Top Info
najistotniejsze informacje z tematu |
|
| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
Pompiak Gość
|
Wysłany: 17 Maj 2004 20:53 Temat postu: Czy da sie polaczyc zestawy emotow. |
|
|
Jestem nowym uzytkownikiem, Mirandy, swietny program, ale duzo ma niedociagniec.
Czy jest mozliwosc polaczenia zestawow emotow, tak abym mogl widziec emoty tlena, GG, a takze Mirandy, podzczas jednego uruchomienia programu, baz przestawiania ich w opcjach? |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Adv Bot

|
Wysłany: 20 Kwi 2026 6:34 Temat postu: Reklama |
|
|

Z TechnoVolt zbudujesz szybko wysokiej klasy sieci strukturalne (LAN) i teletechniczne w profesjonalnym wykonaniu.
Wieloletnie doświadczenie i atrakcyjne ceny gwarantują u nas najlepszą ofertę na rynku w branży informatycznej.
Stosujemy najnowocześniejsze technologie i wysokiej jakości produkty.
Dla inwestycji naszych klientów dostarczamy i wykonujemy automatykę budynkową i teletechnikę z zastosowaniem: wysokiej klasy okablowania UTP, FTP, cat5e, cat6, cat7 (skrętka) oraz transmisji światłowodowej, szaf serwerowych RACK 19'' i wyposażenia (serwery, routery, switche, patch panele, zasilacze UPS) oraz punktów dostępowych WiFi.
Kontakt z nami i informacje na naszej stronie www.TechnoVolt.pl
*** NOWOŚĆ ***
Kompensacja mocy biernej - obniż swoje rachunki za prąd!
Usługa dostępna na terenie całego kraju
Zredukuj opłaty za prąd ::
Płać mniej za prąd
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
leon_master  Weteran

Dołączył: 28 Sty 2004 Posty: 705 Skąd: Gliwice Wiek: 38 lat(a)
|
Wysłany: 17 Maj 2004 21:51 Temat postu: |
|
|
a jakiego masz pluga?
w nC jak najbardziej
w smileyadd mozna wybrac rozne dla roznych protokolow. btw poszukaj na forum mojego zestawu. jest tam icq,gg,tlen,jabber,aim,yahoo,msn i vychat +standardowe nC. nie do konca moj ale to nie wazne |
|
| Powrót do góry |
|
 |
SieRadz  Kataryna

Punktów karnych: 9000
|
Wysłany: 17 Maj 2004 23:39 Temat postu: |
|
|
| Pompiak napisał: |
| emoty tlena, GG, a takze Mirandy |
Miranda to nie protokol, nie ma swoich ikon, chyba ze jako ikony Mirandy potraktujemy ikony globalne
| LeON_MaSTeR napisał: |
| w smileyadd mozna wybrac rozne dla roznych protokolow |
a ja dodam ze SmileyAdd ma bledy jak narazie i nie da sie prawidlowo wyswietlac emoticów dla wszystkich protokołów..., właśnie czekam na nową wersję, która to poprawi... dla GG, Jabbera i czegoś tam jeszcze chyba nie działa... |
|
| Powrót do góry |
|
 |
leon_master  Weteran

|
Wysłany: 18 Maj 2004 17:13 Temat postu: |
|
|
koles, jemu NIE chodzi o ikony stanow tylko emotsy i wyraznie napisal ze chodzi o ikony roznych protokolow. a co do ikon samej mirandy to np nconvers standard, easychat3, original gangsta emotes, amemotes wiec co ty za glupoty wygadujesz
co do smileyadda to nie wiem bo nie uzywam. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Pompiak Gość
|
Wysłany: 18 Maj 2004 19:54 Temat postu: Ale jak? |
|
|
Szukalem, zeby w jedmy pliku, był zestaw emotow Tlena oraz GG (o te dwa głównie mi chodzi), ale nie znalazłem. A w ustawieniach nConvers można wybrać tylko jeden plik.
A dodatkowo chce miec mozliwosc wstawiania tych emotow, ktore sa domyslnie w Mirandzie (global emoty, czy jak to inaczej fachowo sie nazywa).
Glownie chodzi mi o to czy da sie pluginowi ustawic kilka plikow, z emotami.
Jesli nie to prosze o link do pliku z zestawem emotow dla obydwu protokolow (oraz Mirandy).
Za wszelka pomoc serdecznie dziękuje. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
DJ Lotos  Root Admin

Dołączył: 19 Sty 2003 Posty: 3342 Skąd: PL/state: lubuskie Wiek: 48 lat(a)
|
Wysłany: 18 Maj 2004 21:51 Temat postu: |
|
|
uzyc polskiego instalatora, tam jest odpowiedni zestaw i wszystko skonfigurowane _________________ Podobno wszechświat i głupota ludzka są nieograniczone...
Co do tego drugiego nie ma wątpliwości... A. Einstein
Dlatego zawsze korzystaj z FAQ, Szukaj i Instalatora |
|
| Powrót do góry |
|
 |
leon_master  Weteran

|
Wysłany: 18 Maj 2004 22:39 Temat postu: |
|
|
wlasnie niekoniecznie. tam sa tylko niektore z tych dwoch.
tu masz pelne. co prawda odbieranie tych ze spacjami w srodku nie dziala ale to nie moja wina, a co do protokolow obslugiwanych przez to to jest wiecej niz gg i tlen a co do globalnych to sa te standardowe z nconvers. plik troche wazy no ale wiesz... byl robiony przeze mnie na moja potrzebe  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Pompiak Gość
|
Wysłany: 18 Maj 2004 23:02 Temat postu: Albo jestem ciemny, albo czegos brakuje |
|
|
| tu masz pelne. |
Przepraszam, ale czy tu masz pełne nie miało byc linkiem, czy jak?
Jesli nie to co to znaczy "tu"?
Nawet nie wiem jakiego pliku i gdzie szukac.  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
SieRadz  Kataryna

Punktów karnych: 9000
|
Wysłany: 18 Maj 2004 23:48 Temat postu: |
|
|
| koles, jemu NIE chodzi o ikony stanow tylko emotsy i wyraznie napisal ze chodzi o ikony roznych protokolow. a co do ikon samej mirandy to np nconvers standard, easychat3, original gangsta emotes, amemotes wiec co ty za glupoty wygadujesz |
Ty, rzeczywiscie troche popierdzielilem... mialem wtedy banie z leksza po kokosach z żabki... teraz widze... kolo pyta o emoty a ja pisze o ikonach... fajny bezsens... odwoluje tamto ;P ale ze smileyem mimo, ze na bani to napisalem prawidlowo ;] |
|
| Powrót do góry |
|
 |
leon_master  Weteran

|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Pompiak Gość
|
Wysłany: 19 Maj 2004 10:42 Temat postu: Zaspokojenie. |
|
|
Dzieki, o to mi chodzilo, dziala.
Pozdro 4 all. |