Top Info
najistotniejsze informacje z tematu |
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
joogoo Gaduła

|
Wysłany: 18 Mar 2003 16:47 Temat postu: Szukam wtyki RSS |
|
|
Hej, jakby kto mógł podać jakiś link ... na miranda-im.org nie znalazłem - może słabo szukałem ;)
pozdro
Joogoo |
|
Powrót do góry |
|
 |
Adv Bot

|
|
Powrót do góry |
|
 |
Randall  Weteran

|
|
Powrót do góry |
|
 |
Szymon Gaduła

|
Wysłany: 18 Mar 2003 17:50 Temat postu: Re: Szukam wtyki RSS |
|
|
joogoo napisał: |
Hej, jakby kto mógł podać jakiś link ... na miranda-im.org nie znalazłem - może słabo szukałem ;)
|
Witam,
ano slabo, bo pod tym linkiem co Randall podal to jest - co prawda mi RSS nie dziala (nie resolvuje sobie nazw hostow przy polaczeniach - choc nie ma zadnych przeciwskazan).
Pozdrawiam, _________________ --
SzYmOn |
|
Powrót do góry |
|
 |
joogoo Gaduła

|
Wysłany: 18 Mar 2003 19:55 Temat postu: znalazłem ... |
|
|
Łotwieram miranda.org, szukam w downloads pliku o nazwie rss ale przecież on wymaga 4 liter ... zapomniałem że wtyka nazywa sie rssnews ... co za wstyd ;) . Oczywiście dziękuję za podpowiedzi. Zaciąłem się i poszukałem we wszystkich podkategoriach (myślałem że RSS będzie w protokołach a dopiero na samym końcu, prawem Murphiego znalazłem go w Notification & coś tam ...
pozdro
Joogoo |
|
Powrót do góry |
|
 |
Szymon Gaduła

|
Wysłany: 18 Mar 2003 22:49 Temat postu: Re: Szukam wtyki RSS |
|
|
Szymon napisał: |
co prawda mi RSS nie dziala (nie resolvuje sobie nazw hostow przy polaczeniach - choc nie ma zadnych przeciwskazan). |
Witam,
tia, wlaczylem sobie netlib loga i widze, ze gethostbyname() nie idzie - coz - wpisalem do 1 feeda adres IP - poszlo. Ale mysle - to nie tedy droga, bo jak bedzie virtualka jakas (multihome na 1 IP) to kiszka.
I CO SIE OKAZALO? :) Przy ctrl-c i ctrl-v z ktoregos z postow o RSS na tym forum po kazdym serverze wpisala sie 1 spacja - usunalem te spacje w opcje -> wtyczki -> RSSNews i wszystko dziala jak nalezy :)
Pozdrawiam, _________________ --
SzYmOn |
|
Powrót do góry |
|
 |
|