Top Info
najistotniejsze informacje z tematu |
|
| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
Pionio  Gaduła

Dołączył: 27 Sty 2004 Posty: 91 Skąd: Rzeszów Wiek: 44 lat(a)
|
Wysłany: 18 Paź 2004 23:48 Temat postu: mTV |
|
|
Pisałem już o tym na grupie dyskusyjnej, ale oprócz tego że inni też tak mają nic więcej nie wiem. Problem jest taki :
od jakiegoś czasu wszystkie programy na liście mam na niedostępny ... Plugin ogólnie, na
pasku statusów jest połączony, a programy się nie łączą. Jak dam pobierz program na którymś z nich to się wtedy
połączy, ale nie każdy, przy niektórych wyskakuje że błąd ... Czy to tylko mi czy inni też sie spotkali z
czymś takim ? No i czy ktoś wie co jest przyczyną ? _________________ Pozdrawiam, Pionio |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Adv Bot

|
|
| Powrót do góry |
|
 |
lukas Stukacz

|
Wysłany: 18 Paź 2004 23:56 Temat postu: |
|
|
miałem podobnie - dodałem jeszcze raz wszystkie te programy co wyskakiwał podczas połączenia błąd i jak dotąd jest wszytko OK _________________ pozdrawiam
lukas |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Pionio  Gaduła

Dołączył: 27 Sty 2004 Posty: 91 Skąd: Rzeszów Wiek: 44 lat(a)
|
Wysłany: 19 Paź 2004 0:07 Temat postu: |
|
|
Kurcze, to działa ... chyba dlatego że jakieś nowe programy w ogóle się pojawiły na liście do wybory ... z czego większość tak jakby z cyfry ... _________________ Pozdrawiam, Pionio |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Test  Moderator

|
Wysłany: 19 Paź 2004 0:29 Temat postu: |
|
|
Dokladnie, identyfikatory wiekszosci programow zostaly zmienione, niektore pozycje zostaly tez usuniete, a inne dodane. Trzeba wiec sprawdzic czy ID wybranych pozycji sie nie zmienil. _________________ < Test > |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Qbik  Pierdoła

|
Wysłany: 19 Paź 2004 11:57 Temat postu: |
|
|
wszystko fajnie tylko jak probuje wywalic te ktore nie chca sie laczyc czy to bezposrednio z listy kontaktow czy z db editora++ to mircia leci mi w kosmos  _________________ Opera, Miranda i jakis tam podpis |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Nazir  Admin

|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Test  Moderator

|
Wysłany: 19 Paź 2004 15:52 Temat postu: |
|
|
Niestety ja tez mam ten problem, ktory pojawil sie od ktorejs wersji Mirandy. Nie mam czasu sie tym teraz zajmowac i badac ktory plugin sie gryzie i powoduje wywalenie mirandy podczas proby skasowania jakiegokolwiek kontaktu. Ze zmiana ID kanalu poradzilem sobie DBEditorem. W bazie masz dla kazdego kontaktu mTV klucz PrgID, zmien go na wlasciwy a program zaraz zostanie pobrany. _________________ < Test > |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Qbik  Pierdoła

|
Wysłany: 19 Paź 2004 16:15 Temat postu: |
|
|
o tym nie pomyslalem teraz mam niestety niektore po x2 i nie mam jak ich skasowac trudno _________________ Opera, Miranda i jakis tam podpis |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Kirsen  Developer

|
Wysłany: 19 Paź 2004 16:52 Temat postu: |
|
|
Wez sobie skopiuj mirande, bez zadnych wtyczek - odpal profil, skasuj, a potem profil z powrotem wykorzystaj w normalnej mirandzie. _________________ Pozdrawiam,
Kirsen |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Qbik  Pierdoła

|
Wysłany: 19 Paź 2004 17:19 Temat postu: |
|
|
No i kolejny powod czemu sie ciesze, ze forum powrocilo do zywych (az wstyd sie przyznac ze o tym nie pomyslalem).
Wielkie dzieki kirsen _________________ Opera, Miranda i jakis tam podpis |
|
| Powrót do góry |
|
 |
4rek  Niemowa

|
Wysłany: 03 Lut 2005 7:36 Temat postu: Ja mam inaczej |
|
|
U mnie w ogóle sie nie pokazuje program, a jak biore Pobierz program to mi wyskakuje Błąd pobierania programu, nie pomaga ponowne dodanie programu ani tez przeładowania plugina a najlepsze jest to że kiedys wszystko działało bez żadnego problemu i nie instalowałem nowych pluginów od tamtej pory.
// Skąd można ściągnąc najnowszą wersję plugina.  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Grigorij  Redaktor

|
|
| Powrót do góry |
|
 |
|