Top Info
najistotniejsze informacje z tematu |
|
| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
Test  Moderator

|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Adv Bot

|
|
| Powrót do góry |
|
 |
DJ Lotos  Root Admin

Dołączył: 19 Sty 2003 Posty: 3342 Skąd: PL/state: lubuskie Wiek: 48 lat(a)
|
Wysłany: 06 Sty 2005 0:49 Temat postu: |
|
|
hmm no tak... skoro w nowej Mirandzie 0.4 usuneli ten fajny checkbox, ktorym mozna bylo globalnie wylaczyc wszystkie dzwieki powiadomien to teraz trzeba do tego plugin stosowac
no jednym slowem super... bo po jaki grzyb to ma byc tak jak bylo w poprzednich wersjach
a bez pluga zeby nie brzdekalo caly czas trzeba odfajkowac ze 20-cia pare ptaszkow
oj glupota granic nie zna  _________________ Podobno wszechświat i głupota ludzka są nieograniczone...
Co do tego drugiego nie ma wątpliwości... A. Einstein
Dlatego zawsze korzystaj z FAQ, Szukaj i Instalatora |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Test  Moderator

|
Wysłany: 06 Sty 2005 1:37 Temat postu: |
|
|
Spoko DJ, jeszcze doczekamy pewnie wersji Mirandy, ktora bedzie odpalala wylacznie szkielet oberzniety dokumentnie ze wszystkiego, na rzecz pluginow. W sumie juz do tego nie tak daleko 8) Ale czy to zle ? Ja mysle, ze dobrze jest miec mozliwosc modulowego dolaczania odpowiadajacych nam opcji, pod warunkiem oczywiscie, ze te moduly nie powoduja wywalania sie szkieletu...  _________________ < Test > |
|
| Powrót do góry |
|
 |
DJ Lotos  Root Admin

Dołączył: 19 Sty 2003 Posty: 3342 Skąd: PL/state: lubuskie Wiek: 48 lat(a)
|
Wysłany: 06 Sty 2005 1:43 Temat postu: |
|
|
otoz to!
co fakt jak na razie ten szkielet sie coraz bardziej zaczyna sypac...  _________________ Podobno wszechświat i głupota ludzka są nieograniczone...
Co do tego drugiego nie ma wątpliwości... A. Einstein
Dlatego zawsze korzystaj z FAQ, Szukaj i Instalatora |
|
| Powrót do góry |
|
 |
karaguy  Moderator

Dołączył: 19 Sty 2003 Posty: 2096 Skąd: Gliwice Wiek: 40 lat(a)
|
Wysłany: 06 Sty 2005 2:03 Temat postu: |
|
|
NoSound działą dobrze u mnie od paru wersji... nie wiem po co nowy plug na bazie starego. _________________ antykara, Twój przyjazny moderator... no, prawie przyjazny. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Test  Moderator

|
Wysłany: 06 Sty 2005 2:37 Temat postu: |
|
|
Rownie dobrze mozna zauwazyc, ze w pluginie NewStatusNotify sa dokladnie takie same opcje, ktore pozwalaja wylaczyc popupy i dzwieki w zaleznosci od statusu, po co wiec tworzyc nowy plugin ? Ale gosc poszedl krok dalej i w zaleznosci od statusu, mozna wylaczyc miganie ikonki w trayu - ahaha - niezly ficzer No ale powaznie, to nalezy goscia docenic, bo jednak plugin jakis napisal, a my nie  _________________ < Test > |
|
| Powrót do góry |
|
 |
karaguy  Moderator

Dołączył: 19 Sty 2003 Posty: 2096 Skąd: Gliwice Wiek: 40 lat(a)
|
Wysłany: 06 Sty 2005 12:34 Temat postu: |
|
|
Nie no fajnie, ale NoSound też potrafił wylączyć migani ikonki (no chyba że to było zepsute).
Hm, ale faktycznie dodał jeszcze brak migania na liście... co jak co ale wydaje mi się już to dziwne. _________________ antykara, Twój przyjazny moderator... no, prawie przyjazny. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Test  Moderator

|
Wysłany: 06 Sty 2005 16:29 Temat postu: |
|
|
Tak naprawde, to NewStatusNotify potrafil wylaczyc rowniez miganie ikony w trayu, ale przeciez od jakiegos czasu tym, jak i miganiem ikon na liscie zajmuje sie Typing Notify. Tym bardziej wiec nie rozumiem, po jaka cholere pisac taki plugin. Jedyne, co przychodzi mi do glowy, to chec integracji w jednym miejscu tego wszystkiego, bo fakt, ze mozna sie czasem sporo naszukac, zanim sie konkretna opcje znajdzie w tym gaszczu... _________________ < Test > |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Qbik  Pierdoła

|
Wysłany: 06 Sty 2005 16:41 Temat postu: |
|
|
prawde mowiac to mi brakuje tylko jednej opcji, ktora skasowali czyli wylaczanie dzwiekow wiad bo tylko tych zreszta uzywam, a troche przeszkadza jak np. ogladam film i nagle w jakiejs cichej scenie nagle wali mi dzwiek wiad hehe _________________ Opera, Miranda i jakis tam podpis |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Test  Moderator

|
Wysłany: 06 Sty 2005 21:36 Temat postu: |
|
|
Na to tez jest rada:
GamerStatus
Bardzo ladnie wylacza popupy, dzwieki i co tam chcesz, ustawiajac przy tym wybrany status. _________________ < Test > |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Qbik  Pierdoła

|
Wysłany: 06 Sty 2005 21:44 Temat postu: |
|
|
tak ale u mnie gryzl sie z ktoryms tam plugiem wiec wybralem ten potrzebniejszy
szkoda tylko ze nie dziala juz skrot klawiszowy z mhotswitches do wylaczenia dzwiekow  _________________ Opera, Miranda i jakis tam podpis |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Test  Moderator

|
Wysłany: 06 Sty 2005 21:48 Temat postu: |
|
|
Moze daj mu jeszcze jedna szanse, wyprobuj nowa wersje, stara faktycznie sie problemowala, w dodatku dzialala rowniez na protokoly ze stanem invisible. Teraz jest juz wszystko OK, mam naprawde sporo pluginow i jakos nie zauwazylem, zeby GamerStatus sie z czyms gryzl. Oczywiscie jest szansa, ze u Ciebie bedzie inaczej... 8) _________________ < Test > |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Majonez Gaduła

|
Wysłany: 07 Sty 2005 12:27 Temat postu: |
|
|
| DJ Lotos napisał: |
hmm no tak... skoro w nowej Mirandzie 0.4 usuneli ten fajny checkbox, ktorym mozna bylo globalnie wylaczyc wszystkie dzwieki powiadomien to teraz trzeba do tego plugin stosowac
no jednym slowem super... bo po jaki grzyb to ma byc tak jak bylo w poprzednich wersjach
a bez pluga zeby nie brzdekalo caly czas trzeba odfajkowac ze 20-cia pare ptaszkow
oj glupota granic nie zna  |
hmm dzisiaj w nocy zacząłęm zabawę z mirką 0.4 i dźwięki można wyłączyć/włączyć jednym kliknięciem - trzeba tylko do toptoolbara dodać przycisk włączający/wyłączający wszystkie dźwięki
ale masz racje, że to porażka z tymi dźwiękami w nowej mirandzie
| Powrót do góry |
|
 |
Grigorij  Redaktor

|
Wysłany: 11 Sty 2005 19:29 Temat postu: |
|
|
Zero Notifications 0.0.0.2
| Latest Change(s) napisał: |
- Added PopUp module control.
- Added Message auto popup control (works for SRMM and TabSRMM).
- Added OSD contorl.
* Some of these options could not be tested. Please test and inform me if it does not work. |
http://addons.miranda-im.org/details.php?action=viewfile&id=1664 _________________ Czasami siedzę i myślę, a czasami po prostu siedzę. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Alan  Gaduła

|
Wysłany: 18 Sty 2005 20:52 Temat postu: |
|
|
| Nalezy liczyc ze wyjdzie nowszy niz toptoolbar.dll, ver: 0.6.0.9 gdzie bedzie ikonka wylaczajaca te wszytkie dzwieki bo to chyba bylo najrozsadniejsze... |
|
| Powrót do góry |
|
 |
|