Top Info
najistotniejsze informacje z tematu |
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
karaguy Moderator
Dołączył: 19 Sty 2003 Posty: 2096 Skąd: Gliwice Wiek: 38 lat(a)
|
Wysłany: 09 Maj 2003 14:47 Temat postu: Propozycja zmian w pluginie GG |
|
|
Z tego co zauwazylem to plugin GG jak i Jabber wstawiaja niektore funkcje do menu 'M' Mirandy, natomiast ICQ tego nie robi. Zawsze wydawalo mi sie ze dodatkowe protokoly winny byc raczej wzrorowane na ICQ, gdyz ten plugin zostal dosc dobrze pomyslany. Tym samym nie widze powodu dla ktorego funkcje pod M -> GG nie powinny byc przeniesione do zakladki Network w opcjach. Wydaje mi sie ze obecne rozwiazanie jest wynikiem przyzwyczajenia ktore zostalo po pluginie GG by blabla, gdzie faktycznie owe menu bylo potrzebne ze wzgledu na zmiany opisu (do czasu). Dlatego tez kieruje sie do Ciebie OnO z prozba o rozpatrzenie mej propozycji. [: Wydaje mi sie ze pluginy powinno sie w jakis sposob ustandaryzowac, co jest widoczne po tym jak z Keh'em umiesciliscie GG i J w jednej rubryce w menu 'M', ale czy te funkcje sa aby napewno tak bardzo tam potrzebne? _________________ antykara, Twój przyjazny moderator... no, prawie przyjazny. |
|
Powrót do góry |
|
|
Adv Bot
|
Wysłany: 04 Gru 2024 17:03 Temat postu: Reklama |
|
|
W ofercie TechnoVolt profesjonalne systemy alarmowe (SSWiN) i przeciwpożarowe (SSP).
Wieloletnie doświadczenie i atrakcyjne ceny gwarantują u nas najlepszą ofertę na rynku w branży teletechnicznej.
Stosujemy najnowocześniejsze technologie i wysokiej jakości produkty.
Dla inwestycji naszych klientów dostarczamy i wykonujemy systemy przeciwwłamaniowe i dozoru z zastosowaniem: central alarmowych, oddymiania, przeciwpożarowych, czujek ruchu PIR, detektorów dymu, gazu i tlenku węgla, syren, szyfratorów, modułów powiadamiania zdalnego GSM/GPRS. Oferujemy sprzęt znanych krajowych producentów (m. in. Satel, Polon Alfa, Elmes, Jablotron, Detectomat, AFG).
Kontakt z nami i informacje na naszej stronie www.TechnoVolt.pl
*** NOWOŚĆ ***
Kompensacja mocy biernej - obniż swoje rachunki za prąd!
Usługa dostępna na terenie całego kraju
Zredukuj opłaty za prąd ::
Płać mniej za prąd
|
|
Powrót do góry |
|
|
kulmegil Weteran
|
Wysłany: 09 Maj 2003 15:58 Temat postu: |
|
|
Podobnie jak w ICQ - mozliwość wyłączenia oczekiwania na potwierdzenie wysłania wiadomości (jak w ICQ)
Nie wiem czemu, ale wciąż sprawia mi problemy "zawieszanie się" komunikatora w oczekiwaniu na potwierdzenie wyslania wiadomosci. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|
Możesz pisać nowe tematy Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach
|
|