Top Info
najistotniejsze informacje z tematu |
|
| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
[PL]LUKa Niemowa

|
Wysłany: 30 Lip 2003 14:14 Temat postu: Starcraft i chat |
|
|
| Czy ktos uzywal bnetmessenger sciagnolem sobie owa wtyczke ustawiam sobie wszystko jak trzeba nazwe urzytkownika haslo adres seervera kanal na ktorym chce byc no i ..... nie moze mi sie polaczyc probowal to juz ktos kiedys?? wtyczke mozna sciagnac pod adresme http://addons.miranda-im.org/details.php?action=viewfile&id=735 dzieki za pomoc z gory |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Adv Bot

|
|
| Powrót do góry |
|
 |
[PL]LUKa Niemowa

|
|
| Powrót do góry |
|
 |
moon  VIP

|
Wysłany: 30 Lip 2003 19:51 Temat postu: |
|
|
Nie pali sie bo pewnie nie wie....
Zadko kto uzywa tego pluga i pewnie dlatego nikt nic nie pisze... _________________ I feel like the Blind Man, in a Dark Room,
looking for the Black Cat - That is Not There
Przeczytaj http://rtfm.bsdzine.org zanim zadasz pytanie! |
|
| Powrót do góry |
|
 |
dg-grey Gaduła

|
Wysłany: 01 Sie 2003 2:22 Temat postu: |
|
|
| Mam ten sam problem.. a szkoda bo wtyka naprawde fajna ;\ |
|
| Powrót do góry |
|
 |
yco@go2.pl Gość
|
Wysłany: 01 Sie 2003 19:28 Temat postu: Bnetmessenger |
|
|
uzywam wersji 0.1.08b - łączy się i wszystko jest OK ale... wlasnie od paru dni dzieją się dziwne rzeczy - przy kazdym wyslaniu wiadomości wywala jakis błąd (teraz nie pamiętam co w nim dokladnie jest, jak sprawdze to napisze) i pokazuje że wiadomość nie została doręczona, chociaż wiem że doszła bo ludzie odpowiadają... wczesniej tego nie bylo a nie zmienialem zadnych wtyczek może coś z serwerami - wyłączyli potwierdzenia o doręczeniu. Poprzedniej wtyczki nie uzywam bo jest niedopracowana - nie pokazuje uzytkowinikow On-Line..
Twój problem - a masz zalozonego "nicka" na BN? trzeba zalozyc go za pomocą np StarCrafta albo WarCrafta2BNE i wpisać go do Mirandy. Jeszcze jedna sprawa - teraz Blizzard zablokowal BOTom dostęp do kanałów inne niż "Piblic Channel" mircia domyslnie jest na "Piblic Channel 23" moze z tym cos nakopales. Mi dziala -z wyjątkiem tego BUGa
Czy da się jakoś CAŁKOWICIE wyłączyć powiadomienia? w nConvers wyłączyłem ale dalej sie to kopie  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
[PL]LUKa Niemowa

|
Wysłany: 02 Sie 2003 0:42 Temat postu: |
|
|
| Co do nicka na BN no to ja cie prosze :d to chyba oczywiste jest prawda?? no mam i to nie jeden zresta jak wiekszosc graczy ;] ale o "public chanel 23" nie probowalem zaraz sprawdze. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
[PL]LUKa Niemowa

|
Wysłany: 02 Sie 2003 1:34 Temat postu: |
|
|
opwiedz mi na jakim serverze seizdicz bo na ntc (212.244.57.91) nie dziala mi niestety na europe.battle.net zdial bez zarzutu |
|
| Powrót do góry |
|
 |
yco@go2.pl Gość
|
Wysłany: 02 Sie 2003 2:31 Temat postu: ja wlasnie siedze |
|
|
| łacze sie z europe.battle.net z tego powodu ze w War2BNE sporo pogrywam i chce miec staly kontakt ze znajomymi... |
|
| Powrót do góry |
|
 |
yco@go2.pl Gość
|
Wysłany: 02 Sie 2003 8:15 Temat postu: |
|
|
Aha - tak wygląda ten błąd:
Access violation at address FFFFFFFF. Read address FFFFFFFF.
czy nie wygląda to dziwnie? Co ta Miranda chce czytać z TAKIEGO adresu?? wcześcniej tego nie bylo... a NIC nie zmienialem we wtyczkach, jedyne co, to nowa nightly - myślicie że to może być to (dopiero teraz o tym pomyślałem) |
|
| Powrót do góry |
|
 |
moon  VIP

|
Wysłany: 02 Sie 2003 8:52 Temat postu: |
|
|
Moge wam powiedziec tyle...
Jesli na czystym profilu tez sie tak dzieje to piszcie do autora wtyczki maila lub na forum mirandy (www.miranda-im.org). _________________ I feel like the Blind Man, in a Dark Room,
looking for the Black Cat - That is Not There
Przeczytaj http://rtfm.bsdzine.org zanim zadasz pytanie! |
|
| Powrót do góry |
|
 |
[PL]LUKa Niemowa

|
Wysłany: 02 Sie 2003 9:26 Temat postu: |
|
|
no wiec co do europe.battle.net to mi tez laczy se bezproblemowo ale niestety na servie na ktorym gram juz nie co do maila jakiego podaje autor w pliku txt no coz nie idze tam wyslac przynajmniej ja nie moglme dostalem zwrot z servera nie wiem czemu
| yco@go2.pl napisał: |
| Access violation at address FFFFFFFF. Read address FFFFFFFF |
na tym nic a nic sie nie znam  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
[PL]LUKa Niemowa

|
Wysłany: 03 Sie 2003 15:19 Temat postu: |
|
|
Pojawila sie wersja BNetMessenger 0.1.0.9b mozna pobrac z http://addons.miranda-im.org/details.php?action=viewfile&id=735 mozna nawet polaczyc sie na Server NTC no coz jednak nadal nie jest doskonala przynajmniej u mnie nie dziala bledy ktore zauwazylme dotychczas to fakt iz jak odzywam sie do osby ktora aktualnie jest na kanale moja mircia sie wiesza no coz u was tak samo?? |
|
| Powrót do góry |
|
 |
|