Top Info
najistotniejsze informacje z tematu |
|
| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
katiusza Niemowa

|
Wysłany: 03 Maj 2006 1:08 Temat postu: Import archiwum wiadomości ze spika do mirandy |
|
|
Witam,
Mam takie pytanko czy da się zaimportować archiwum wiadomości ze spika do mirandy? Na forum nie znalazłam odpowiedzi. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Adv Bot

|
Wysłany: 20 Kwi 2026 9:27 Temat postu: Reklama |
|
|

TechnoVolt oferuje energooszczędne oświetlenie hal i pomieszczeń magazynowo-produkcyjnych w profesjonalnym wykonaniu.
Wieloletnie doświadczenie i atrakcyjne ceny gwarantują u nas najlepszą ofertę na rynku w branży elektrycznej.
Stosujemy najnowocześniejsze technologie i wysokiej jakości produkty.
Dla inwestycji naszych klientów dostarczamy i wykonujemy nowoczesne oświetlenie energooszczędne (LED) z zastosowaniem opraw: dekoracyjnych, rastrowych, hermetycznych, przemysłowych, projektorów oraz linii świetlnych.
Kontakt z nami i informacje na naszej stronie www.TechnoVolt.pl
*** NOWOŚĆ ***
Kompensacja mocy biernej - obniż swoje rachunki za prąd!
Usługa dostępna na terenie całego kraju
Zredukuj opłaty za prąd ::
Płać mniej za prąd
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Crawley  Weteran

Dołączył: 08 Wrz 2005 Posty: 421 Skąd: Jastrzębie-Zdrój Wiek: 41 lat(a)
|
Wysłany: 03 Maj 2006 12:39 Temat postu: |
|
|
| Z tego co wiem, to nie. Jak na razie mozliwe jest to tylko w przypadku Tlena i GG |
|
| Powrót do góry |
|
 |
katiusza Niemowa

|
Wysłany: 03 Maj 2006 18:53 Temat postu: |
|
|
| Dzięki Crawley za odpowiedź. Szkoda że nie ma do tego pluginu, tylko tego brakuje mi do szczęścia w Mirce. Trochę kombinowałam z mHI, bo przecież w spiku też archiwum jest w *.dat, ale pokazywał się komunikat "Wystąpił problem w trakcie dostępu do plików s historią". |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Test  Moderator

|
Wysłany: 03 Maj 2006 21:08 Temat postu: |
|
|
Niestety mHi wymaga odpowiedniego formatu historii, jaki zapisuje np. Tlen. Nie wiem, jak jest z mozliwoscia zaimportowania ze spika historii do Tlenu, jesli sie da, to byloby to rozwiazanie nieco "na okolo" jednak mozliwe do zrealizowania, eksportujac ja z Tlena i importujac wtedy do Mirandy. _________________ < Test > |
|
| Powrót do góry |
|
 |
katiusza Niemowa

|
Wysłany: 04 Maj 2006 0:17 Temat postu: |
|
|
| Ha! Do tlenu nie da się zaimportować archiwum ze spika. Pewnie byłoby to jeszcze dziwniejsze niż możliwośc importu przez mirandę. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Test  Moderator

|
Wysłany: 04 Maj 2006 1:45 Temat postu: |
|
|
A sprawdzilas, czy nie ma jakiegos plugina do Tlena, ktory to umozliwia ? Jasne, ze sam klient nie zaimportuje, ale do niego sporo dodatkow roznych sie pojawilo widzialem i nie wiem wlasnie, czy przypadkiem nie do importu historii z innych komunikatorow. Nie zajmowalem sie jednak tym problemem specjalnie, gdyz Tlena juz dawno nie uzywam. _________________ < Test > |
|
| Powrót do góry |
|
 |
katiusza Niemowa

|
Wysłany: 04 Maj 2006 19:59 Temat postu: |
|
|
| Nie no niestety nie ma takiej wtyczki, mówi się trudno. Zadowolę się wyeksportowaniem histori ze spika do txt. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
|