Top Info
najistotniejsze informacje z tematu |
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Piciok  Stukacz

|
Wysłany: 24 Cze 2009 10:30 Temat postu: Licznik nieczytanych postów |
|
|
Witam. Szukałem na forum, może kiepsko, ale bez rezultatu , a że nie widzę działu poświęconego problemom z forum piszę tutaj
Jak na tym forum dostać się do licznika nieczytanych postów? Na wszystkich innych forach PHP BB wdywałem link "Zobacz posty nieprzeczytane" i ich liczbę. Tu zaś go nie widzę, ale mimo to mam opcję "Oznacz wszystkie fora jako przeczytane" i oznaczniki nowych postów przy wątkach.
Co można na to poradzić? |
|
Powrót do góry |
|
 |
Adv Bot

|
|
Powrót do góry |
|
 |
raven3  Niemowa

|
Wysłany: 24 Cze 2009 16:18 Temat postu: |
|
|
Standardowe PHPBB nie ma czegoś takiego jak licznik nieprzeczytanych postów, aby mieć coś takiego należy w dodać moda (aby być dokładnym to osoba z dostępem do ftp musi edytować skrypty php). Na wielu forach to jest, bo inne zapewne używają phpBB by Przemo (IMHO instalacja czegoś tak zasobożernego jak phpBB Przema jest nieopłacalna). Zatem nic nie poradzisz na taki stan rzeczy (zresztą jest dobrze jak jest). |
|
Powrót do góry |
|
 |
Piciok  Stukacz

|
Wysłany: 24 Cze 2009 16:30 Temat postu: |
|
|
No tak pomyliło mi się PHP BB by Przemo ze zwykłym. Oczywiście miałem na myśli tego moda. Tylko hmm dziwi mnie, że jest jakieś wykrywanie nieczytanych, a nie ma linka by zebrać je wszystkie zamiast chodzić po każdym dziale i szukać co nowego. |
|
Powrót do góry |
|
 |
raven3  Niemowa

|
Wysłany: 24 Cze 2009 17:22 Temat postu: |
|
|
Jest - Zobacz posty od ostatniej wizyty, kliknij to i zobaczysz wszystkie nieprzeczytane tematy. |
|
Powrót do góry |
|
 |
|