Ta strona wykorzystuje technologię cookies, zapoznaj się z naszą Polityką prywatności.
Oficjalny Polski Portal Komunikatora Miranda
Strona główna   O Mirandzie   FAQ   Download   English   TeamPL   Profil   Zaloguj   Rejestracja  
Wyszukaj interesujące Cię dyskusje Wyszukaj interesujące Cię dyskusje Szybkie szukanie:     
 REGULAMIN    O nas...   * Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości   * Użytkownicy   * Grupy   * phpBB forum FAQ

Automatyczne logowanie GG

 
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum www.miranda-im.pl Strona Główna -> Pomoc
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
odex
Niemowa

Status stażu



Dołączył: 30 Paź 2011
Posty: 2

PostWysłany: 30 Paź 2011 20:58    Temat postu: Automatyczne logowanie GG Odpowiedz z cytatem

Witam, mój problem polega na tym, że Miranda obecnie nieustannie przy uruchomieniu automatycznie loguje się jako 'dostępny' na gadugadu. Kiedyś było normalnie, czyli po odpaleniu programu nie działo się nic i mogłem sam spokojnie wybrać status ale potem coś widocznie przestawiłem i teraz jest jak jest. Szukałem już wszędzie opcji, która by to wyłączała ale po długich i mało owocnych próbach już nie mam siły do tego. Zna ktoś rozwiązanie tego problemu?
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
Adv Bot




Dołączył: 01 Sty 1970
Posty:

PostWysłany: 14 Cze 2024 22:06    Temat postu: Reklama Odpowiedz z cytatem


Z TechnoVolt zbudujesz szybko wysokiej klasy sieci strukturalne (LAN) i teletechniczne w profesjonalnym wykonaniu.
Wieloletnie doświadczenie i atrakcyjne ceny gwarantują u nas najlepszą ofertę na rynku w branży informatycznej.
Stosujemy najnowocześniejsze technologie i wysokiej jakości produkty.
Dla inwestycji naszych klientów dostarczamy i wykonujemy automatykę budynkową i teletechnikę z zastosowaniem: wysokiej klasy okablowania UTP, FTP, cat5e, cat6, cat7 (skrętka) oraz transmisji światłowodowej, szaf serwerowych RACK 19'' i wyposażenia (serwery, routery, switche, patch panele, zasilacze UPS) oraz punktów dostępowych WiFi.
Kontakt z nami i informacje na naszej stronie www.TechnoVolt.pl


*** NOWOŚĆ ***
Kompensacja mocy biernej - obniż swoje rachunki za prąd!
Usługa dostępna na terenie całego kraju

Zredukuj opłaty za prąd :: Płać mniej za prąd

Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
MarkoB
Gaduła
Gaduła

Status stażu



Dołączył: 06 Wrz 2003
Posty: 45

PostWysłany: 30 Paź 2011 21:46    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Użyj globalnej zmiany statusu na niewidoczny lub rozłączony (możesz też użyc ctrl+7 lub ctrl+0) i wtedy wylacz normalnie Mirande, powinna się wtedy uruchomić z takim statusem. Jeśli globalnie ustawiasz status to jest to zapisywane w bazie i z takim statusem Miranda staruje po uruchomieniu.
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
odex
Niemowa

Status stażu



Dołączył: 30 Paź 2011
Posty: 2

PostWysłany: 30 Paź 2011 21:55    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Działa, dzięki wielkie za pomoc Smile
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
Wyświetl posty z ostatnich:   
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum www.miranda-im.pl Strona Główna -> Pomoc Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Strona 1 z 1

 
Skocz do:  
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach




Newsy z PortaluCo nowego na forumOpis funkcji



:: Kontakt z obsługą  :: Stats  :: Reklama
 
Powered by phpBB © 2001, 2002 phpBB Group, Portal and phpBB extensions © 2003-2007 DJ Lotos, smartBlue Style © 2002 Smartor