Top Info
najistotniejsze informacje z tematu |
|
| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
dave  Gaduła

Dołączył: 15 Kwi 2003 Posty: 33 Skąd: Lublin/wawa Wiek: 42 lat(a)
|
Wysłany: 18 Kwi 2003 22:18 Temat postu: kazaa wtyczkas |
|
|
sie zastanawiam czy byloby mozliwe dla Mirci dodac wtyczke obslugujacą Kazeę. tylko czy generowalaby ona takie samo obciazenie dla kompa jak prawdziwa Kazaa(dla mojego to prawie zabojstwo) ? i jak tu zrobic mozliwosc sciagania jednego pliczku od kilku userow?
to tylko taki moj maly pomysl. any comments? _________________ Seba
mała czarna Suzi VS800
CB450 juz nie mój |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Adv Bot

|
Wysłany: 19 Kwi 2026 15:32 Temat postu: Reklama |
|
|

TechnoVolt oferuje profesjonalnie wykonane rozdzielnie elektryczne i tablice sterujące.
Wieloletnie doświadczenie i atrakcyjne ceny gwarantują u nas najlepszą ofertę na rynku w branży elektrycznej.
Stosujemy najnowocześniejsze technologie i wysokiej jakości produkty.
Dla inwestycji naszych klientów dostarczamy i wykonujemy rozdzielnie elektryczne główne i sterujące oświetleniem oraz automatyką budynków. Oferujemy sprzęt znanych producentów (m. in. Legrand, Eaton, Hager, Siemens, F&F, Relpol, Zamel, ETI).
Kontakt z nami i informacje na naszej stronie www.TechnoVolt.pl
*** NOWOŚĆ ***
Kompensacja mocy biernej - obniż swoje rachunki za prąd!
Usługa dostępna na terenie całego kraju
Zredukuj opłaty za prąd ::
Płać mniej za prąd
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Pumek Gaduła

|
Wysłany: 18 Kwi 2003 22:54 Temat postu: |
|
|
Pewnie sama miranda nie daje mozliwosci robienia takich rzeczy (w koncu to tylko komunikator), poza tym taki plugin musial by byc ogromny i miranda by sie roztyla a z tym obciazeniem
jezeli chodzi ci o obciazenie lacza to juz tak jest ze jak jest kaza to lagi sie robia i nic nie poradzi
jezeli obciazenie systemu to plug moze by to troche rozwiazal ale miranda by sie zrobila olbrzymia juz lepiej pomeczyc sie z kaza lite _________________ ..nie lubie sygnaturek.. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
dave  Gaduła

|
Wysłany: 18 Kwi 2003 23:03 Temat postu: |
|
|
czy ja wiem czy taki ogromny? w koncu to tylko protokol transferu plikow. miej na wzgledzie to ze oryginalna Kazaa to tez przegladarka plikow i pare innych glupich bajerow z ktorych nikt nie korzysta.
proponuje zeby sie jakis developer wypowiedzial czy jest to mozliwe.
pozdrawiam _________________ Seba
mała czarna Suzi VS800
CB450 juz nie mój |
|
| Powrót do góry |
|
 |
kropa Gaduła

|
Wysłany: 19 Kwi 2003 11:08 Temat postu: Re: kazaa wtyczkas |
|
|
| dave napisał: |
| sie zastanawiam czy byloby mozliwe dla Mirci dodac wtyczke obslugujacą Kazeę. |
A ja bym chciał wtyczkę dodającą eMule`a,Winampa i serwer RTCW
Czy wy troszeczkę nie przesadzacie? |
|
| Powrót do góry |
|
 |
dave  Gaduła

|
Wysłany: 19 Kwi 2003 12:55 Temat postu: Re: kazaa wtyczkas |
|
|
| kropa napisał: |
wtyczkę dodającą eMule`a,Winampa i serwer RTCW  |
moze sie kiedys doczekasz:) spokojnie a do wszystkiego sie dojdzie.
potrzeba matka wynalazku. gdyby nikt nie zapragnal uzywac mirandy do gadugadu i tlena to dalej bysmy musieli uzywac tamtego ustrojstwa, wiec moze i cala reszta "zabawek" sie doczeka pluginow. _________________ Seba
mała czarna Suzi VS800
CB450 juz nie mój |
|
| Powrót do góry |
|
 |
kfiadeg  VIP

|
Wysłany: 20 Kwi 2003 17:52 Temat postu: |
|
|
o ile pamiętam oryginalne ICQ posiada coś na kształt Shared Folder czy jakoś tak...
Rozwiązanie, o ile nie musiałoby być kompatybilne z Kazaa2, jest w sumie bardzo proste - zasadą działania starej Kazaa było po prostu tworzenie Serwera WWW z odpowienimi plikami i takimi tam.... Tak więc plugin taki nie musiałby być ani trudny ani duży, ale szczerze powiem - nie wiem po co to komu.
Może co jeszcze do Mirandy dodamy? Menu Start i Moje Dokumenty, a potem mini edytor graficzny i obsługe USB..... |
|
| Powrót do góry |
|
 |
|