Top Info
najistotniejsze informacje z tematu |
|
| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
ace  Weteran

|
Wysłany: 29 Kwi 2011 15:44 Temat postu: Szyfrowanie profilu |
|
|
Witam wszystkich,
wiem, że już było, założyłem nowy temat, aby nie odgrzebywać staroci sprzed kilku lat. Czy ktoś orientuje się, czy jest jakiś sensowny sposób na szyfrowanie profilu Mirandy? Wiem, że istnieje sterownik bazy db3xs, który szyfruje bodajże AESem. Jednak raz, że łatwo sobie zniszczyć przypadkowo profil DBTool'em (standarodwa wersja nie wspiera szyfrowanego profilu), a dwa że jest on dosyć stary i nie wiem, jak wygląda jego kompatybilność z bieżącymi wersjami Mirandy. Poza tym - najlepiej gdyby się dało 'przerobić' istniejący profil na szyfrowany i w razie czego zdjąć szyfrowanie i wrócić do standardowej wersji
Jeśli ktoś w tym temacie ma jakieś doświadczenia, chętnie się z nimi zapoznam Pozdrawiam. _________________ Gdy nadejdzie mrok, wyjdę na łowy pozbawiac życia swe ofiary. Sprawię, że pójdziesz za mną...
... to make an avi: konwersja DVD do AVI ... |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Adv Bot

|
Wysłany: 19 Kwi 2026 21:15 Temat postu: Reklama |
|
|

W ofercie TechnoVolt profesjonalne systemy alarmowe (SSWiN) i przeciwpożarowe (SSP).
Wieloletnie doświadczenie i atrakcyjne ceny gwarantują u nas najlepszą ofertę na rynku w branży teletechnicznej.
Stosujemy najnowocześniejsze technologie i wysokiej jakości produkty.
Dla inwestycji naszych klientów dostarczamy i wykonujemy systemy przeciwwłamaniowe i dozoru z zastosowaniem: central alarmowych, oddymiania, przeciwpożarowych, czujek ruchu PIR, detektorów dymu, gazu i tlenku węgla, syren, szyfratorów, modułów powiadamiania zdalnego GSM/GPRS. Oferujemy sprzęt znanych krajowych producentów (m. in. Satel, Polon Alfa, Elmes, Jablotron, Detectomat, AFG).
Kontakt z nami i informacje na naszej stronie www.TechnoVolt.pl
*** NOWOŚĆ ***
Kompensacja mocy biernej - obniż swoje rachunki za prąd!
Usługa dostępna na terenie całego kraju
Zredukuj opłaty za prąd ::
Płać mniej za prąd
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
bunnyhoney  Kataryna

|
|
| Powrót do góry |
|
 |
ace  Weteran

|
Wysłany: 29 Kwi 2011 19:24 Temat postu: |
|
|
Dziękuję, zabieram się do testów  _________________ Gdy nadejdzie mrok, wyjdę na łowy pozbawiac życia swe ofiary. Sprawię, że pójdziesz za mną...
|
| Powrót do góry |
|
 |
andy  Weteran

|
|
| Powrót do góry |
|
 |
ace  Weteran

|
Wysłany: 30 Kwi 2011 0:08 Temat postu: |
|
|
Dzięki za pomoc ;]
Wszystko zadziałało zgodnie z oczekiwaniami i potrzebami, nie było potrzeby zmiany profilu, trzeba podać hasło przy odpaleniu Mirandy... Just perfect...
Mam jeszcze jeden problem (związany z importem historii z GG), ale to już temat na inny wątek (który notabene już chyba się kiedyś pojawił i raczej lekarstwa brak)... _________________ Gdy nadejdzie mrok, wyjdę na łowy pozbawiac życia swe ofiary. Sprawię, że pójdziesz za mną...
|
| Powrót do góry |
|
 |
|
|