Top Info
najistotniejsze informacje z tematu |
Polski Instalator - Download/changelog
http://miranda-im.pl/instalator - Miranda-PL eXtend Line |
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Nazir Admin
|
|
Powrót do góry |
|
|
Adv Bot
|
Wysłany: 08 Wrz 2024 3:13 Temat postu: Reklama |
|
|
W ofercie TechnoVolt znajdziesz profesjonalne systemy alarmowe (SSWiN) i przeciwpożarowe (SSP).
Wieloletnie doświadczenie i atrakcyjne ceny gwarantują u nas najlepszą ofertę na rynku w branży teletechnicznej.
Stosujemy najnowocześniejsze technologie i wysokiej jakości produkty.
Dla inwestycji naszych klientów dostarczamy i wykonujemy systemy przeciwwłamaniowe i dozoru z zastosowaniem: central alarmowych, oddymiania, przeciwpożarowych, czujek ruchu PIR, detektorów dymu, gazu i tlenku węgla, syren, szyfratorów, modułów powiadamiania zdalnego GSM/GPRS. Oferujemy sprzęt znanych krajowych producentów (m. in. Satel, Polon Alfa, Elmes, Jablotron, Detectomat, AFG).
Kontakt z nami i informacje na naszej stronie www.TechnoVolt.pl
*** NOWOŚĆ ***
Kompensacja mocy biernej - obniż swoje rachunki za prąd!
Usługa dostępna na terenie całego kraju
Zredukuj opłaty za prąd ::
Płać mniej za prąd
|
|
Powrót do góry |
|
|
DJ Lotos Root Admin
Dołączył: 19 Sty 2003 Posty: 3342 Skąd: PL/state: lubuskie Wiek: 46 lat(a)
|
Wysłany: 14 Lut 2004 0:11 Temat postu: |
|
|
Witam,
aktualnie dodalem instalke w wersji UltraLight, jest to wersja Mirandy nie tyle sluzaca do rozmowy co jedynie do wysylania sms-ow i podejrzenia co aktualnie leci w TV wzglednie ustawienia sobie przypomnienia o nadchodzacej interesujacej nas audycji.
Taka alternatywa dla sms-owcow i maniakow telewizji
W tej chwili nie wiem na ile jest stabilna jednak u mnie zadarzyly sie wywalki po odebraniu programu na aktualny dzien, prosze o przetestowanie na innych platformach (testowalem na W98).
Z czasem wszystko wyjdzie w praniu, ta wersja instalatora nie koliduje z pozostalymi i jest z nimi zgodna, tworzy sobie calkiem osobny profil tylko dla TV i sms takze moze stanowic uzupelnienie instalacji w wersjach Full i Stand
Owocnych testow, pozdr _________________ Podobno wszechświat i głupota ludzka są nieograniczone...
Co do tego drugiego nie ma wątpliwości... A. Einstein
Dlatego zawsze korzystaj z FAQ, Szukaj i Instalatora |
|
Powrót do góry |
|
|
DJ Lotos Root Admin
|
Wysłany: 02 Gru 2004 21:08 Temat postu: |
|
|
zapraszam po nowe instalki, tym razem pokonano pojawiajace sie "duchy" w gg.dll oraz inne przypadlosci
tych, ktorych jednak interesuje, kto ich ma na liscie odsyłam do zaktywowania nowej funkcji wtyczki
M -> Opcje -> Siec/Gadu-Gadu -> Pokazuj kontakty spoza mojej listy mające mnie na swojej liście
pozdr _________________ Podobno wszechświat i głupota ludzka są nieograniczone...
|
Powrót do góry |
|
|
DJ Lotos Root Admin
|
Wysłany: 08 Gru 2004 19:40 Temat postu: |
|
|
testowo skusilem sie na dodanie 3-go okna konwersacji w wersji Full
jest nim TabSRMM, na razie na surowej konfiguracji ale bez obaw, niebawem doczeka sie 'doszlifowania'
IRC na Quick Connect (M -> Opcje -> IRC -> Quick connect) ma wprowadzony nasz nowy oficjalny kanal #miranda.kom.pl oraz kanal #polska jesli wybierzemy siec QuakeNet.org
jesli wybierzemy PolNet to std. wskoczy nam 5 krajowych kanalow regionalno-tematycznych sami sprawdzcie jakie to
UWAGA
chcąc korzystac z IRC nie polecam wybierac przy instalacji testowo zamieszczonego TabSRMM gdyż dołączana wspolpracujaca z nim wtyczka smileyadd.dll, ver: 0.1.4.3 wchodzi w konflikt z protokołem IRC podczas proby ustawienia stanu online lub polaczenia sie z serwerem i doprowadza do zawieszenia sie Mirandy
powyzsza sytuacja jednak nie jest regułą - nie jestem w stanie przetestowac tego chocby na 50% roznych konfiguracji OS-owych itd.
milej zabawy/testowania _________________ Podobno wszechświat i głupota ludzka są nieograniczone...
|
Powrót do góry |
|
|
DJ Lotos Root Admin
|
Wysłany: 09 Gru 2004 1:26 Temat postu: |
|
|
pod tym linkiem -> http://miranda-im.pl/download/RC
znajduja sie testowe wersje instalekPL z nowa Miranda RC 0.4
milo bedzie jak ktos troche je pogimnastykuje i zobaczy czy rzeczywiscie wszystko w normie
wiem, ze w tych instalkach nie ma juz problemu IRC vs smileyadd.dll z TabSRMM
pozdr _________________ Podobno wszechświat i głupota ludzka są nieograniczone...
|
Powrót do góry |
|
|
DJ Lotos Root Admin
|
Wysłany: 14 Gru 2004 0:19 Temat postu: |
|
|
nowe instalki z poprawka gg.dll i bardziej rozbudowanymi chat-ami w Tlen.pl oraz uzupelnione tlumaczenie juz w pobieralni _________________ Podobno wszechświat i głupota ludzka są nieograniczone...
|
Powrót do góry |
|
|
DJ Lotos Root Admin
|
Wysłany: 21 Gru 2004 16:32 Temat postu: |
|
|
wraz z nowa funkcja rozmow glosowych w Tlen.dll oraz rozbudowana obsluga chat-ow wznowiono instalki
przyjemnych testow i pogawedek via voice _________________ Podobno wszechświat i głupota ludzka są nieograniczone...
|
Powrót do góry |
|
|
Gość
|
Wysłany: 23 Gru 2004 20:30 Temat postu: |
|
|
DJ Lotos napisał: |
tych, ktorych jednak interesuje, kto ich ma na liscie odsyłam do zaktywowania nowej funkcji wtyczki
|
niestety nie działa. usunalem na probe jedno osobe z gg i jej nie widze. |
|
Powrót do góry |
|
|
Klekot Pierdoła
|
Wysłany: 23 Gru 2004 20:54 Temat postu: |
|
|
bo ona musi dopiero zalogowac sie na serwer i wtedy pojawia Ci sie na liscie... |
|
Powrót do góry |
|
|
DJ Lotos Root Admin
|
Wysłany: 28 Gru 2004 22:24 Temat postu: |
|
|
dla zainteresowanych konferencjami w GG dostepne instalki z tym ficzerem w wersji M 0.4 RC1
http://miranda-im.pl/download/RC
zapraszam do testow _________________ Podobno wszechświat i głupota ludzka są nieograniczone...
|
Powrót do góry |
|
|
PAWi Gość
|
Wysłany: 02 Sty 2005 14:03 Temat postu: aktualizacja? |
|
|
Mam Mirande 0.3.3.1 czy jak zaczne instalowac ta najnowsza 0.4 to zaktualizuje mi stara mirande czy zainstaluje nowa? |
|
Powrót do góry |
|
|
Nazir Admin
|
Wysłany: 02 Sty 2005 14:15 Temat postu: Re: aktualizacja? |
|
|
PAWi napisał: |
Mam Mirande 0.3.3.1 czy jak zaczne instalowac ta najnowsza 0.4 to zaktualizuje mi stara mirande czy zainstaluje nowa? |
jesli nie zmienisz sciezki to instalator zaktualizuje Ci stara 0.3.3.1 na nowa 0.4 i przed instalacja zrob kopie pliku *.dat tak na wszelki wypadek lub calej Mirki _________________ Miranda nie dla idiotow
IRC #miranda.kom.pl - oficjalny kanał Polskiego Forum - serwer: irc.quakenet.org |
|
Powrót do góry |
|
|
DJ Lotos Root Admin
|
Wysłany: 02 Sty 2005 14:22 Temat postu: |
|
|
jesli wersja 0.3.3.1 byla instalowana rowniez przy pomocy polskiego instalatora to upgrade powinien bez problemu sie dokonac...
osobiscie polecam jednak zainstalowac ja w nowym folderze i uzupelnic o kopie profilu ze starszej oraz dodatkowe plugi
w takim przypadku zawsze w razie czego mozna zrobic szybki downgrade _________________ Podobno wszechświat i głupota ludzka są nieograniczone...
|
Powrót do góry |
|
|
DJ Lotos Root Admin
|
Wysłany: 04 Sty 2005 12:45 Temat postu: |
|
|
an29A napisał: |
Czy jest planowane (albo czy w ogole jest sens) zmienic nconvers na nconvers++? |
raczej nie a jesli w ogole to w dalekiej przyszlosci...
sinister_stirrer napisał: |
nConvers++ jest bazowane na zwyklym nConveres i nie moze być lepsze bo kod jest ten sam, oprocz wyglądu paktycznie nic nie wnosi. W dodatyku nConvers było robione pod mircie 0.2.1 Troche masło maślane:P ale fakt fakm ze lepiej przezucic sie na tabSrmm |
TabSRMM jest juz dostepne w wersji Full na razie testowo _________________ Podobno wszechświat i głupota ludzka są nieograniczone...
Dlatego zawsze korzystaj z FAQ, Szukaj i Instalatora
Ostatnio zmieniony przez DJ Lotos dnia 05 Sty 2005 11:07, w całości zmieniany 1 raz |
|
Powrót do góry |
|
|
DJ Lotos Root Admin
|
Wysłany: 28 Sty 2005 22:36 Temat postu: |
|
|
witam,
dzis zapraszam do pobierania i testow wznowionych instalek, tym razem zawieraja stabilniejsze gg.dll, rozbudowane chat-y w tlen.dll oraz obsluge alertow wysylanych z/do oryg. klienta i wtyczek tlen.dll w tej samej wersji, w mTV.dll zawarto pare poprawek, ktore jak donosza userzy rozwiazaly problem zabierania duzej ilosci RAM przez ów plugin podczas pracy _________________ Podobno wszechświat i głupota ludzka są nieograniczone...
|
Powrót do góry |
|
|
|