Ta strona wykorzystuje technologię cookies, zapoznaj się z naszą Polityką prywatności.
Oficjalny Polski Portal Komunikatora Miranda
Strona główna   O Mirandzie   FAQ   Download   English   TeamPL   Profil   Zaloguj   Rejestracja  
Wyszukaj interesujące Cię dyskusje Wyszukaj interesujące Cię dyskusje Szybkie szukanie:     
 REGULAMIN    O nas...   * Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości   * Użytkownicy   * Grupy   * phpBB forum FAQ

Import archiwum wiadomości ze spika do mirandy

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum www.miranda-im.pl Strona Główna -> Pomoc
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
katiusza
Niemowa

Status stażu

PostWysłany: 03 Maj 2006 1:08    Temat postu: Import archiwum wiadomości ze spika do mirandy Odpowiedz z cytatem

Witam,

Mam takie pytanko czy da się zaimportować archiwum wiadomości ze spika do mirandy? Na forum nie znalazłam odpowiedzi.
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
Adv Bot

PostWysłany: 20 Kwi 2026 9:27    Temat postu: Reklama Odpowiedz z cytatem

TechnoVolt oferuje energooszczędne oświetlenie hal i pomieszczeń magazynowo-produkcyjnych w profesjonalnym wykonaniu.
Wieloletnie doświadczenie i atrakcyjne ceny gwarantują u nas najlepszą ofertę na rynku w branży elektrycznej.
Stosujemy najnowocześniejsze technologie i wysokiej jakości produkty.
Dla inwestycji naszych klientów dostarczamy i wykonujemy nowoczesne oświetlenie energooszczędne (LED) z zastosowaniem opraw: dekoracyjnych, rastrowych, hermetycznych, przemysłowych, projektorów oraz linii świetlnych.
Kontakt z nami i informacje na naszej stronie www.TechnoVolt.pl

*** NOWOŚĆ ***
Kompensacja mocy biernej - obniż swoje rachunki za prąd!
Usługa dostępna na terenie całego kraju

Zredukuj opłaty za prąd :: Płać mniej za prąd

Powrót do góry
Crawley Płeć: mężczyzna
Weteran
Weteran

PostWysłany: 03 Maj 2006 12:39    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Z tego co wiem, to nie. Jak na razie mozliwe jest to tylko w przypadku Tlena i GG
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora
katiusza
Niemowa

Status stażu

PostWysłany: 03 Maj 2006 18:53    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Dzięki Crawley za odpowiedź. Szkoda że nie ma do tego pluginu, tylko tego brakuje mi do szczęścia w Mirce. Trochę kombinowałam z mHI, bo przecież w spiku też archiwum jest w *.dat, ale pokazywał się komunikat "Wystąpił problem w trakcie dostępu do plików s historią".
Powrót do góry
Test Płeć: mężczyzna
Moderator
Moderator

PostWysłany: 03 Maj 2006 21:08    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Niestety mHi wymaga odpowiedniego formatu historii, jaki zapisuje np. Tlen. Nie wiem, jak jest z mozliwoscia zaimportowania ze spika historii do Tlenu, jesli sie da, to byloby to rozwiazanie nieco "na okolo" jednak mozliwe do zrealizowania, eksportujac ja z Tlena i importujac wtedy do Mirandy.
katiusza
Niemowa

Status stażu

PostWysłany: 04 Maj 2006 0:17    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Ha! Do tlenu nie da się zaimportować archiwum ze spika. Pewnie byłoby to jeszcze dziwniejsze niż możliwośc importu przez mirandę.
Powrót do góry
Test Płeć: mężczyzna
Moderator
Moderator

PostWysłany: 04 Maj 2006 1:45    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

A sprawdzilas, czy nie ma jakiegos plugina do Tlena, ktory to umozliwia ? Jasne, ze sam klient nie zaimportuje, ale do niego sporo dodatkow roznych sie pojawilo widzialem i nie wiem wlasnie, czy przypadkiem nie do importu historii z innych komunikatorow. Nie zajmowalem sie jednak tym problemem specjalnie, gdyz Tlena juz dawno nie uzywam.
katiusza
Niemowa

Status stażu

PostWysłany: 04 Maj 2006 19:59    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Nie no niestety nie ma takiej wtyczki, mówi się trudno. Zadowolę się wyeksportowaniem histori ze spika do txt.
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum www.miranda-im.pl Strona Główna -> Pomoc Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Strona 1 z 1

Skocz do: