Top Info
najistotniejsze informacje z tematu |
|
| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
Test  Moderator

|
Wysłany: 20 Maj 2003 21:13 Temat postu: Voice w Mirci ! czyli MirandaComm :) |
|
|
Hej, wyglada na to, ze ktos sie wzial za plugin, o ktorym byla juz wielokrotnie mowa (tak chodzi nawet o mowe ! )
http://addons.miranda-im.org/details.php?action=viewfile&id=673
| Cytat: |
This program lets you communicate via voice using Miranda as a front-end. You need microphone, sound card and speakers.
|
No zobaczymy co z tego bedzie. _________________ < Test > |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Adv Bot

|
Wysłany: 19 Kwi 2026 18:25 Temat postu: Reklama |
|
|

W TechnoVolt znajdziesz energooszczędne oświetlenie hal i pomieszczeń magazynowo-produkcyjnych w profesjonalnym wykonaniu.
Wieloletnie doświadczenie i atrakcyjne ceny gwarantują u nas najlepszą ofertę na rynku w branży elektrycznej.
Stosujemy najnowocześniejsze technologie i wysokiej jakości produkty.
Dla inwestycji naszych klientów dostarczamy i wykonujemy nowoczesne oświetlenie energooszczędne (LED) z zastosowaniem opraw: dekoracyjnych, rastrowych, hermetycznych, przemysłowych, projektorów oraz linii świetlnych.
Kontakt z nami i informacje na naszej stronie www.TechnoVolt.pl
*** NOWOŚĆ ***
Kompensacja mocy biernej - obniż swoje rachunki za prąd!
Usługa dostępna na terenie całego kraju
Zredukuj opłaty za prąd ::
Płać mniej za prąd
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
DJ Lotos  Root Admin

Dołączył: 19 Sty 2003 Posty: 3342 Skąd: PL/state: lubuskie Wiek: 48 lat(a)
|
Wysłany: 20 Maj 2003 21:44 Temat postu: |
|
|
i zrobil go sam Lenin
a wiec testujmy _________________ Podobno wszechświat i głupota ludzka są nieograniczone...
Co do tego drugiego nie ma wątpliwości... A. Einstein
Dlatego zawsze korzystaj z FAQ, Szukaj i Instalatora |
|
| Powrót do góry |
|
 |
PaGo  Gaduła

|
Wysłany: 20 Maj 2003 21:51 Temat postu: |
|
|
Tylko szkoda ze on tylko ICQ obsluguje bo przydalo by sie cos takiego do gg i tlena |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Test  Moderator

|
Wysłany: 20 Maj 2003 22:03 Temat postu: |
|
|
Lenin tez czlowiek, daj pozyc DJ . Narazie to pierwsza wersja przeciez, trudno wymagac, by obslugiwala takie maluczkie w porownaniu do ICQ sieci jak GG czy Tlen, ale spoko - zorganizuje sie jakis manifest (moze ktos sie podpali w akcie desperacji), to z pewnoscia autor wezmie i nas pod uwage  _________________ < Test > |
|
| Powrót do góry |
|
 |
DJ Lotos  Root Admin

|
Wysłany: 20 Maj 2003 22:11 Temat postu: |
|
|
| Test napisał: |
Lenin tez czlowiek, daj pozyc DJ . Narazie to pierwsza wersja przeciez, trudno wymagac, by obslugiwala takie maluczkie w porownaniu do ICQ sieci jak GG czy Tlen, ale spoko - zorganizuje sie jakis manifest (moze ktos sie podpali w akcie desperacji), to z pewnoscia autor wezmie i nas pod uwage  |
no nie cool idea hahahaa, bedzie dobrze!
ogólnie to jest git, mozna wybierac sposób kompresji i jakosc, jedyny minus, ze nie jest to plug autonomiczny i musi opierac sie na ICQ, ale dobre i to  _________________ Podobno wszechświat i głupota ludzka są nieograniczone...
|
| Powrót do góry |
|
 |
karaguy  Moderator

Dołączył: 19 Sty 2003 Posty: 2096 Skąd: Gliwice Wiek: 40 lat(a)
|
Wysłany: 20 Maj 2003 22:50 Temat postu: |
|
|
Jak rozumiem on nie jest kompatybilny z czym kolwiek poza soba samym? [: _________________ antykara, Twój przyjazny moderator... no, prawie przyjazny. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Test  Moderator

|
Wysłany: 20 Maj 2003 22:59 Temat postu: |
|
|
| karaguy napisał: |
| Jak rozumiem on nie jest kompatybilny z czym kolwiek poza soba samym? [: |
Da sie zaobserwowac kompatybilnosc z systemowymi codecami , co juz dosc dobrze wrozy na przyszlosc, pod warunkiem ze wszystkie inne komunikatory zaczna korzystac z takiego rozwiazania (wlasciwie czemu nie, w koncu to najbardziej standartowy standart ze wszystkich ). _________________ < Test > |
|
| Powrót do góry |
|
 |
moon  VIP

|
Wysłany: 21 Maj 2003 0:45 Temat postu: |
|
|
Nie polecam.... Wywalalo mi Mircie az musialem dbtoolem przeleciec profil bo po kazdym starcie byl Error
Chyba trzeba zaczekac na stabilniejsza wersje.... _________________ I feel like the Blind Man, in a Dark Room,
looking for the Black Cat - That is Not There
Przeczytaj http://rtfm.bsdzine.org zanim zadasz pytanie! |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Test  Moderator

|
Wysłany: 21 Maj 2003 1:14 Temat postu: |
|
|
Tak, zaleca sie ostroznosc w testowaniu tego plugina. Potwierdzam, plug (zwlaszcza po zmianie nConversa na 80g) wywala Mircie zaraz po zalogowaniu. Niestety u mnie wyczyszczenie dbtoolem bazy nie pomoglo, nie da sie wrocic do poprzedniego stanu, nawet podmieniajac spowrotem nConvers Mircia sie wywala z tym pluginem.
Niestety obywatel Lenin jeszcze musi popracowac nad swoim dzielem, bo jak nadal bedzie sie tak zachowywala ta wtyka, to podpalic w akcie desperacji trzeba bedzie jego  _________________ < Test > |
|
| Powrót do góry |
|
 |
moon  VIP

|
Wysłany: 21 Maj 2003 10:18 Temat postu: |
|
|
| Test napisał: |
Niestety obywatel Lenin jeszcze musi popracowac nad swoim dzielem, bo jak nadal bedzie sie tak zachowywala ta wtyka, to podpalic w akcie desperacji trzeba bedzie jego  |
Ja powiem szczerze, ze nowa wersja nConvers i ta wtyczka sie tak zbiegly ze nie wiem wkoncu czy wywala sie przez nConvers czy ta. W kazym razie wczoraj uzywalem tej wtyczki i dolozylem nConvers i po jakims czasie Mircia zaliczala pad przy kazdym starcie.
Wywalilem ta i nConvers - nadal sie wywalala...
Przejechalem profil dbtoolem i bylo ok.
Wrzucialem nConvers i po jakims czasie znow padaczka...
Nastepnie zasnalem... Prawie nad klawiatura - Test moze potwierdzic, ze zniklem  _________________ I feel like the Blind Man, in a Dark Room,
looking for the Black Cat - That is Not There
Przeczytaj http://rtfm.bsdzine.org zanim zadasz pytanie! |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Test  Moderator

|
Wysłany: 21 Maj 2003 15:16 Temat postu: |
|
|
No tak bylo moon, a najlepsze, ze w tym czasie padlo mi lacze i zapodalem polaczenie przez GPRS, jak sie tylko zalogowalem na ICQ, to zaczalem do Ciebie nawijac, jednak jak sie po jakis 15 minutach okazalo nawijalem owszem, ale nie do Ciebie .
[/b] _________________ < Test > |
|
| Powrót do góry |
|
 |
DJ Lotos  Root Admin

|
Wysłany: 21 Maj 2003 16:59 Temat postu: |
|
|
| moon napisał: |
| Ja powiem szczerze, ze nowa wersja nConvers i ta wtyczka sie tak zbiegly ze nie wiem wkoncu czy wywala sie przez nConvers czy ta |
Faktem jest, ze uzywam nConvers 80f i wczoraj po dodaniu tej wtyki voice zadnych problemow, czyli wada moze lezec po stronie dodania nConvers.
PS
A już chcialem sobie stos układać hahahaah, żartowałem  _________________ Podobno wszechświat i głupota ludzka są nieograniczone...
|
| Powrót do góry |
|
 |
DJ Lotos  Root Admin

|
Wysłany: 21 Maj 2003 18:16 Temat postu: |
|
|
cos mi sie ten plug nie widzi,
jak na zlosc nie mam z kim przetestować na WAN a w obrębie LAN-u franca nie chce mi chodzic (zniechecilem sie)
Wypisuje zebym sprawdzil ustawienia ICQ u swojego rozmówcy i tyle.
Kombinowałem rowniez tak jak jest podane w readme.txt z recznym wprowadzaniem portu 30140 i dalej kiszka.
Diabli wiedza czemu tak to trybi (nie trybi) bo np. oryg. Tlen.pl spokojnie śmiga po LAN-ie również.
Nic, poczekamy, moze cos sie ruszy z czasem i bedzie dobrze.
Źródła są do tego ustrojstwa wiec jakby kiedyś ktoś (może OnO i KeH ) wzieli by to w swoje rece i po odpowiednich modyfikacjach zapodali w swoich plugach lub przerobili na całkiem autonomiczny mechanizm to byloby coś, bo baze w postaci tego (MComm) mają dobrą  _________________ Podobno wszechświat i głupota ludzka są nieograniczone...
|
| Powrót do góry |
|
 |
Test  Moderator

|
Wysłany: 21 Maj 2003 18:34 Temat postu: |
|
|
| DJ Lotos napisał: |
[...]
Nic, poczekamy, moze cos sie ruszy z czasem i bedzie dobrze.
|
Jasne, zawsze jak Lenin cos z czasem ruszal to bylo dobrze  _________________ < Test > |
|
| Powrót do góry |
|
 |
|