Top Info
najistotniejsze informacje z tematu |
WassupT 0.3.1.3
http://www.miranda-im.pl/download.php
mirror -> miranda -> inne-> Wassup.dll
|
| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
Nazir  Admin

|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Adv Bot

|
Wysłany: 04 Paź 2026 5:19 Temat postu: Reklama |
|
|

W TechnoVolt znajdziesz energooszczędne oświetlenie hal i pomieszczeń magazynowo-produkcyjnych w profesjonalnym wykonaniu.
Wieloletnie doświadczenie i atrakcyjne ceny gwarantują u nas najlepszą ofertę na rynku w branży elektrycznej.
Stosujemy najnowocześniejsze technologie i wysokiej jakości produkty.
Dla inwestycji naszych klientów dostarczamy i wykonujemy nowoczesne oświetlenie energooszczędne (LED) z zastosowaniem opraw: dekoracyjnych, rastrowych, hermetycznych, przemysłowych, projektorów oraz linii świetlnych.
Kontakt z nami i informacje na naszej stronie www.TechnoVolt.pl
*** NOWOŚĆ ***
Kompensacja mocy biernej - obniż swoje rachunki za prąd!
Usługa dostępna na terenie całego kraju
Zredukuj opłaty za prąd ::
Płać mniej za prąd
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Test  Moderator

|
Wysłany: 23 Lis 2003 16:13 Temat postu: |
|
|
Jesli chodzi o nowego installera, to i tak nigdy go nie uzywalem, natomiast nie wiem, czy gosc od Wassupa poszedl w nowej wersji w dobrym kierunku... Byc moze te bajery sa dla niektorych fajne, ale zupelnie nierozumiem jak mozna bylo zrezygnowac z mozliwosci zdefiniowania jakie konkretnie pluginy ma on monitorowac. Albo znowu ja nie moge tego znalezc... Chyba musze jednak wrocic do starszej wersji, gdyz tam przynajmniej wyswietlal sie popup tylko w przypadku wykrycia nowszej wersji pluginu, ktory mnie interesuje, po jaka cholere mam sprawdzac cala ich liste ? No chyba, ze jeszcze cos z tym fantem gosc planuje zrobic... _________________ < Test > |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Grucha  Pierdoła

Dołączył: 20 Maj 2003 Posty: 486 Skąd: Wrocław Wiek: 41 lat(a)
|
Wysłany: 23 Lis 2003 22:18 Temat postu: |
|
|
Ja też nie moge. Może wreszcie komuś sie uda.
Szkoda że nie ma takiej finkci żeby podświetlał na przykłąd na zielono wszystkie zainstalowane pluginy, albo te w starszej wersji. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Nazir  Admin

|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Axon Gaduła

|
Wysłany: 24 Lis 2003 0:47 Temat postu: |
|
|
hmm - downgrade? _________________ Wszyscy myślą tylko o sobie, tylko ja myślę o mnie. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Abadonna Gaduła

Punktów karnych: 10
|
Wysłany: 24 Lis 2003 10:05 Temat postu: |
|
|
A niech go... Tego nieszczęsnego autora.
Skąd można pobrać poprzednią wersję? Dałem się wpuścić w maliny, aż miło
Ktoś mnie może poratować tą poprzednią wersją? Bardzo proszę...
Abadonna _________________ Uchroń nas Boże od ludzi którzy nie myślą, nie myślą i nie myślą. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Axon Gaduła

|
Wysłany: 24 Lis 2003 10:24 Temat postu: |
|
|
Wlasnie - niech ktos moze linka zapoda do poprzedniej wersji, jesli moze  _________________ Wszyscy myślą tylko o sobie, tylko ja myślę o mnie. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
DJ Lotos  Root Admin

Dołączył: 19 Sty 2003 Posty: 3342 Skąd: PL/state: lubuskie Wiek: 48 lat(a)
|
Wysłany: 24 Lis 2003 16:39 Temat postu: |
|
|
Wassup - v0.1.3.5 - to chyba była poprzednia wersja ja jej bynajmniej używam cały czas  _________________ Podobno wszechświat i głupota ludzka są nieograniczone...
Co do tego drugiego nie ma wątpliwości... A. Einstein
Dlatego zawsze korzystaj z FAQ, Szukaj i Instalatora |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Nazir  Admin

|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Test  Moderator

|
Wysłany: 24 Lis 2003 22:21 Temat postu: |
|
|
Trzeba to niestety powiedziec: nowy Wassup to bubel, na cale szczescie jeszcze nie komercyjny Mam cicha nadzieje, ze userzy zmieszaja autora z blotem, bo to co zrobil to w zadnym wypadku nie zasluguje na numer wersji 3.0.0. Wyglada jakby ktos sobie z nas jaja robil . Jednak podtrzymuje moja teze, ze spoleczenstwo zaczyna nam glupiec...  _________________ < Test > |
|
| Powrót do góry |
|
 |
DJ Lotos  Root Admin

|
Wysłany: 24 Lis 2003 22:40 Temat postu: |
|
|
| Test napisał: |
[...]Jednak podtrzymuje moja teze, ze spoleczenstwo zaczyna nam glupiec...  |
To nie tylko Twoja teza
Co fakt moja jest czasem troche odmienna, tzn. że społeczeństwo zwane inaczej motłochem zawsze było głupie  _________________ Podobno wszechświat i głupota ludzka są nieograniczone...
|
| Powrót do góry |
|
 |
moon  VIP

|
Wysłany: 25 Lis 2003 11:38 Temat postu: |
|
|
Zastanawia mnie jedna rzecz...
Czy nie da sie tego jakos uaktualniac na podstawie daty publikacji? Np. plugin publikowany na stronie Mirandy IM bylby podpisywany wraz z data publikacji... Wtedy w latwy sposob mozna by porownac wersje dostepna na stronie Mirady z aktualnie zainstalowana.
Certyfikaty bylyby przechowywane w bazie a zajmowalby sie tym do tego przeznaczony plugin (byc moze wlasnie ten do updatow).
Wtedy w latwy sposob mozna by porownac wersje ktora jest na stronie i zaintstalowana. Pluginy ktore nie mialby certyfikatu (specjalnie lub przypadkowo) np. wersje beta nie bylby aktualizowane. _________________ I feel like the Blind Man, in a Dark Room,
looking for the Black Cat - That is Not There
Przeczytaj http://rtfm.bsdzine.org zanim zadasz pytanie! |
|
| Powrót do góry |
|
 |
DJ Lotos  Root Admin

|
Wysłany: 25 Lis 2003 16:39 Temat postu: |
|
|
Dobra mysl moon to bylby juz bardziej konkretny mechanizm  _________________ Podobno wszechświat i głupota ludzka są nieograniczone...
|
| Powrót do góry |
|
 |
Test  Moderator

|
Wysłany: 25 Lis 2003 19:00 Temat postu: |
|
|
Ale co Wy tu kombinujecie ? Przeciez autor jest juz dawno w posiadaniu konkretnego mechanizmu (Wassup 0.1.3.5), nalezalo go jedynie z lekka udoskonalic... Nikt sie jednak nie spodziewal az takiej rewolucji, ktora w dodatku rzuca ciemne swiatlo na dalszy rozwoj tego jakze pozytecznego plugina...
Az dziwne, ze mozna tak spier.... zepsuc cos prawie doskonalego... _________________ < Test > |
|
| Powrót do góry |
|
 |
DJ Lotos  Root Admin

|
Wysłany: 25 Lis 2003 19:36 Temat postu: |
|
|
w sieci jeśli cos jest dobre (nawet nie koniecznie darmowe) to jedno jest pewne -> kiedyś sie musi spier...
Zasada druga -> nic nie moze być dobre only tandeta rulezz _________________ Podobno wszechświat i głupota ludzka są nieograniczone...
|
| Powrót do góry |
|
 |
|