". Ale lepiej popytac niż sie obudzić z reką w wiadomo czym i wpisywac potem od nowa 200 kontaktów i ustawień .
pozdro |
|
| Powrót do góry |
|
 |
QBUS Weteran

|
Wysłany: 10 Lut 2003 20:51 Temat postu: Re: No to elegancko ;) |
|
|
| joogoo napisał: |
Dzięki za odpowiedź - tak myślałem że wtyki powinny być identyczne po obu "stronach". Ale lepiej popytac niż sie obudzić z reką w wiadomo czym i wpisywac potem od nowa 200 kontaktów i ustawień .
pozdro |
Ja pomiedzy domem a praca kopiuje caly katalog z Miranda i dziala to bezblednie!  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
p0li Weteran

|
Wysłany: 10 Lut 2003 21:48 Temat postu: Re: No to elegancko ;) |
|
|
| QBUS napisał: |
pozdro |
Ja pomiedzy domem a praca kopiuje caly katalog z Miranda i dziala to bezblednie!  |
Ja robię podobnie a dodatkowo wypróbowałem jeszcze jedną możliwość - trzymanie mirki na dużej dyskietce (LS, MO, Zip ...) i noszenie ze sobą do pracy - wtedy jest zawsze aktualna nie ma problemów z dogrywaniem tu i tu najnowszych wtyczek itp - no i nikt nie będzie się podszywał pod nas gdy nas nie ma w pracy  _________________ p0li |
|
| Powrót do góry |
|
 |
QBUS Weteran

|
Wysłany: 11 Lut 2003 0:29 Temat postu: Re: No to elegancko ;) |
|
|
| p0li napisał: |
| QBUS napisał: |
pozdro |
Ja robię podobnie a dodatkowo wypróbowałem jeszcze jedną możliwość - trzymanie mirki na dużej dyskietce (LS, MO, Zip ...) i noszenie ze sobą do pracy - wtedy jest zawsze aktualna nie ma problemów z dogrywaniem tu i tu najnowszych wtyczek itp - no i nikt nie będzie się podszywał pod nas gdy nas nie ma w pracy  |
Ale ja mam caly komputer dla siebie w pracy i nikt tam nie zaglada oprocz mnie, a jezeli cos zmienie w mirandzie to pakuje ja i wysylam sobie ftpem na konto, a potem w domu (albo w pracy) odbieram tego zipa, wywalam cala zawartosc katalogu mirandy i wrzucam zawartosc paczki - dziala bez pudla... |
|
| Powrót do góry |
|
 |
|