Top Info
najistotniejsze informacje z tematu |
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
starykaczor Niemowa

|
Wysłany: 12 Wrz 2003 8:26 Temat postu: Radio niskostrumieniowe |
|
|
Pozdrowienia na koniec tygodnia!Pora ponarzekać.Dzisiaj na streeming.Moje wrodzone niskie IQ nie pozwala mi wydedukować,jak to się dzieje,że ciągnę radio z Teksasu albo L.A. i mam wspaniały odbiór,a nasze rodzime stacje z tych na 'R' albo 'Z',alibo 'T' albo nie dają strumienia albo mają transmisję jak durszlak babci Jadzi.Oświećcie mnie o uczeni w piśmie,bo tak sobie myślę,że to może z powodu suszy alibo strajków w hanysowie. Jacek _________________ piszcie,piszcie,a garby od krzesełek wam wyrosną |
|
Powrót do góry |
|
 |
Adv Bot

|
Wysłany: 06 Cze 2025 12:24 Temat postu: Reklama |
|
|

W ofercie TechnoVolt znajdziesz profesjonalne systemy alarmowe (SSWiN) i przeciwpożarowe (SSP).
Wieloletnie doświadczenie i atrakcyjne ceny gwarantują u nas najlepszą ofertę na rynku w branży teletechnicznej.
Stosujemy najnowocześniejsze technologie i wysokiej jakości produkty.
Dla inwestycji naszych klientów dostarczamy i wykonujemy systemy przeciwwłamaniowe i dozoru z zastosowaniem: central alarmowych, oddymiania, przeciwpożarowych, czujek ruchu PIR, detektorów dymu, gazu i tlenku węgla, syren, szyfratorów, modułów powiadamiania zdalnego GSM/GPRS. Oferujemy sprzęt znanych krajowych producentów (m. in. Satel, Polon Alfa, Elmes, Jablotron, Detectomat, AFG).
Kontakt z nami i informacje na naszej stronie www.TechnoVolt.pl
*** NOWOŚĆ ***
Kompensacja mocy biernej - obniż swoje rachunki za prąd!
Usługa dostępna na terenie całego kraju
Zredukuj opłaty za prąd ::
Płać mniej za prąd
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Axon Gaduła

|
Wysłany: 12 Wrz 2003 8:57 Temat postu: |
|
|
Hmm - nie
To jest spowodowane niska przepustowoscia wykupionego lacza i tyle. Po prostu w polsce jeszcze caly czas malo osob slucha radia przez net.
Na przyklad w radio krakow (moj znajomy tam pracuje to wiem) moze sluchac przez neta maxymalnie kilkanascie osob, a to jak wiadomo nie jest duzo.
Taka usluga w polsce jest to usluga bardziej grzecznosciowa niz jakas tam nastawiona na profit, poniewaz radio raczej nie ma specjalnie kasy z internautow, a za lacze musi placic. _________________ Wszyscy myślą tylko o sobie, tylko ja myślę o mnie. |
|
Powrót do góry |
|
 |
starykaczor Niemowa

|
Wysłany: 12 Wrz 2003 9:22 Temat postu: Radio małostrumieniowe |
|
|
Cóż,szkoda,to przecież doskonała reklama dla stacji.Nic to,jak mówił Wołodyjowski pożyjemy,zobaczymy!Dzięki za odpowiedź.Jacek _________________ piszcie,piszcie,a garby od krzesełek wam wyrosną |
|
Powrót do góry |
|
 |
|
|