Top Info
najistotniejsze informacje z tematu |
|
| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
Randall  Weteran

|
Wysłany: 18 Lis 2004 10:16 Temat postu: Da się zrobić Mirandę na Pendrive? |
|
|
Witam,
Ponieważ od jakiegoś czasu zasuwam z dyndającym na szyi pendrive'm, na którym trzymam między innymi Portable FireFox'a i ThunderBird'a - zainteresowałem się czy nie mógłbym zrobić sobie też portable Mirandy
Po prostu korzystam co chwila z innego kompa z dostępem do netu i niewygodnie mi przegrywać Mircie do program files i później z powrotem na pen'a.
Wszelkie sugestie mile widziane
Thx! _________________ If You can't really say what You don't really know,
Then You don't really know what You can't really say. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Adv Bot

|
|
| Powrót do góry |
|
 |
karaguy  Moderator

Dołączył: 19 Sty 2003 Posty: 2096 Skąd: Gliwice Wiek: 40 lat(a)
|
Wysłany: 18 Lis 2004 10:30 Temat postu: |
|
|
Patrz http://www.miranda-im.pl/viewtopic.php?t=1712, dodatkowo skorzystaj z wtyczki Make Realtive i ewentualnie (jeśli nie będzie MR działać) Path. _________________ antykara, Twój przyjazny moderator... no, prawie przyjazny. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
damjanek  Weteran

Dołączył: 12 Kwi 2003 Posty: 381 Skąd: Poznań Wiek: 40 lat(a)
|
Wysłany: 18 Lis 2004 17:59 Temat postu: |
|
|
w najnowszych nightly sciezki do ikon i backgroundow (soundu chyba tez) sa przechowywane w db w formie relative..totez path i make relative beda zbedne, o ile randall uzywam najnowszych alph
:B is playin: Black Sabbath - Sabbath Bloody Sabbath [Sabbath Bloody Sabbath #01] _________________ ...wiem którędy wiedzie mnie moja droga... |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Randall  Weteran

|
Wysłany: 22 Lis 2004 11:03 Temat postu: |
|
|
| damjanek napisał: |
| w najnowszych nightly sciezki do ikon i backgroundow (soundu chyba tez) sa przechowywane w db w formie relative..totez path i make relative beda zbedne, o ile randall uzywam najnowszych alph |
Thx - zaraz zasysam jakas nowa nightly - teraz jade na oficjalu 0.3.3.1
| damjanek napisał: |
| :B is playin: Black Sabbath - Sabbath Bloody Sabbath [Sabbath Bloody Sabbath #01] |
Sciagnij sobie cover tego w wykonaniu Bruce'a Dickinsona - rewelka  _________________ If You can't really say what You don't really know,
Then You don't really know what You can't really say. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
|