Top Info
najistotniejsze informacje z tematu |
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Shadow-XIII  Hiper-Paplacz

|
|
Powrót do góry |
|
 |
Adv Bot

|
|
Powrót do góry |
|
 |
Crawley  Weteran

Dołączył: 08 Wrz 2005 Posty: 421 Skąd: Jastrzębie-Zdrój Wiek: 38 lat(a)
|
Wysłany: 02 Wrz 2007 11:39 Temat postu: |
|
|
Fajna rzecz, ino nie dziala
A tak btw, to pare lat temu Take2 udostepnilo GTA i GTA2 za friko ;] Bethesda zrobila to samo z TES: Arena. Osobiscie lubie takie inicjatywy. Szkoda, ze takie Lucas Arts blokuje np malpia serie. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Shadow-XIII  Hiper-Paplacz

|
Wysłany: 02 Wrz 2007 15:31 Temat postu: |
|
|
gry od Ubisoftu dzialają, po ustawienia systemu na język US, musisz mieć także konto na Ubisoft (darmowe) |
|
Powrót do góry |
|
 |
kodama  Kataryna

Dołączył: 06 Cze 2004 Posty: 177 Skąd: Poznań Wiek: 40 lat(a)
|
Wysłany: 06 Wrz 2007 20:08 Temat postu: Re: Gry za darmo |
|
|
Shadow-XIII napisał: |
[...]Mamy oglądać reklamy ... jak to wygląda ?[...] |
Tak, że (w Far Cry, na przykład) po zakończonej misji odpala się kilkusekundowy spocik. Ale to jest taki tylko bajer Trik polega na tym, by nie uruchamiać gry ze skrótu stworzonego przez instalatora (prowadzi do pliku .cmd czy jakoś). Ręczne włączenie poprzez .exe z katalogu bin32 skutkuje tym, że reklamki się nie pojawiają Przypuszczam, że reszta działa podobnie Ja ściągałem, ale archiwum okazało się uszkodzone... Na szczęście sąsiad też się skusił, to sobie od niego zapożyczę, nie będę znów tracił pół dnia na download :] A i btw: rabbidsy są świetne, grałem jużwcześniej w toto, megadobry odstresowywacz  _________________ [DREAMS HAVE A NASTY HABIT OF GOING BAD WHEN YOU`RE NOT LOOKING] |
|
Powrót do góry |
|
 |
miazga Stukacz

|
Wysłany: 07 Wrz 2007 13:42 Temat postu: Re: Gry za darmo |
|
|
kodama a jak te rabiddsy sobie za darmo sciagnac?chca zebym sie zarejestrowala ale zdaje sie ze to jest platne?!
prosze o rade
dzieki |
|
Powrót do góry |
|
 |
kodama  Kataryna

|
|
Powrót do góry |
|
 |
miazga Stukacz

|
Wysłany: 07 Wrz 2007 15:04 Temat postu: |
|
|
kodama dzieki serdeczne! |
|
Powrót do góry |
|
 |
miazga Stukacz

|
Wysłany: 07 Wrz 2007 17:57 Temat postu: |
|
|
no nie wiem jak to sie robi zarejestrowalam sie na filePlanet i nie dziala download i na Ubisoft tez sie zarejestrowalam ale tam pisza ze rabbidzy sa za 19 funtow ja mam system polski,a jezyk na pasku ustawiony na eng-USA i zarejestrowalam sie jako obywatel USA
to co robie zle? |
|
Powrót do góry |
|
 |
kodama  Kataryna

|
Wysłany: 07 Wrz 2007 23:02 Temat postu: |
|
|
fileplanet napisał: |
All downloaded files which have not been activated are going to be made inactive through the ubi.com login. Previously, the ubi.com login would require a US country in order to install the game. Ubisoft will make the ubi.com login reject all entries into country. They hope to relaunch the program once we can add IP-blocking into our login process. |
Hehe, im się nie spodobało, że ludzie ściągali gierki spoza usa, z tego co tu widać... Myślę, że się już nie da zassać, chyba że jakieś proxy może albo coś. A jak masz ustawiony system to nie ma najmniejszego znaczenia akurat. Anyway, jak bardzo Tobie zależy, to przecież zawsze można znaleźć 'inną' wersję do downloadu  _________________ [DREAMS HAVE A NASTY HABIT OF GOING BAD WHEN YOU`RE NOT LOOKING] |
|
Powrót do góry |
|
 |
miazga Stukacz

|
Wysłany: 08 Wrz 2007 11:27 Temat postu: |
|
|
no tak wlasnie myslalam
a spodobaly mi sie te kroliczki moze jakas mala podpowiedz gdzie je moge znalezc? probowalam przez P2P ale nie bardzo chce znalezc  |
|
Powrót do góry |
|
 |
kodama  Kataryna

|
Wysłany: 10 Wrz 2007 23:25 Temat postu: |
|
|
Może niedokładnie szukałaś A ja nie wiem, czy mogę Tobie tak wprost powiedzieć, że jest na przykład tutaj :] _________________ [DREAMS HAVE A NASTY HABIT OF GOING BAD WHEN YOU`RE NOT LOOKING] |
|
Powrót do góry |
|
 |
|