Top Info
najistotniejsze informacje z tematu |
|
| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
mceyk Gość
|
Wysłany: 24 Lis 2004 23:41 Temat postu: [KOSZ] Kopiowanie czegoś z i do GG |
|
|
Witam
Nie mogę wkleić w pole rozmowy wkleić tekstu skopiowanego skrótem Ctrl + C. Skrót ten działa w przypadku plikow i folderow ale w GG nie ?
Czym moze byc to spowodowane ?
Pozdrawiam
Mikołaj Myczkowski |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Adv Bot

|
Wysłany: 21 Sie 2026 0:41 Temat postu: Reklama |
|
|

TechnoVolt oferuje energooszczędne oświetlenie hal i pomieszczeń magazynowo-produkcyjnych w profesjonalnym wykonaniu.
Wieloletnie doświadczenie i atrakcyjne ceny gwarantują u nas najlepszą ofertę na rynku w branży elektrycznej.
Stosujemy najnowocześniejsze technologie i wysokiej jakości produkty.
Dla inwestycji naszych klientów dostarczamy i wykonujemy nowoczesne oświetlenie energooszczędne (LED) z zastosowaniem opraw: dekoracyjnych, rastrowych, hermetycznych, przemysłowych, projektorów oraz linii świetlnych.
Kontakt z nami i informacje na naszej stronie www.TechnoVolt.pl
*** NOWOŚĆ ***
Kompensacja mocy biernej - obniż swoje rachunki za prąd!
Usługa dostępna na terenie całego kraju
Zredukuj opłaty za prąd ::
Płać mniej za prąd
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
karaguy  Moderator

Dołączył: 19 Sty 2003 Posty: 2096 Skąd: Gliwice Wiek: 40 lat(a)
|
Wysłany: 25 Lis 2004 0:41 Temat postu: |
|
|
Być może próbujesz wkleić tekst sformatowany w jakiś programie jak np. MS Word bądź też wystąpiły u Ciebie inne komplikacje, podaj raport z Version Info (informacji o tym szukaj na forum w razie czego). _________________ antykara, Twój przyjazny moderator... no, prawie przyjazny. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
mceyk Gość
|
Wysłany: 25 Lis 2004 22:20 Temat postu: GG |
|
|
Witam
Nie moge skrotem wstawic zadnego textu ! ani linka ani nic z notatnika
z gory dzieki za pomoc ! |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Nazir  Admin

|
|
| Powrót do góry |
|
 |
SieRadz  Kataryna

Punktów karnych: 9000
|
Wysłany: 26 Lis 2004 11:52 Temat postu: |
|
|
mceyk Ty przypadkiem nie mowisz o standardowym kliencie? kilka dni temu bylem zmuszony do zainstalowania GG na moim zlomie... i tak wyszlo, ze GG mi sie wysypywalo jak cos wklejalem, skopiowac tez sie nie dalo...
jesli uzywasz Mirandy to kopiowanie z wtyczki nConvers jest troche niemozliwe... wklejanie dziala]... w tabSRMM dziala wszystko jak najbardziej poprawnie... |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Nazir  Admin

|
|
| Powrót do góry |
|
 |
SieRadz  Kataryna

|
Wysłany: 26 Lis 2004 12:23 Temat postu: |
|
|
| no ale nie do konca... dlatego napisalem nie do konca jest to mozliwe... |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Nazir  Admin

|
|
| Powrót do góry |
|
 |
karaguy  Moderator

Dołączył: 19 Sty 2003 Posty: 2096 Skąd: Gliwice Wiek: 40 lat(a)
|
Wysłany: 26 Lis 2004 15:00 Temat postu: |
|
|
mceyk - nadal czekamy na raport z wtyczki która nazywa się "Informacje o wersjach", tylko wtedy będziemy w stanie skutecznie Ci pomóc.
Sierdz, powiedz mi tylko dlaczego Ty tu o kopiowaniu nawijasz jak kolega chciał wyraźnie wklejać tekst do okna rozmowy i to w dodatku nie mamy pewności czy aby napewno chodzi o Mirandę...
PS.
Temat pociachałem, wycieczki osobiste długością przekraczające sume wypowiedzi w danym temacie prosimy kierować na priva. _________________ antykara, Twój przyjazny moderator... no, prawie przyjazny. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
SieRadz  Kataryna

|
Wysłany: 26 Lis 2004 15:06 Temat postu: |
|
|
karaguy, popraw Sierdz na SieRadz to raz, dwa - spojrz na nazwe tematu!! W temacie co innego a w pytaniu co innego, odpowiedzialem wiec i na temat i na pytanie zadane w temacie... nie zauwazyles tematu (to latwiejsze chyba niz funkcja SZUKAJ i FAQ, o ktorych ciagle wspominach)? ... widze, ze od Klekota lepszy nie jestes i tez sie bedziesz nieslusznie czepial... i prosbe mam, uprzedz mnie jakos wczesniej, jak bedziesz ciachal takie posty, bo Klekot powinien to przeczytac...!!...a tego nie zrobi... tam byly wazne slowa, ktore go dotyczyly!
Nazir gdyby wziasc pod uwage moja wypowiedz, obcieta przez karaguy'a to by to inaczej wygladalo niz to, co wyszlo... |
|
| Powrót do góry |
|
 |
DJ Lotos  Root Admin

Dołączył: 19 Sty 2003 Posty: 3342 Skąd: PL/state: lubuskie Wiek: 48 lat(a)
|
Wysłany: 26 Lis 2004 16:55 Temat postu: |
|
|
a wg mnie w ogole tu zadna dyskusja nie powinna zaistniec do momentu podania wynikow z verInf
jesli by takowe wyniki sie nie pojawily do czasu tygodnia to temat ma wyleciec i diably _________________ Podobno wszechświat i głupota ludzka są nieograniczone...
Co do tego drugiego nie ma wątpliwości... A. Einstein
Dlatego zawsze korzystaj z FAQ, Szukaj i Instalatora |
|
| Powrót do góry |
|
 |
SieRadz  Kataryna

|
Wysłany: 26 Lis 2004 17:31 Temat postu: |
|
|
DJu kolo moze nawet nie wiedziec co to jest VersionInfo w przypadku gg.exe a z jego posta to mi bardziej przypomina to co mi sie dzialo  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
DJ Lotos  Root Admin

Dołączył: 19 Sty 2003 Posty: 3342 Skąd: PL/state: lubuskie Wiek: 48 lat(a)
|
Wysłany: 26 Lis 2004 17:40 Temat postu: |
|
|
skoro nie wie to my tym bardziej nie jestesmy w stanie mu pomoc _________________ Podobno wszechświat i głupota ludzka są nieograniczone...
Co do tego drugiego nie ma wątpliwości... A. Einstein
Dlatego zawsze korzystaj z FAQ, Szukaj i Instalatora |
|
| Powrót do góry |
|
 |
|