Top Info
najistotniejsze informacje z tematu |
|
| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
DaNTe Gaduła

|
Wysłany: 11 Maj 2003 14:54 Temat postu: Blokada zamykania systemu ? |
|
|
Ktoś mnie może oświecić czemu Miranda blokuje mi zamykanie systemu (Win XP). Proces wyłączania zatrzmuje się na M i konczy, muszę najpierw ręcznie kończyć M i dopiero zamykać system . |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Adv Bot

|
Wysłany: 19 Kwi 2026 18:28 Temat postu: Reklama |
|
|

TechnoVolt oferuje profesjonalnie wykonane rozdzielnie elektryczne i tablice sterujące.
Wieloletnie doświadczenie i atrakcyjne ceny gwarantują u nas najlepszą ofertę na rynku w branży elektrycznej.
Stosujemy najnowocześniejsze technologie i wysokiej jakości produkty.
Dla inwestycji naszych klientów dostarczamy i wykonujemy rozdzielnie elektryczne główne i sterujące oświetleniem oraz automatyką budynków. Oferujemy sprzęt znanych producentów (m. in. Legrand, Eaton, Hager, Siemens, F&F, Relpol, Zamel, ETI).
Kontakt z nami i informacje na naszej stronie www.TechnoVolt.pl
*** NOWOŚĆ ***
Kompensacja mocy biernej - obniż swoje rachunki za prąd!
Usługa dostępna na terenie całego kraju
Zredukuj opłaty za prąd ::
Płać mniej za prąd
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Nazir  Admin

|
|
| Powrót do góry |
|
 |
OnO  Admin

|
Wysłany: 11 Maj 2003 17:11 Temat postu: |
|
|
Ten błąd został usunięty w kwietniu b.r. z alpha 0.3 zdajsie. Czyli trza zrobić jak rzekł Nazir.
Pozdro, _________________ OnO używa teraz Mac-a, precz z Windowsem Ecoute radio electro[u]nique dans Limbik Frequencies
Mama Polskiego Forum Mirandy IM "oryndż dżus end kołk pliz" |
|
| Powrót do góry |
|
 |
DaNTe Gaduła

|
Wysłany: 11 Maj 2003 23:20 Temat postu: |
|
|
no i zrobuiłem tak - wrzucłem nowszą wersję i... nadal to samo. System nie chce się zamykać.
Może to wina plugina lub jakiegoś ustawienia, uzywam nConvers, Tlen'a i ICQ, i chyba Atomic  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Nazir  Admin

|
Wysłany: 11 Maj 2003 23:25 Temat postu: |
|
|
| DaNTe napisał: |
no i zrobuiłem tak - wrzucłem nowszą wersję i... nadal to samo. System nie chce się zamykać.
Może to wina plugina lub jakiegoś ustawienia, uzywam nConvers, Tlen'a i ICQ, i chyba Atomic  |
To wylacz je wszystkie i wlanczaj po jednym //pluginie// sprawdzajac czy sie system wylancza troszke ci to czasu zajmie, ale dowiesz sie przez jaki plugin nie zamyka sie Mirandy
Ps. przed tym sprawdz czy masz wszystkie pluginy sa najnowsze i sprawdz jeszcze na czystym nowym profilu _________________ Miranda nie dla idiotow  
IRC #miranda.kom.pl - oficjalny kanał Polskiego Forum - serwer: irc.quakenet.org |
|
| Powrót do góry |
|
 |
kfiadeg  VIP

|
Wysłany: 12 Maj 2003 0:01 Temat postu: |
|
|
niewiele tu pomoge jeśli powiem że tesh tak miałem?
qcze ale czy to był plugin czy nightly mirandy to nie pamientam - w każdym razie poupgrade'owałem co mogłem i pomogło.
pozowodzenia |
|
| Powrót do góry |
|
 |
OnO  Admin

|
Wysłany: 12 Maj 2003 0:25 Temat postu: |
|
|
A może to nConvers.. coś mi tak świta.. że to może to.. wiem, że ten problem gdzieś już był poruszany i został poprawiony. _________________ OnO używa teraz Mac-a, precz z Windowsem Ecoute radio electro[u]nique dans Limbik Frequencies
Mama Polskiego Forum Mirandy IM "oryndż dżus end kołk pliz" |
|
| Powrót do góry |
|
 |
DJ Lotos  Root Admin

Dołączył: 19 Sty 2003 Posty: 3342 Skąd: PL/state: lubuskie Wiek: 48 lat(a)
|
Wysłany: 12 Maj 2003 9:39 Temat postu: |
|
|
Hey
Ja miałem taki problem m. in. kiedy testowałem pluga Atomic i na testach sie skończylo gdyż przy jego użyciu musiałem uprzednio ręcznie ubijać proces celem zamkniecia systemu, stąd niestety nie korzystam z tego pluga. Jednak on wcale nie musi byc wlasciwa przyczyna, bynajmniej u mnie tak bylo, albo sie wywalała M przy wyjsciu (w dobrym ukladzie) albo trzeba bylo przez managera Ctrl+Alt+Del ostatecznie HARD RESET  _________________ Podobno wszechświat i głupota ludzka są nieograniczone...
Co do tego drugiego nie ma wątpliwości... A. Einstein
Dlatego zawsze korzystaj z FAQ, Szukaj i Instalatora |
|
| Powrót do góry |
|
 |
moon  VIP

|
Wysłany: 12 Maj 2003 11:19 Temat postu: |
|
|
| OnO napisał: |
| A może to nConvers.. coś mi tak świta.. że to może to.. wiem, że ten problem gdzieś już był poruszany i został poprawiony. |
Mi sie Miranda wywiesza kiedy jakieś okna nConvers zostawały przy wyłanczaniu ale az tak ostro nie było
Spróbuj nconvers .80e ze strony Nicoladd. _________________ I feel like the Blind Man, in a Dark Room,
looking for the Black Cat - That is Not There
Przeczytaj http://rtfm.bsdzine.org zanim zadasz pytanie! |
|
| Powrót do góry |
|
 |
DaNTe Gaduła

|
Wysłany: 13 Maj 2003 18:49 Temat postu: |
|
|
Edycja...
znalazlem winowajce - menuex.dll, na razie drania wywalilem.
Co ciekawe nie wystarczylo wylaczyć w konfigu, trzeba bylo wywalic plik. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
karaguy  Moderator

Dołączył: 19 Sty 2003 Posty: 2096 Skąd: Gliwice Wiek: 40 lat(a)
|
Wysłany: 13 Maj 2003 19:24 Temat postu: |
|
|
| DaNTe napisał: |
znalazlem winowajce - menuex.dll, na razie drania wywalilem.
Co ciekawe nie wystarczylo wylaczyć w konfigu, trzeba bylo wywalic plik. |
Pewnie dlatego ze ten plug siedzi glebiej w systemie niz inne / sama Miranda. _________________ antykara, Twój przyjazny moderator... no, prawie przyjazny. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
|