Top Info
najistotniejsze informacje z tematu |
|
| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
marceli Gaduła

Dołączył: 05 Kwi 2003 Posty: 33 Skąd: Ruda Śl. Kochłowice, Opole
|
Wysłany: 09 Kwi 2003 1:17 Temat postu: |
|
|
OnO - doceniam twoją pracę i wątpię żebym byłbym w stanie znaleźć jakieś błędy.
Niemniej jednak permanentne zrywanie połączenia z GG jest DUŻYM PROBLEMEM (jednak okazało się że prxy może trochę pomaga ale nie za dużo).
Czy funkcja "połącz ponownie po niezamierzonym rozłączeniu" na razie jest nie w pełni działająca? Bo po jej załączeniu nie da się nawet ręcznie zmienić statusu z powrotem na dostępny jeśli zerwie połączenie.
Jak dla mnie ciągłe zrywanie połączenia + niestabilna praca wersji nightly (a wersja 0.3a wymagana jest np przez tipinfo) powodują że z przesiadką z tlena na mirande chyba jednak poczekam. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Adv Bot

|
Wysłany: 19 Kwi 2026 15:38 Temat postu: Reklama |
|
|

W ofercie TechnoVolt znajdziesz profesjonalne systemy alarmowe (SSWiN) i przeciwpożarowe (SSP).
Wieloletnie doświadczenie i atrakcyjne ceny gwarantują u nas najlepszą ofertę na rynku w branży teletechnicznej.
Stosujemy najnowocześniejsze technologie i wysokiej jakości produkty.
Dla inwestycji naszych klientów dostarczamy i wykonujemy systemy przeciwwłamaniowe i dozoru z zastosowaniem: central alarmowych, oddymiania, przeciwpożarowych, czujek ruchu PIR, detektorów dymu, gazu i tlenku węgla, syren, szyfratorów, modułów powiadamiania zdalnego GSM/GPRS. Oferujemy sprzęt znanych krajowych producentów (m. in. Satel, Polon Alfa, Elmes, Jablotron, Detectomat, AFG).
Kontakt z nami i informacje na naszej stronie www.TechnoVolt.pl
*** NOWOŚĆ ***
Kompensacja mocy biernej - obniż swoje rachunki za prąd!
Usługa dostępna na terenie całego kraju
Zredukuj opłaty za prąd ::
Płać mniej za prąd
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
OnO  Admin

|
Wysłany: 09 Kwi 2003 2:38 Temat postu: |
|
|
W takim razie do zobaczenia!
A właśnie, że znalazłem błąd w auto-reconnecie... bo rzeczywiście odkąd wprowadziłem transferplików / przestał działać z powodu tego błędu.
Poprawiony w nowym buildzie 2003.04.09 02:50. _________________ OnO używa teraz Mac-a, precz z Windowsem Ecoute radio electro[u]nique dans Limbik Frequencies
Mama Polskiego Forum Mirandy IM "oryndż dżus end kołk pliz" |
|
| Powrót do góry |
|
 |
marceli Gaduła

Dołączył: 05 Kwi 2003 Posty: 33 Skąd: Ruda Śl. Kochłowice, Opole
|
Wysłany: 09 Kwi 2003 11:47 Temat postu: |
|
|
Heh, no to poteszcze troche.
A mam jeszcze pare pytań:
1) przy przesyłaniu plików, jeśli chociaż raz nieudało się wysłać to później już się nie da, pomaga uruchomienie mirandy na nowo, na nowej wersji gg.dll jeszcze nie testowane
2) to normalne że po załączeniu utrzymywania połączenia "migam" u innych? Na tlenie się tak nie dzieje (ale to może wina protokołu?)
Znalazłem błąd w NewStatusNotify przy współpracy z Tipinfo. Komu to zgłosić? |
|
| Powrót do góry |
|
 |
andre  Weteran

|
Wysłany: 09 Kwi 2003 12:09 Temat postu: |
|
|
| marceli napisał: |
| Znalazłem błąd w NewStatusNotify przy współpracy z Tipinfo. Komu to zgłosić? |
www.miranda-im.org/community -> discussion forums -> bugs
pamietaj o DOKLADNYM opisaniu problemu!
jesli tam nie bedzie zadnego odzewu, to mozesz sprobowac napisac do autora wtyczki na adres e-mail. _________________ pozdrawiam:
Andre |
|
| Powrót do góry |
|
 |
|