Ta strona wykorzystuje technologię cookies, zapoznaj się z naszą Polityką prywatności.
Oficjalny Polski Portal Komunikatora Miranda
Strona główna   O Mirandzie   FAQ   Download   English   TeamPL   Profil   Zaloguj   Rejestracja  
Wyszukaj interesujące Cię dyskusje Wyszukaj interesujące Cię dyskusje Szybkie szukanie:     
 REGULAMIN    O nas...   * Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości   * Użytkownicy   * Grupy   * phpBB forum FAQ

Starcraft i chat

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum www.miranda-im.pl Strona Główna -> Wtyczki i protokoły
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
[PL]LUKa
Niemowa

Status stażu

PostWysłany: 30 Lip 2003 14:14    Temat postu: Starcraft i chat Odpowiedz z cytatem

Czy ktos uzywal bnetmessenger sciagnolem sobie owa wtyczke ustawiam sobie wszystko jak trzeba nazwe urzytkownika haslo adres seervera kanal na ktorym chce byc no i ..... nie moze mi sie polaczyc probowal to juz ktos kiedys?? wtyczke mozna sciagnac pod adresme http://addons.miranda-im.org/details.php?action=viewfile&id=735 dzieki za pomoc z gory
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
Adv Bot

PostWysłany: 19 Kwi 2026 17:00    Temat postu: Reklama Odpowiedz z cytatem

TechnoVolt oferuje kompleksowo instalacje elektryczne budownictwa mieszkaniowego i przemysłowego w profesjonalnym wykonaniu.
Wieloletnie doświadczenie i atrakcyjne ceny gwarantują u nas najlepszą ofertę na rynku w branży elektrycznej.
Stosujemy najnowocześniejsze technologie i wysokiej jakości produkty.
Dla inwestycji naszych klientów dostarczamy i wykonujemy kompletne instalacje: elektryczne mieszkań, systemów monitoringu i alarmowych, rozdzielni elektrycznych, automatyki budynkowej, oświetleniowe i energooszczędne (LED).
Kontakt z nami i informacje na naszej stronie www.TechnoVolt.pl

*** NOWOŚĆ ***
Kompensacja mocy biernej - obniż swoje rachunki za prąd!
Usługa dostępna na terenie całego kraju

Zredukuj opłaty za prąd :: Płać mniej za prąd

Powrót do góry
[PL]LUKa
Niemowa

Status stażu

PostWysłany: 30 Lip 2003 17:52    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Hmm widze ze nikt sie nie pali do pomocy Very Happy ani nie urzywa tego plugin'a dodam ze wersja niedzialajaca to:

BNetMessenger 0.1.0.8b -> http://miranda-im.org/download/details.php?action=viewfile&id=735
o czym juz pisalme znalazlem jednak wersje ktora mi dziala odziwo ale okrojona i nienadajaca sie do uzytku:

BNetMessenger 0.1.0.6b -> http://miranda-im.org/download/details.php?action=viewfile&id=583

Nadala prosze o jakas pomoc z wersja: BNetMessenger 0.1.0.8b
Powrót do góry
moon Płeć: mężczyzna
VIP
VIP

PostWysłany: 30 Lip 2003 19:51    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Nie pali sie bo pewnie nie wie....

Zadko kto uzywa tego pluga i pewnie dlatego nikt nic nie pisze...

Przeczytaj http://rtfm.bsdzine.org zanim zadasz pytanie!
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora
dg-grey
Gaduła
Gaduła

Status stażu

PostWysłany: 01 Sie 2003 2:22    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Mam ten sam problem.. a szkoda bo wtyka naprawde fajna ;\
Powrót do góry
yco@go2.pl
Gość

PostWysłany: 01 Sie 2003 19:28    Temat postu: Bnetmessenger Odpowiedz z cytatem

uzywam wersji 0.1.08b - łączy się i wszystko jest OK ale... wlasnie od paru dni dzieją się dziwne rzeczy - przy kazdym wyslaniu wiadomości wywala jakis błąd (teraz nie pamiętam co w nim dokladnie jest, jak sprawdze to napisze) i pokazuje że wiadomość nie została doręczona, chociaż wiem że doszła bo ludzie odpowiadają... wczesniej tego nie bylo a nie zmienialem zadnych wtyczek Sad może coś z serwerami - wyłączyli potwierdzenia o doręczeniu. Poprzedniej wtyczki nie uzywam bo jest niedopracowana - nie pokazuje uzytkowinikow On-Line..

Twój problem - a masz zalozonego "nicka" na BN? trzeba zalozyc go za pomocą np StarCrafta albo WarCrafta2BNE i wpisać go do Mirandy. Jeszcze jedna sprawa - teraz Blizzard zablokowal BOTom dostęp do kanałów inne niż "Piblic Channel" mircia domyslnie jest na "Piblic Channel 23" moze z tym cos nakopales. Mi dziala -z wyjątkiem tego BUGa

Czy da się jakoś CAŁKOWICIE wyłączyć powiadomienia? w nConvers wyłączyłem ale dalej sie to kopie Sad
Powrót do góry
[PL]LUKa
Niemowa

Status stażu

PostWysłany: 02 Sie 2003 0:42    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Co do nicka na BN no to ja cie prosze :d to chyba oczywiste jest prawda?? no mam i to nie jeden zresta jak wiekszosc graczy ;] ale o "public chanel 23" nie probowalem zaraz sprawdze.
Powrót do góry
[PL]LUKa
Niemowa

Status stażu

PostWysłany: 02 Sie 2003 1:34    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

opwiedz mi na jakim serverze seizdicz bo na ntc (212.244.57.91) nie dziala mi niestety Crying or Very sad na europe.battle.net zdial bez zarzutu
Powrót do góry
yco@go2.pl
Gość

PostWysłany: 02 Sie 2003 2:31    Temat postu: ja wlasnie siedze Odpowiedz z cytatem

łacze sie z europe.battle.net z tego powodu ze w War2BNE sporo pogrywam i chce miec staly kontakt ze znajomymi...
Powrót do góry
yco@go2.pl
Gość

PostWysłany: 02 Sie 2003 8:15    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Aha - tak wygląda ten błąd:

Access violation at address FFFFFFFF. Read address FFFFFFFF.

czy nie wygląda to dziwnie? Co ta Miranda chce czytać z TAKIEGO adresu?? wcześcniej tego nie bylo... a NIC nie zmienialem we wtyczkach, jedyne co, to nowa nightly - myślicie że to może być to (dopiero teraz o tym pomyślałem)
Powrót do góry
moon Płeć: mężczyzna
VIP
VIP

PostWysłany: 02 Sie 2003 8:52    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Moge wam powiedziec tyle...

Jesli na czystym profilu tez sie tak dzieje to piszcie do autora wtyczki maila lub na forum mirandy (www.miranda-im.org).

Przeczytaj http://rtfm.bsdzine.org zanim zadasz pytanie!
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora
[PL]LUKa
Niemowa

Status stażu

PostWysłany: 02 Sie 2003 9:26    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

no wiec co do europe.battle.net to mi tez laczy se bezproblemowo ale niestety na servie na ktorym gram juz nie co do maila jakiego podaje autor w pliku txt no coz nie idze tam wyslac przynajmniej ja nie moglme dostalem zwrot z servera nie wiem czemu

yco@go2.pl napisał:
Access violation at address FFFFFFFF. Read address FFFFFFFF

na tym nic a nic sie nie znam Very Happy
Powrót do góry
[PL]LUKa
Niemowa

Status stażu

PostWysłany: 03 Sie 2003 15:19    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Pojawila sie wersja BNetMessenger 0.1.0.9b mozna pobrac z http://addons.miranda-im.org/details.php?action=viewfile&id=735 mozna nawet polaczyc sie na Server NTC no coz jednak nadal nie jest doskonala przynajmniej u mnie nie dziala bledy ktore zauwazylme dotychczas to fakt iz jak odzywam sie do osby ktora aktualnie jest na kanale moja mircia sie wiesza Acid no coz u was tak samo??
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum www.miranda-im.pl Strona Główna -> Wtyczki i protokoły Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Strona 1 z 1

Skocz do: