Top Info
najistotniejsze informacje z tematu |
|
| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
e-nighthawk  Gaduła

|
Wysłany: 22 Lut 2005 19:53 Temat postu: |
|
|
| DJ Lotos napisał: |
zaktualizuj to tabsrmm to pierwsza sprawa
druga to nie jest temat o TABSRMM wiec dlaczego tu postujesz?
cala wine za usterki ponosi beznadziejnie napisany plug tabsrmm i z pretensjami do jego autorow
|
1.Przecież napisałem, ze ściągnąłem najnowsze pliki w tym tabsrmm, zgodnie z zaleceniami TheLeech'a.
2. większość z poruszanych przeze mnie kwestii dotyczy funkcjonowania IEview, być może wysyłanie do wielu użytkowników należy wyłącznie do tematu TABSRMM, ale nie jestem autorem ani 1 ani 2-go więc nie wiem czyj to bug (do tej pory używałem nConves z plusem i bez), wiec sory (chociaż to akurat 1/10 posta).
3. Przyjmuje do wiadomośći, ze tabsrmm jest beznadziejnie napisany i też sie ciesze, ze już niedlugo ten plugin wcale nie bedzie wspierany przez IEView.
4. Dla TheLeech'a: Mam mirande 0.3.3.1 i tabsrmm 0.9.9.5 ściągnieta jako wersje testową (Most recent binary release: 2005/02/22, 14:50 GMT+1)
Ostatnio zmieniony przez e-nighthawk dnia 01 Sty 1970 2:00, w całości zmieniany 1 raz |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Adv Bot

|
Wysłany: 19 Kwi 2026 11:49 Temat postu: Reklama |
|
|

TechnoVolt to najlepsze systemy monitoringu video - telewizji przemysłowej (CCTV) profesjonalnie i w dobrych cenach.
Wieloletnie doświadczenie i atrakcyjne ceny gwarantują u nas najlepszą ofertę na rynku w branży teletechnicznej.
Stosujemy najnowocześniejsze na rynku technologie i wysokiej jakości produkty.
Dla inwestycji naszych klientów dostarczamy i wykonujemy systemy monitoringu video z zastosowaniem: rejestratorów DVR/NVR/IP (hybrydowych) obsługujących wiele standardów (PAL, AHD, TVI, CVI, FullHD, 1080p, 720p, IP) oraz kamer CCTV wysokiej rozdzielczości (kuliste, z oświetlaczem IR, kopułowe, z wysięgnikiem, antywandal, hermetyczne, zoom/PTZ) znanych producentów (BCS, Dahua, Bosh, Gemini, APTI, Hybro, AV-Tech).
Kontakt z nami i informacje na naszej stronie www.TechnoVolt.pl
*** NOWOŚĆ ***
Kompensacja mocy biernej - obniż swoje rachunki za prąd!
Usługa dostępna na terenie całego kraju
Zredukuj opłaty za prąd ::
Płać mniej za prąd
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
bennym  Niemowa

|
Wysłany: 22 Lut 2005 20:13 Temat postu: |
|
|
| drogi Adminie - temat jest "IEView 1.0.1.x - TabSRMM i SRMM mod" wiec nie wsciekaj sie na kolege, ktory pisze o problemie - pisze zarowno o TabSrmm i IEView wiec chyba ok ?? |
|
| Powrót do góry |
|
 |
raq  Developer

|
Wysłany: 22 Lut 2005 21:34 Temat postu: |
|
|
@e-nighthawk:
a próbowałeś na najnowszej nocnej może albo chociaż na RC2 ? _________________ kocham:
"Muzyke przeciw mentalnej niewoli
Zaufaj jej, a ona Cie wyzwoli" |
|
| Powrót do góry |
|
 |
TheLeech  Developer

Dołączył: 30 Cze 2004 Posty: 422 Skąd: Kraków Wiek: 50 lat(a)
|
Wysłany: 22 Lut 2005 23:00 Temat postu: |
|
|
| raq napisał: |
@e-nighthawk:
a próbowałeś na najnowszej nocnej może albo chociaż na RC2 ? |
no wlasnie - mowilem czytac !
jak wol stoi napisane Requirements Miranda IM 0.4 RC2 _________________ 'O Lord, bless this Thy hand grenade that, with it,
Thou mayest blow Thine enemies to tiny bits in Thy mercy.' |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Harven  Developer

|
Wysłany: 22 Lut 2005 23:27 Temat postu: |
|
|
| mam nadzieje, ze juz niedlugo ten plug wcale nie bedzie wspierany przez IEView i zaoszczedzi to nam cala mase balaganu i problemow... |
Czy tabSRMM jest az tak robaczywy? U mnie chodzi calkiem sprawnie. Jesli nie beddzie IEView w tabSRMMie to wnioskuje, ze autorzy mirandy beda musieli go oficjalnie wspierac w SRMM, czy nie? |
|
| Powrót do góry |
|
 |
DJ Lotos  Root Admin

Dołączył: 19 Sty 2003 Posty: 3342 Skąd: PL/state: lubuskie Wiek: 48 lat(a)
|
Wysłany: 22 Lut 2005 23:53 Temat postu: |
|
|
szerze mowiac autorzy M jak dla mnie to nie musza juz nic robic, moga oddac zrodla albo podpisac umowe ze nie beda miec zadnych pretensji do rownoleglego projektu i juz spokojnie moga zaczac pisac sobie pamietniki...
tak ode mnie to juz mam ochote uwolnic sie od tego popapranego zagranicznego bajzlu, to nie jest to czego oczekiwalem...
nie chce rozwijac swoich wypowiedzi gdyz na dzis pozbawione sa specjalnego sensu...
ja chce tylko aby projektem core M zajeli sie w koncu faceci z JAJAMI i najepiej mowiacy po polsku _________________ Podobno wszechświat i głupota ludzka są nieograniczone...
Co do tego drugiego nie ma wątpliwości... A. Einstein
Dlatego zawsze korzystaj z FAQ, Szukaj i Instalatora |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Prezes  Developer

Dołączył: 16 Kwi 2003 Posty: 91 Skąd: PL/Warszawa Wiek: 41 lat(a)
|
Wysłany: 23 Lut 2005 0:04 Temat postu: |
|
|
| ja chce tylko aby projektem core M zajeli sie w koncu faceci z JAJAMI i najepiej mowiacy po polsku |
Bankrut, the leech Mamy paru w TeamPL. Tylko nikomu nie bedzie sie chcialo, bo kod jest tak popaprany, ze jeszcze troche a miranda im bedzie mogla startowac w konkursie na najbardziej niestabilny progra m
A co do licencji, to to GPL wiec mozna sobie "porzyczyc" kod i rozwijac projekt. _________________ Trzeba odejść, żeby nie przeminąć |
|
| Powrót do góry |
|
 |
win0  Weteran

|
Wysłany: 23 Lut 2005 0:07 Temat postu: |
|
|
macie juz nowa wersje ieview? w niej są juz opcje do pokazywania status, url i plikowych zdarzen, ale chyba nie dzialają (przynajmniej u niektorych )
data i czas są już dobrze  _________________ Człowiek na poziomie powinien trzymać się w pionie. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
reaper7  Moderator

|
Wysłany: 23 Lut 2005 0:28 Temat postu: |
|
|
Mamy, mamy
Z zauważonych przeze mnie problemów:
-Działa już poprawnie CTRL+C w oknie rozmowy...
-Nadal nie można otworzyć takiego linku(jak wykasuje # to się otworzy):
http://www.jakies.forum.pl/BB/viewtopic.php?p=15756#15756 _________________
A: > Życie jest jak długi żelazny most ...
B: > Dlaczego ??
A: > Nie wiem ...
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
obrobkareczna  Weteran

|
Wysłany: 23 Lut 2005 0:49 Temat postu: |
|
|
w nowej wersji mamy ju popawione %date% i %time% oraz pokazują sie eventy plików przesłanych.
Niestety statusy nadal nie pokazują sie ale to juz chyba wina tabsrmm bo nie pokazują sie nawet bez tempaltów czy css choc w opcjach i IEView i message log jest zaznaczone zeby pokazywał zmiany statusu.
btw, juz miałem wypuszczac własny template a tu znów zmiany i musze poprawiac ale to nic, jest zabawa. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
e-nighthawk  Gaduła

|
Wysłany: 23 Lut 2005 1:16 Temat postu: |
|
|
| Uwagi obsługi forum: |
pana kolege zapraszamy juz do dzialu Pomoc (dla zagubionych owieczek) albo do ShoutBox-a w Portalu bo raczej to sa najbardziej odpowiednie miejsca do takich dyskusji...
prosze wiecej nie zasmiecac tego tematu bo posty z taka dyskusja beda natychmiastowo usuwane |
2 gi błąd
* ostatnia uwaga wprowadzona 23 Lut 2005 1:27 przez DJ Lotos
Ostatnio zmieniony przez e-nighthawk dnia 01 Sty 1970 2:00, w całości zmieniany 2 razy |
|
| Powrót do góry |
|
 |
raq  Developer

|
Wysłany: 23 Lut 2005 1:46 Temat postu: |
|
|
chlopie o czym Ty piszesz ? co z tego ze masz wersje angielska ? jakjie ustawienia kazda jest napisana po angielsku tylko zaloga miranda-im.pl wymyslila langpack_polish.txt gdzie sa wszystkie tlumaczenia !
i nie pisz ze Ci sie ustawienia pozmienialy z kuli wersji polskiej bo to niemozliwe, moze zmienily sie bo byl upload i dlatego (chodz tez malo prawdopodobne)
pozatym jak Ty sobie to wyobrazasz ? RC2 jest po polsku napisany czy co (odpowiedz brzmi ... NIE )? tabsrmm autorstwa niemca bedzie po polsku pisany ? troche logiki ! o mamo  _________________ kocham:
"Muzyke przeciw mentalnej niewoli
Zaufaj jej, a ona Cie wyzwoli" |
|
| Powrót do góry |
|
 |
TomekQ  Pierdoła

|
Wysłany: 23 Lut 2005 1:48 Temat postu: |
|
|
Ja bym proponowal uzyc polskiej instalki z nowej serii i juz nie cudowac. Wczesniej zastanow sie do czego sluza pliki .dat w katalogu glownym mirandy (ew. w katalogu profiles). _________________ Czy wiesz, ze strony moga otwierac sie szybko? Opera - link w www
P.S. W Operze uzywaj '/' zamiast Ctrl+F  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
e-nighthawk  Gaduła

|
Wysłany: 23 Lut 2005 2:40 Temat postu: |
|
|
| Uwagi obsługi forum: |
kolego, zwracalem uwage wczesniej juz 2 razy
jeszcze jeden post z takimi bolesciami a dostaniesz punkty karne, ktore juz powinienes dostac
/jesli pojawi sie jeszcze jeden taki post prosze kogokolwiek z obslugi o nalozenie 20 punktow na to konto/ |
3ci błąd
* ostatnia uwaga wprowadzona 23 Lut 2005 1:48 przez DJ Lotos
Ostatnio zmieniony przez e-nighthawk dnia 01 Sty 1970 2:00, w całości zmieniany 1 raz |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Grigorij  Redaktor

|
Wysłany: 23 Lut 2005 2:46 Temat postu: |
|
|
poczytaj zawartość mirandaboot.ini i będziesz wiedział gdzie Miranda "chce" szukać plików profili. _________________ Czasami siedzę i myślę, a czasami po prostu siedzę. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
|