Top Info
najistotniejsze informacje z tematu |
|
| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
SkWaRa  Kataryna

|
Wysłany: 04 Sie 2003 1:30 Temat postu: |
|
|
| Przeciez tam pisze ze najpierw kozystalem z jednego a potem z obu |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Adv Bot

|
Wysłany: 19 Kwi 2026 17:02 Temat postu: Reklama |
|
|

Oferta TechnoVolt to systemy monitoringu video - telewizji przemysłowej (CCTV) profesjonalnie i w dobrych cenach.
Wieloletnie doświadczenie i atrakcyjne ceny gwarantują u nas najlepszą ofertę na rynku w branży teletechnicznej.
Stosujemy najnowocześniejsze technologie i wysokiej jakości produkty.
Dla inwestycji naszych klientów dostarczamy i wykonujemy systemy monitoringu video z zastosowaniem: rejestratorów DVR/NVR/IP (hybrydowych) obsługujących wiele standardów (PAL, AHD, TVI, CVI, FullHD, 1080p, 720p, IP) oraz kamer CCTV wysokiej rozdzielczości (kuliste, z oświetlaczem IR, kopułowe, z wysięgnikiem, antywandal, hermetyczne, zoom/PTZ) znanych producentów (BCS, Dahua, Bosh, Gemini, APTI, Hybro, AV-Tech).
Kontakt z nami i informacje na naszej stronie www.TechnoVolt.pl
*** NOWOŚĆ ***
Kompensacja mocy biernej - obniż swoje rachunki za prąd!
Usługa dostępna na terenie całego kraju
Zredukuj opłaty za prąd ::
Płać mniej za prąd
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Bags_Bunny  VIP

|
Wysłany: 04 Sie 2003 1:38 Temat postu: |
|
|
bez nerwow jest taka godzina ze juz prawie spie ... qrde to nie wiem poddaje sie  _________________ php ma w zasadzie tylko jedna zalete - dziala | fatal error: ms windows system found |
|
| Powrót do góry |
|
 |
SkWaRa  Kataryna

|
Wysłany: 04 Sie 2003 1:46 Temat postu: |
|
|
| Bags_Bunny napisał: |
bez nerwow jest taka godzina ze juz prawie spie |
A czy ktos sie denerwuje Dzis, ekhm wczoraj i dzis mam dobry humor wiec sie nie denerwuje a co bedzie po tym jak sie wyspie to ja jush nie wiem
| Bags_Bunny napisał: |
poddaje sie |
A ja nie i napisze tego @ do Autora moze on wytlumaczy co i jak jest nie tak. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Bags_Bunny  VIP

|
Wysłany: 04 Sie 2003 1:51 Temat postu: |
|
|
a ja wlasnie ostatnie zbyt dobrego humoru nie mam... zycze powodzenia  _________________ php ma w zasadzie tylko jedna zalete - dziala | fatal error: ms windows system found |
|
| Powrót do góry |
|
 |
SkWaRa  Kataryna

|
Wysłany: 15 Sie 2003 22:02 Temat postu: |
|
|
Wlasnie wrocilem z tygodniowych wakacji i przejrzalem poczte i dostalem odpowiedz od autora pluga.
oto ona:
| Kod: |
Hi SkWaRa,
It's not a bug in Wassup, The weather plugin isn't identified because the way Wassup works. Same goes for Jabber, Tlen and such.
Don't worry about it, soon it won't matter (I'm planning on rewriting Wassup). And don't ask me when, because I have no idea :)
Thanks,
Saar (Tornado)
Goblineye Entertainment
http://www.goblineye.com/
[psv]SkWaRa wrote:
Hi,
i'm writting because i think i found bug in Wassup and its very important to me to fix it.
The problem is that i've got Weather plugin and when I give 'Check for Plugins Updates' it doesn't show me 'installed version' of Weather
but shows '?'
And other problem is that when I go to options and 'Get List from Server' then I check 'Only select active plugins' then wassup doesnt
check Weather.
Any idea what's wrong? and how to fix it?
Greetngs,
SkWaRa
P.S.
I've got wassup v0.1.3.5 and Weather v0.2.4.5
P.S.2
These problems are not only with Weather. On Polish Miranda's forum one user said that he has this problem also with Weather but also with
Tlen and Jabber.
P.S.3
sorry for my English :) |
Wiec pozosaje tylko czekac  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
|