Top Info
najistotniejsze informacje z tematu |
|
| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
szarywilk Gość
|
Wysłany: 04 Maj 2006 10:51 Temat postu: Jak pozbyć się "view mode" w Clist Nicer+ ? |
|
|
1. Jak pozbyć się paska "view mode" (Clist Nicer+) z okna Mirandy? Przeryłem wszystkie opcje, i nie mogę znaleźć żadnej opcji za to odpowiedzialnej - a po chole** mi to, jeżeli nie używam...
2. Czym różnią się ogólnie wersje ansi od unicode tych wszystkich wtyczek?
3. Czy ktoś zna dobry adres z dźwiękami do Mirandy (poza stroną główną tejże, która nie działa) |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Adv Bot

|
Wysłany: 20 Kwi 2026 6:32 Temat postu: Reklama |
|
|

Z TechnoVolt zbudujesz szybko wysokiej klasy sieci strukturalne (LAN) i teletechniczne w profesjonalnym wykonaniu.
Wieloletnie doświadczenie i atrakcyjne ceny gwarantują u nas najlepszą ofertę na rynku w branży informatycznej.
Stosujemy najnowocześniejsze technologie i wysokiej jakości produkty.
Dla inwestycji naszych klientów dostarczamy i wykonujemy automatykę budynkową i teletechnikę z zastosowaniem: wysokiej klasy okablowania UTP, FTP, cat5e, cat6, cat7 (skrętka) oraz transmisji światłowodowej, szaf serwerowych RACK 19'' i wyposażenia (serwery, routery, switche, patch panele, zasilacze UPS) oraz punktów dostępowych WiFi.
Kontakt z nami i informacje na naszej stronie www.TechnoVolt.pl
*** NOWOŚĆ ***
Kompensacja mocy biernej - obniż swoje rachunki za prąd!
Usługa dostępna na terenie całego kraju
Zredukuj opłaty za prąd ::
Płać mniej za prąd
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
szarywilk Gość
|
Wysłany: 04 Maj 2006 10:57 Temat postu: |
|
|
| i 4 (coby nie zakładać nowego tematu) - czy można dodać przezroczystość do okienka irc w mirandzie? |
|
| Powrót do góry |
|
 |
REXus  Weteran

Dołączył: 30 Gru 2004 Posty: 559 Skąd: Żelistrzewo Wiek: 38 lat(a)
|
Wysłany: 04 Maj 2006 11:25 Temat postu: |
|
|
Ad.1. Menu główne / Ramki / View Modes / Widoczny odznaczyć (to rzeczywiście było skomplikowane)
Ad.2. Wersje ANSI są przeznaczone do buildu ANSI, a Unicode do Unicode. Jeżeli używasz stabilnej to masz ANSI (tylko najnowsze nocne są w wersji Unicode) - nie próbuj Unicode bo narobisz jaj.
Ad.3. Może to nie jest odkrycie, ale do Mirandy będą pasować wszystkie dźwięki, tak więc przeszukaj zasoby wpkontaktu, tlenu, a także np. kde-look.org i dopasuj sobie wedle uznania.
Ad.4. W chat.dll nie można (bo zapewne o to chodzi), z TabChatSRMM jeszcze nie miałem do czynienia (właśnie się zabieram za to ). _________________ Amatorzy zbudowali arkę, profesjonaliści - Titanica... |
|
| Powrót do góry |
|
 |
szarywilk Gość
|
Wysłany: 04 Maj 2006 11:46 Temat postu: |
|
|
działa, dzięki.
Mirandę mam 0.4.3 alpha build #52 - to chyba stabilna, tak czy inaczej wgrałem wszystko w ansi.
Co do tego irca, to mam jeden problem - nie chcę, żeby miranda automatycznie łączyła się z serwerem irc przy starcie - co zrobić żeby temu zapobiec? |
|
| Powrót do góry |
|
 |
vilemo  Moderator

Dołączył: 13 Sty 2004 Posty: 822 Skąd: Kraków Wiek: 45 lat(a)
|
Wysłany: 04 Maj 2006 12:24 Temat postu: |
|
|
Zapoznaj się i nie powinno być problemów
http://miranda-im.pl/viewtopic.php?t=1086 _________________ ... nie na darmo żyje człowiek, jeżeli na całym świecie znajdzie się choć jedna osoba, która go w pełni rozumie ... |
|
| Powrót do góry |
|
 |
|