Top Info
najistotniejsze informacje z tematu |
|
| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
soloo Gaduła

|
Wysłany: 24 Lis 2004 19:06 Temat postu: problem z tlenem |
|
|
witam
mamy z kumplem dziwny problem, z naszymi mirandami. mianowicie widzimy siebie nazwajem w tlenie jako offline, mimo ze jestesmy online. obaj zaznaczylismy sobie nawet always online, nic nie dalo. probowalem skasowac go i dodac jeszcze raz do listy - to samo. on mowi ze ma takie cos, ze jak sie lacze, to widzi mnie jako online przez chwile, a potem juz znow jako offline.
ma ktos jakies pomysly?:]
drugie pytanie - wyeksportowalem historie do pliku pluginem message export. potem w ramach testu wlasnie z tym tlenem, skasowalem tego usera. nie wpadlem na to, ze glowna historia jest ciagle przechowywana w pliku dat, i ze jak skasowalem usera, zostala wyczyszczona. czy da sie jakos przywrocic historie z tego pliku wyeksportowanego?
pozdrawiam _________________ the mind is a terrible thing to taste |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Adv Bot

|
Wysłany: 22 Wrz 2026 14:21 Temat postu: Reklama |
|
|

Z TechnoVolt zbudujesz szybko wysokiej klasy sieci strukturalne (LAN) i teletechniczne w profesjonalnym wykonaniu.
Wieloletnie doświadczenie i atrakcyjne ceny gwarantują u nas najlepszą ofertę na rynku w branży informatycznej.
Stosujemy najnowocześniejsze technologie i wysokiej jakości produkty.
Dla inwestycji naszych klientów dostarczamy i wykonujemy automatykę budynkową i teletechnikę z zastosowaniem: wysokiej klasy okablowania UTP, FTP, cat5e, cat6, cat7 (skrętka) oraz transmisji światłowodowej, szaf serwerowych RACK 19'' i wyposażenia (serwery, routery, switche, patch panele, zasilacze UPS) oraz punktów dostępowych WiFi.
Kontakt z nami i informacje na naszej stronie www.TechnoVolt.pl
*** NOWOŚĆ ***
Kompensacja mocy biernej - obniż swoje rachunki za prąd!
Usługa dostępna na terenie całego kraju
Zredukuj opłaty za prąd ::
Płać mniej za prąd
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
obrobkareczna  Weteran

|
Wysłany: 24 Lis 2004 20:08 Temat postu: |
|
|
1. problem z autoryzacjami, pousuwajcie sie nawzajem, jeden dode drugiego, zagaduje drugi dostaje go wtedy do listy plusikiem autoryzujecie sie nawzajem. _________________ .. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
damjanek  Weteran

Dołączył: 12 Kwi 2003 Posty: 381 Skąd: Poznań Wiek: 40 lat(a)
|
Wysłany: 24 Lis 2004 21:40 Temat postu: |
|
|
wylacz w tlenie offline to user dla wszystkich...to powoduje problem
:B is playin: Metallica - Seek And Destroy [Kill 'em All #06] _________________ ...wiem którędy wiedzie mnie moja droga... |
|
| Powrót do góry |
|
 |
soloo Gaduła

|
Wysłany: 24 Lis 2004 21:59 Temat postu: |
|
|
| obrobkareczna napisał: |
| 1. problem z autoryzacjami, pousuwajcie sie nawzajem, jeden dode drugiego, zagaduje drugi dostaje go wtedy do listy plusikiem autoryzujecie sie nawzajem. |
jak juz pisalem w pierwszym poscie, probowalem tego i nic nie dalo.
| damjanek napisał: |
| wylacz w tlenie offline to user dla wszystkich...to powoduje problem |
o jaka opcje dokladnie ci chodzi? nie mam opcji offline to user.
dzieki za odpowiedzi. pozdrawiam _________________ the mind is a terrible thing to taste |
|
| Powrót do góry |
|
 |
leon_master  Weteran

Dołączył: 28 Sty 2004 Posty: 705 Skąd: Gliwice Wiek: 38 lat(a)
|
Wysłany: 24 Lis 2004 22:09 Temat postu: |
|
|
| Opcje->stan->widoczność i wyłącz te czerwone ludziki ;] |
|
| Powrót do góry |
|
 |
soloo Gaduła

|
Wysłany: 24 Lis 2004 22:13 Temat postu: |
|
|
| LeON_MaSTeR napisał: |
| Opcje->stan->widoczność i wyłącz te czerwone ludziki ;] |
dla tego konkretnego kontaktu mam wylaczonego tego ludzika;}, w sumie w tlenie nikomu nie ograniczalem widocznosci. tylko w gg mam kilka osob 'ograniczonych' ;]. probowalem tez ustawic always online dla tej osoby, czyli nawet kiedy jestem invisible to widzialaby mnie teoretycznie jako online. jednak to rowniez nic nie dalo:/, jeszcze jakies pomysly?
pozdrawiam _________________ the mind is a terrible thing to taste |
|
| Powrót do góry |
|
 |
leon_master  Weteran

Dołączył: 28 Sty 2004 Posty: 705 Skąd: Gliwice Wiek: 38 lat(a)
|
Wysłany: 24 Lis 2004 22:39 Temat postu: |
|
|
| powylaczaj wszystko (online to user tez) dla tlenu, bo to sie dosc czesto kaszani :\ |
|
| Powrót do góry |
|
 |
|