Top Info
najistotniejsze informacje z tematu |
|
| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
karaguy  Moderator

Dołączył: 19 Sty 2003 Posty: 2096 Skąd: Gliwice Wiek: 40 lat(a)
|
Wysłany: 07 Cze 2003 13:12 Temat postu: Miranda IM - Hit Miesiąca? |
|
|
Muszę chyba częściej czytać forum MIM. :]
| miranda-im.org napisał: |
Miranda IM awarded 'Hit of the Month' - by Strickz (strickz at miranda-im.org) (03/06/2003)
Miranda IM was recently given the award "Hit of the Month" by the Polish software news website "softcoffee". The article is here (in Polish). A contributing factor was the large number of protocols and other plugins. Congratulations to all plugin writers! |
AFAIK nie było tego na naszym forum. :]
EDIT: Urwało linki [: _________________ antykara, Twój przyjazny moderator... no, prawie przyjazny. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Adv Bot

|
|
| Powrót do góry |
|
 |
DJ Lotos  Root Admin

Dołączył: 19 Sty 2003 Posty: 3342 Skąd: PL/state: lubuskie Wiek: 48 lat(a)
|
Wysłany: 07 Cze 2003 13:57 Temat postu: |
|
|
No tak, wszystko ładnie pięknie choć opisane dosyć ogólnikowo z odwołaniami jedynie do oficjalnych źródeł zagranicznych.
Niestety nic tam nie wspomniano za bardzo o krajowej platformie i zwolennikach, autorach wtyczek (GG by Adam zaledwie link, o Tlenie nic, tutejsze forum wykluczone całkiem jak i wtyczki do SMS) i pozytywnych atutach tego IM w PL dzięki ich pracy i osiągnięciom.
Ale dobrze, liczy sie fakt, Hit miesiąca Może niedługo i roku 2003 Jest dobrze  _________________ Podobno wszechświat i głupota ludzka są nieograniczone...
Co do tego drugiego nie ma wątpliwości... A. Einstein
Dlatego zawsze korzystaj z FAQ, Szukaj i Instalatora |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Gargamel Niemowa

|
Wysłany: 27 Cze 2003 13:21 Temat postu: |
|
|
To prawda, "polski rynek" pominąłem, choć na swoje usprawiedliwienie mam to, że w owym czasie polskie forum mirandy było niedostępne (w każdym razie nie udało mi się na nie wejść). Ideą "hitu" nie była straszna szczegółowość, a raczej próba zachęcenia do wyprobówania oprogramowania kompletnie nieznanego czytelnikom. Co do wtyczki protokołu Tlena - "Hit" nie miał być, nawet w najśmielszych założeniach, spisem wszystkich możliwości MIM, bo budowa Mirandy jest taka, iż dodanie nowych funkcji staje się dziecinnie proste, a liczba wtyczek ogromna. Poza tym byłoby to niejako dublowanie zawartości oficjalnej strony.
Podobnej strony jak ta na softcoffee nie widziałem po polsku, a w sieci nie znalazłem (prócz forum) wielu informacji na jej temat w naszym wspaniałym języku.
Choć pewnie warta rozważenia jest lekka zmiana formuły, z tymże fanów Mirandy to już pewnie nie zainteresuje, bo ewentualnie wprowadzona zostanie w kolejnych "hitach".
Pozdrawiam wszystkich fanów Mirandy
Gargamel |
|
| Powrót do góry |
|
 |
|
|