Top Info
najistotniejsze informacje z tematu |
|
| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
Dzidek Gość
|
Wysłany: 08 Sty 2005 21:34 Temat postu: Opis jak w GG - tylko nie rzucajcie kamieniami !!! |
|
|
| Uwagi obsługi forum: |
Moze jeszcze raz przeczytasz FAQ ... temat do kosza
[Q] Pokazywanie opisów stanów kontaktów na liście, czyli "dymki", znaczki "i", itd. (tak jak to mają np. nowe GG i Tlen.pl). Jak to zrobić?
[A] Do wyświetlania opisów w dymkach służy plugin ToolTip Info lub mToolTip by Bankrut do pobrania z -> http://miranda-im.pl/dev/bankrut/, z kolei możliwość wyświetlania opisu danej osoby bezpośrednio na liście pod kontaktem nie jest niestety na dzień dzisiejszy dostępna w Miranda IM. Jeśli chodzi o dodanie znacznika np. "i" przy ikonce stanu kontaktu informującego o obecności opisu to korzystać można z plugina mStatus, który to dodaje dowolnie wybrany znak do nicka, do pobrania również ze strony Bankruta. |
Moje pytanie jest proste...czy można ? Oczywiście w FAQ pisze że nie a jednak w niektorych wątkach pojawiają się informacje że jednak jakoś ktoś coś ma zrobić....przeczytałem nawet długie wywody nad tym czy statusy są potrzebne czy nie....
Takie głupoty że aż niedobrze sie robi, nie chce mi sie nawet cytować.
Więc poproszę krótko żeby nie zaśmiecać forum i nie rozpętywać kolejnej burzy;
czy da się włączyć statusy/opisy podobnie jak to mam miejsce w GG, niekoniecznie muszą być one pod kontaktami, może być tylko literka "i" a gdzieś (tak jak w GG po najechaniu na kontakt) pojaiwało by się co osoba ma napisane. No wlaśnie czy da sie i jeśli tak to jak?
Dzieki za rzeczowe odpowiedzi. 8)
* ostatnia uwaga wprowadzona 08 Sty 2005 20:48 przez Nazir
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Adv Bot

|
Wysłany: 20 Kwi 2026 3:09 Temat postu: Reklama |
|
|

W TechnoVolt znajdziesz energooszczędne oświetlenie hal i pomieszczeń magazynowo-produkcyjnych w profesjonalnym wykonaniu.
Wieloletnie doświadczenie i atrakcyjne ceny gwarantują u nas najlepszą ofertę na rynku w branży elektrycznej.
Stosujemy najnowocześniejsze technologie i wysokiej jakości produkty.
Dla inwestycji naszych klientów dostarczamy i wykonujemy nowoczesne oświetlenie energooszczędne (LED) z zastosowaniem opraw: dekoracyjnych, rastrowych, hermetycznych, przemysłowych, projektorów oraz linii świetlnych.
Kontakt z nami i informacje na naszej stronie www.TechnoVolt.pl
*** NOWOŚĆ ***
Kompensacja mocy biernej - obniż swoje rachunki za prąd!
Usługa dostępna na terenie całego kraju
Zredukuj opłaty za prąd ::
Płać mniej za prąd
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Speedy  Gaduła

|
Wysłany: 08 Sty 2005 21:38 Temat postu: |
|
|
Multi Window + mStatus + mToolTip
i nie mów, że niepisało, bo PISAŁO!  _________________ Zawsze uważałem, że podpis to głupota
...i jeszcze problemy, można potem mieć... Po co wam to?! |
|
| Powrót do góry |
|
 |
|
|