Top Info
najistotniejsze informacje z tematu |
Strona projektu - http://mtlen.berlios.de/
Zgłaszanie błędów - http://developer.berlios.de/bugs/?group_id=3063
Propozycje zmian - http://developer.berlios.de/feature/?group_id=3063
Archiwum wątku - http://miranda-im.pl/viewtopic.php?t=3046
Poprawione wersje by wsx22 |
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
andy Weteran
|
Wysłany: 19 Lis 2010 15:30 Temat postu: |
|
|
Cytat: |
na marginesie- czy moze sie ktos orientuje czy mozna uzyc wtyczki jabbera do laczenia sie z serwerami o2? z tego co pamietam o2 sie otwieralo na jabbera. |
Nie tyle otworzyło co dodało maleńkie proxy. Dzięki temu jest obsługa s2s. Proxy tłumaczy protokół XMPP na Tlen.pl.
Obecnie nie ma możliwości na podłączenie się c2s pod Tlen.pl klientem Jabberowym.
Jeśli chcesz mieć kontakt z osobami z sieci Tlen.pl to zarejestruj się na jakimś serwerze Jabberowym - np. Jabbim i dodaj te osoby do rostera (login@tlen.pl).
Jeśli chodzi o wtyczkę Tlen.pl nie jest już ona rozwijana, no może poza ostatnimi poprawkami. |
|
Powrót do góry |
|
|
Adv Bot
|
Wysłany: 05 Paź 2024 2:14 Temat postu: Reklama |
|
|
W ofercie TechnoVolt profesjonalne systemy alarmowe (SSWiN) i przeciwpożarowe (SSP).
Wieloletnie doświadczenie i atrakcyjne ceny gwarantują u nas najlepszą ofertę na rynku w branży teletechnicznej.
Stosujemy najnowocześniejsze technologie i wysokiej jakości produkty.
Dla inwestycji naszych klientów dostarczamy i wykonujemy systemy przeciwwłamaniowe i dozoru z zastosowaniem: central alarmowych, oddymiania, przeciwpożarowych, czujek ruchu PIR, detektorów dymu, gazu i tlenku węgla, syren, szyfratorów, modułów powiadamiania zdalnego GSM/GPRS. Oferujemy sprzęt znanych krajowych producentów (m. in. Satel, Polon Alfa, Elmes, Jablotron, Detectomat, AFG).
Kontakt z nami i informacje na naszej stronie www.TechnoVolt.pl
*** NOWOŚĆ ***
Kompensacja mocy biernej - obniż swoje rachunki za prąd!
Usługa dostępna na terenie całego kraju
Zredukuj opłaty za prąd ::
Płać mniej za prąd
|
|
Powrót do góry |
|
|
rekkoo Niemowa
|
Wysłany: 19 Lis 2010 15:53 Temat postu: |
|
|
A może sensowniej byłoby gdyby ktoś z użytkowników zapytał się grzecznie twórcy wtyczki ile by sobie życzył za jej usprawnienie i kontynuację? Na pewno w życiu każdego entuzjasty przychodzi taki czas gdy zdaje sobie sprawę, że entuzjazmem nie wyżywi siebie ani rodziny, więc drobne dotacje pozwalające np. na zaproszenie rodziny do dobrej restauracji być może skuszą autora wtyczki do małego zrywu. Ktoś ma kontakt z autorem? Zrobi się sensowną zrzutę i podtrzyma autora na duchu. Oczywiście mówię tutaj o dorosłych i poważnych użytkownikach Mirandy, bo nikt nie będzie zmuszał dzieci do tłuczenia świnek-skarbonek. |
|
Powrót do góry |
|
|
czesio Stukacz
|
Wysłany: 20 Lis 2010 0:18 Temat postu: |
|
|
andy napisał: |
...Jeśli chcesz mieć kontakt z osobami z sieci Tlen.pl to zarejestruj się na jakimś serwerze Jabberowym - np. Jabbim i dodaj te osoby do rostera (login@tlen.pl).
... |
a nie można dodać do rooster'a kontaktu tlen.pl z poziomu mirandy? |
|
Powrót do góry |
|
|
wsx22 Developer
|
|
Powrót do góry |
|
|
polo Niemowa
|
Wysłany: 20 Lis 2010 1:50 Temat postu: |
|
|
UHUUUUUU dziala, laskawco bym cie wycalowal ale facetow nie caluje wiec tylko podziekuje i zycze milego weekendu |
|
Powrót do góry |
|
|
Jollka Gaduła
|
Wysłany: 20 Lis 2010 3:11 Temat postu: |
|
|
polo - wycałuj mnie a ja oddam wsx22 podwójnie
wsx22 - dzięki... |
|
Powrót do góry |
|
|
yoGhurt Gaduła
|
Wysłany: 20 Lis 2010 3:47 Temat postu: |
|
|
To żyje, matko boska krzyżowa cud nastąpił!
Hi5 dla ciebie wsx22.
Ostatnio zmieniony przez yoGhurt dnia 23 Lis 2010 1:15, w całości zmieniany 1 raz |
|
Powrót do góry |
|
|
DJ Lotos Root Admin
Dołączył: 19 Sty 2003 Posty: 3342 Skąd: PL/state: lubuskie Wiek: 46 lat(a)
|
Wysłany: 20 Lis 2010 11:48 Temat postu: |
|
|
wsx22 napisał: |
ps. prośba do admina o wrzucenie do działu download |
ok, zamieszczone
w sumie od teraz juz moja ingerencja nie bedzie potrzebna, bo mozesz juz sam wrzucac update-y na download tutaj bo ten chomik strasznie malo zywy wczoraj byl... _________________ Podobno wszechświat i głupota ludzka są nieograniczone...
Co do tego drugiego nie ma wątpliwości... A. Einstein
Dlatego zawsze korzystaj z FAQ, Szukaj i Instalatora |
|
Powrót do góry |
|
|
optyman Gaduła
|
Wysłany: 20 Lis 2010 14:40 Temat postu: |
|
|
Niektórzy „niepocieszeni dyskutanci” topic-u "moje żale do panny M" czują się szczególnie usatysfakcjonowani szybką reakcją oraz znakomitą pracą pana wsx22 i składają mu serdeczne podziękowania z nadzieją na równie skuteczne rozwiązywanie problemów z wtyczką Tlena w przyszłości. |
|
Powrót do góry |
|
|
Jollka Gaduła
|
Wysłany: 21 Lis 2010 1:28 Temat postu: |
|
|
Hmmm....
A mi trochę rzednie mina.
Wczoraj po wczytaniu poprawki 3x wywaliło mi Mirandę - bez komunikatu, nic, po prostu w błyskawicznym tempie się zamykała. Potem szła.
Dziś od rana było ok, poza tym, że wył. mi wszystkie nr GG, jak je niedawno włączyłam - powtórka z dnia wczorajszego - wywala cały czas, już co najmniej 7 razy pod rząd - po uruchomieniu i zalogowaniu wszystkiego działa max 1-2 min i znika. Raz "pociągnęła" za sobą Total Comandera |
|
Powrót do góry |
|
|
yoGhurt Gaduła
|
Wysłany: 21 Lis 2010 3:18 Temat postu: |
|
|
Jollka , sprawdź jeszcze raz ustawienia wtyczki Tlen, może tam coś powoduje ,że krzaczy ponieważ u mnie o dziwo wszystko działa sprawnie od wczorajszej aktualizacji, nie pamiętam twojego VI ale jeśli masz Crash Loga to przy kolejnej awarii spróbuj go w jakiś sposób zapisać i wrzucić tutaj to może będzie jakaś informacja. |
|
Powrót do góry |
|
|
Jollka Gaduła
|
Wysłany: 21 Lis 2010 14:26 Temat postu: |
|
|
Ok.
1.
prawdź jeszcze raz ustawienia wtyczki Tlen |
Napisz mi, jakie powinny być.
2.
jeśli masz Crash Loga to przy kolejnej awarii spróbuj go w jakiś sposób zapisać |
Również proszę o info która wtyczka lepsza - znalazłam dwie, oraz w jaki sposób to zrobić.
Wczoraj po napisaniu tego posta wywaliła jeszcze ze 2-3 razy i się uspokoiła, natomiast dziś od rana już chyba z 10 razy i jak na razie nie "siedzi" na stałe. |
|
Powrót do góry |
|
|
Addict Stukacz
|
Wysłany: 21 Lis 2010 21:54 Temat postu: |
|
|
wsx22 - wielkie dzięki Mistrzu |
|
Powrót do góry |