Top Info
najistotniejsze informacje z tematu |
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
DJ Lotos  Root Admin

Dołączył: 19 Sty 2003 Posty: 3342 Skąd: PL/state: lubuskie Wiek: 45 lat(a)
|
Wysłany: 18 Sty 2004 4:57 Temat postu: O nas - kronika urodzin |
|
|
18-sty-2004: Pierwsze urodziny www.miranda-im.pl
Z dniem dzisiejszym, wszystkim pragnę zakomunikować, iż nasz serwis obchodzi właśnie pierwsze urodziny
Tak, tak, to wlasnie dzis mija okrągły rok jak wszystko sie zaczęło
Jak widze na tą okoliczność nawet zarejestrował sie tysięczny user (wbrew czyimś prognozom )
Patrząc wstecz na historie tego forum, wiazą sie z nim miłe wspomnienia, duzo sie nauczylismy, sporo sie dzialo...
Pozdrawiam wszystkich użytkowników w imieniu całej ekipy, dzieki, ktorej właśnie ta strona istnieje i ma ten swoj niepowtarzalny urok
18-sty-2005: Drugie urodziny www.miranda-im.pl
przeczytaj
18-sty-2006: Trzecie urodziny www.miranda-im.pl
przeczytaj
18-sty-2007: Czwarte urodziny www.miranda-im.pl
przeczytaj
18-sty-2008: Piąte urodziny www.miranda-im.pl
przeczytaj
18-sty-2009: Szóste urodziny www.miranda-im.pl
przeczytaj
18-sty-2010: Siódme urodziny www.miranda-im.pl
przeczytaj
18-sty-2011: Ósme urodziny www.miranda-im.pl
przeczytaj _________________ Podobno wszechświat i głupota ludzka są nieograniczone...
Co do tego drugiego nie ma wątpliwości... A. Einstein
Dlatego zawsze korzystaj z FAQ, Szukaj i Instalatora
Ostatnio zmieniony przez DJ Lotos dnia 25 Sty 2011 19:07, w całości zmieniany 3 razy |
|
Powrót do góry |
|
 |
Adv Bot

|
|
Powrót do góry |
|
 |
przMO  Gaduła

|
Wysłany: 18 Sty 2004 5:17 Temat postu: |
|
|
... i jeszcze jeden i jeszcze raz...
co prawda nie jestem tu od poczatku, jednak wiele sie nauczylem... wiec pozwole sobie z okazji tego jubileuszu zlozyc - mysle, ze w imieniu wszystkich uzytkownikow - wyrazy szacunku i pokory dla Szanownych Moderatorow za ich troske... cierpliwosc... wyrozumialosc ... za lopatologiczne tlumaczenie niektorych problemow... i zyczyc jeszcze wiecej cierpliwosci i samozaparcia... (ten przedrostek jest dosc znaczacy )
uzytkownikom - milego uzytkowania i jak najmniej klopotow ...
heh... az sie lezka w oku kreci...
a tysieczny zarejestrowany - coby tradycji stalo sie zadosc - stawia kazdemu browara ... i w ten oto sposob narodzila nam sie nowa, swiecka tradycja...
Panowie (i panie)... Na Zdrowie... _________________ Nasze cnoty są bękartami naszych grzechów... |
|
Powrót do góry |
|
 |
tusz  Gaduła

|
Wysłany: 18 Sty 2004 5:21 Temat postu: Re: Pierwsze urodziny forum! |
|
|
ekhmmm... sto lat, sto lat....
i tutaj pojawia się pytanie: czy to browarek jest powodem jakiegoś dziwnego działania forum dzisiejszej nocy? MySQL błędy, zmultiplikowane posty i inne takie?
a co do samej rocznicy - to czas liczymy od powstania forum jeszcze pod starym adresem, prawda? jak to szło - miranda.tpsa.jp ? ehhh, stare dzieje. Sentymentalnie i ckliwie mi się robi. Od tamtego czasu przekonałem sporą liczbę osób do korzystania z Mirki. Słowa "używam Mirandy" przestały budzić uśmiech dwuznaczności wśród znajomych...
taaaa.... już rok.
Pozdrowienia dla ekipy  |
|
Powrót do góry |
|
 |
Bags_Bunny  VIP

|
Wysłany: 18 Sty 2004 5:23 Temat postu: |
|
|
serio? to ja nawet nie wiedzialem ze jestem z forum od 3 tygodnia jego istnienia wszystkiego najlepszego oczywiscie dla forum i wszystko forumowiczow abyscie wytrwali kolejny rok i na prezent dla forum proponuje nowy serwer bo ten jest w ciezkim stanie ... _________________ php ma w zasadzie tylko jedna zalete - dziala | fatal error: ms windows system found |
|
Powrót do góry |
|
 |
hiisi  Kataryna

Dołączył: 09 Sty 2004 Posty: 115 Skąd: Kraków Wiek: 43 lat(a)
|
Wysłany: 18 Sty 2004 10:13 Temat postu: Re: Pierwsze urodziny forum! |
|
|
DJ Lotos napisał: |
nasze forum obchodzi wlasnie pierwsze urodziny |
Gratuluje, a moze mi ktos powiedziec czemu o trzeciej w nocy(dzis) nie da sie wejsc na forum?
DJ Lotos napisał: |
Jak widze na tą okoliczność nawet zarejestrował sie tysieczny user (wbrew czyimś prognozom ) |
Zwalniam wrozke. Bede wrozyl z flakow kota:) |
|
Powrót do góry |
|
 |
SkWaRa  Kataryna

|
Wysłany: 18 Sty 2004 11:40 Temat postu: |
|
|
ehh wzruszylem sie, zalalem sobie klawierke lzami . Ja rowniez przylaczam sie do zyczen i dodam ze pomimo tego ze ostatnio nic nie postuje ale patrze z boq na to co sie dzieje - czytam posty etc. Mam nadzieje ze forum bedzie jeszcze dluuuuuuuuuugo pomocne userom Mirci.
Forum
tez przylaczam sie do prosby do kogos kto moglby zajac sie hostingiem tego foum - czasem wrecz nie mozna doczekac sie az sie forum otworzy 
Ostatnio zmieniony przez SkWaRa dnia 18 Sty 2004 11:49, w całości zmieniany 1 raz |
|
Powrót do góry |
|
 |
TeEq  VIP

|
Wysłany: 18 Sty 2004 11:44 Temat postu: |
|
|
Wszystkiego naj..naj..naj.. no i zeby forum nie padlo a, zylo tak dlugo jak bedzie istniec miranda i dluzej ))
p.s. Co do serwera to zapraszam tutaj
http://miranda-im.pl/viewtopic.php?t=1418&start=0 _________________ eChorzow.pl |
|
Powrót do góry |
|
 |
damjanek  Weteran

Dołączył: 12 Kwi 2003 Posty: 381 Skąd: Poznań Wiek: 37 lat(a)
|
Wysłany: 18 Sty 2004 14:35 Temat postu: |
|
|
huh huh..
no niezle sie forum trzyma, pomijajac ten pad ok. 0200am - 0300am...
w sumie jest to jedno z nielicznych for trzymanych mocna reka, gdzie nie dochodzi do bluzgania, wyzywania, przeklenstw, gadania o pie... i ogolnego syfu..... w sumie to zasluga moderatorow, ktorzy tempia wszelke powyzsze dzialania....
wiec tak:
OnO: zebys dalej twardo i aktywnie tworzyl pluga do gg
Moderatorzy: czasu, cierpliwosci, i dalszego trzymania porzadku
Bankrut: bo o nim nie nalezy zapominac... zebys nas dalej zachwycal wesolymi pluginami!! keep rollin mate...
Reszta userow:
zeby gg nie padalo, lub tez ludzie zmienili protokol na jakis bardziej......hmmm..... stabiny?
zeby nie bylo takich klientow, co jak na talerzu nie dostana odpowiedzi, to za nic sami niczego nie zrobia......
zeby bylo nam tu wesolo
zeby nam serv nie padal....
no i kolejnego roku, czy nawet 10.....
:B is playing: Tede - Merctedes S600 [Dj 600v 600c ] _________________ ...wiem którędy wiedzie mnie moja droga... |
|
Powrót do góry |
|
 |
kfiadeg  VIP

|
Wysłany: 18 Sty 2004 19:33 Temat postu: Re: Pierwsze urodziny forum! |
|
|
hiisi napisał: |
(...) Zwalniam wrozke. Bede wrozyl z flakow kota:) |
no tylko nie kota, dobra!? ;)
Fakt faktem, sentymenty biorą górę, jak się pomyśli, że to już rok...
Ja sam nigdy nie myślałem że dam sie wkręcić w coś takiego. A że zostanie mi nadana taka funkcja, to już w ogóle w ogóle...
Dzięki forum, w mojej mirandowej liście kontaktów pojawiło się kilka nowych wpisów, ludzi bardzo życzliwych i pogodnego ducha. Jeszcze innych po prostu cieszę się, że "znam z widzenia" ;)
Bardzo się cieszę, że - tak jak już to damjanek tutaj wspomniał - odchyły na forum zdarzały się przez ten rok bardzo rzadko - a te które można jeszcze zobaczyć leżą w odpowiednim dla siebie miejscu.
Nie każde forum może się poszczycić rokiem istnienia z tak dużą aktywnością, wszak nawet w wakacje coś się tu zawsze działo.
Aż dziwne wydaje się, że wszystkich tutaj ludzi (już 1000) łączy nie kto inny jak Miranda :)
A kolejny rok - niech po prostu będzie lepszy niż poprzedni :)
Pozdrawiam,
mirandowy kfiad |
|
Powrót do góry |
|
 |
hiisi  Kataryna

Dołączył: 09 Sty 2004 Posty: 115 Skąd: Kraków Wiek: 43 lat(a)
|
Wysłany: 18 Sty 2004 20:15 Temat postu: Re: Pierwsze urodziny forum! |
|
|
kfiadeg napisał: |
no tylko nie kota, dobra!?
|
Charakterystyczne ulozenie wskazuje na to ze wiele dobrego przed tym komunikatorem...
Niestety nie moge doczytac sie juz przyszlosci gg...
Ech...ma Ktos jakies zwierze futerkowe
Stooo lat   |
|
Powrót do góry |
|
 |
Axon Gaduła

|
Wysłany: 19 Sty 2004 0:05 Temat postu: |
|
|
Hmm - no to wszystkieog najlepszego!!!
Pozdrawia user numer 164 - mi do roczku uzywania mirandy brakuje jeszcze jakies 2 miechy.
Jak dotad moge poszczycic sie juz paroma osiagnieciami. Moim najwiekszym jest to, ze jeszcze ani razu nie zostalem objechany na tym forum za zadawanie glupich pytan a szczerze powiem, ze to chyba nie czesto sie zdarza  _________________ Wszyscy myślą tylko o sobie, tylko ja myślę o mnie. |
|
Powrót do góry |
|
 |
damjanek  Weteran

Dołączył: 12 Kwi 2003 Posty: 381 Skąd: Poznań Wiek: 37 lat(a)
|
Wysłany: 19 Sty 2004 2:11 Temat postu: |
|
|
pilem dzis zdrowie usr-ow mmirki i ine tylko...........jejku, al eja pijany jestem.....
prosze o nei czepianie sie wartosci merytorycznej tego posta.... w koncu tworzwe go pod wplywem alkoholu i to niemalej iloscci....
tak wiec jeszcze raz....wszystkiego najlepszego z okazji wczorajszego swieta polskich mirandowcow,,,,
ale mnie si eteraz ciezko pisze w miare sprawnie...
:B is playing: Afu-Ra - Equality (Feat. Ky-mani) [Body Of The Life Force #15] _________________ ...wiem którędy wiedzie mnie moja droga... |
|
Powrót do góry |
|
 |
mina86  Weteran

Dołączył: 18 Sty 2003 Posty: 686 Skąd: Linux 2.6.x x86_64 Wiek: 37 lat(a)
|
Wysłany: 20 Sty 2004 17:45 Temat postu: |
|
|
A ja tylko chciałbym zauważyć, że zgodnie z tym co wyczytałem kiedyś w słowniku ortograficznym tekst "1sze Urodziny" jest nieprawidłowy. Prawidłową formą jest: "1. Urodziny" bądź ewentualnie "1 Urodziny".  _________________ Post wygenerowany automatycznie przez system sztucznej inteligencji o kodowej nazwie mina86
Myślałem, że jest wolność słowa...
i wtedy właśnie kazali mi usunąć adres strony z tej stopki. |
|
Powrót do góry |
|
 |
ankajrt  Pierdoła

|
Wysłany: 21 Sty 2004 16:38 Temat postu: |
|
|
damjanek napisał: |
(...)
Reszta userow:
(...)
zeby nie bylo takich klientow, co jak na talerzu nie dostana odpowiedzi, to za nic sami niczego nie zrobia......
(...)
|
A dlaczego ma nie być takich co chcą łopatologicznei??
A może to jest do mnie aluzja?? |
|
Powrót do góry |
|
 |
moon  VIP

|
Wysłany: 21 Sty 2004 17:29 Temat postu: |
|
|
anka_01 napisał: |
A może to jest do mnie aluzja?? |