Top Info
najistotniejsze informacje z tematu |
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Doki Gaduła
|
Wysłany: 10 Maj 2003 18:20 Temat postu: |
|
|
może sesja się zaczyna???
może OnO ma też inne zajęcia???
wyrozumiałości
pozdrawiam _________________ Marcin |
|
Powrót do góry |
|
|
Adv Bot
|
Wysłany: 04 Gru 2024 16:41 Temat postu: Reklama |
|
|
Oferta TechnoVolt to systemy monitoringu video - telewizji przemysłowej (CCTV) profesjonalnie i w dobrych cenach.
Wieloletnie doświadczenie i atrakcyjne ceny gwarantują u nas najlepszą ofertę na rynku w branży teletechnicznej.
Stosujemy najnowocześniejsze technologie i wysokiej jakości produkty.
Dla inwestycji naszych klientów dostarczamy i wykonujemy systemy monitoringu video z zastosowaniem: rejestratorów DVR/NVR/IP (hybrydowych) obsługujących wiele standardów (PAL, AHD, TVI, CVI, FullHD, 1080p, 720p, IP) oraz kamer CCTV wysokiej rozdzielczości (kuliste, z oświetlaczem IR, kopułowe, z wysięgnikiem, antywandal, hermetyczne, zoom/PTZ) znanych producentów (BCS, Dahua, Bosh, Gemini, APTI, Hybro, AV-Tech).
Kontakt z nami i informacje na naszej stronie www.TechnoVolt.pl
*** NOWOŚĆ ***
Kompensacja mocy biernej - obniż swoje rachunki za prąd!
Usługa dostępna na terenie całego kraju
Zredukuj opłaty za prąd ::
Płać mniej za prąd
|
|
Powrót do góry |
|
|
mina86 Weteran
Dołączył: 18 Sty 2003 Posty: 686 Skąd: Linux 2.6.x x86_64 Wiek: 38 lat(a)
|
Wysłany: 10 Maj 2003 18:55 Temat postu: |
|
|
W jednym z PM-ow do mnie stweirdzil (cytuje): "Ja teraz cierpie na chroniczny brak czasu.", tak wiec jest to bardzo mozliwe.. _________________ Post wygenerowany automatycznie przez system sztucznej inteligencji o kodowej nazwie mina86
Myślałem, że jest wolność słowa...
i wtedy właśnie kazali mi usunąć adres strony z tej stopki. |
|
Powrót do góry |
|
|
OnO Admin
|
Wysłany: 10 Maj 2003 20:24 Temat postu: |
|
|
moon napisał: |
Gdzie sie podzial ten OnO który potrafil robic 20-30 poprawek pluginu dziennie? Bardzo milo wspominam te czasy...
Piszemy o problemach... Niestety bez odzewu...
Moze piszemy zle, moze piszemy za malo informacji, moze... , moze... Przydalaby sie jakas informacja...
Byc moze masz juz nas dosc? Narzekania, wybrzydzania, etc.
PS: Da sie cos zrobic z RSS? Jesli nie - napisz poprostu... |
Wszystko sie da zrobic... tyle ze akurat ja mam 1.5 miesiaca do dwoch do obrony i po prostu jak juz napisal Doki nie mam czasu sie tym zajmowac. Dodatkowo jeszcze musze pracowac (nie jestem na niczyim utrzymaniu). Jesli chodzi o ten blad ze zuzycie proca idzie do 100% to postaram sie to jakos w najblizszym czasie poprawic.
PS: Co do RSS-a- nie mam czasu sie bawic w to... poza tym to jest po prostu bajer bez ktorego da (dalo sie do tej pory) zyc. Ja wiem, ze ranga M-IM urosla prawie do kultu ze zwyklego IMa... mi sie to podoba, ale na to po prostu trzeba miec czas. Wtedy go mialem.. teraz go nie mam.
P.P.S: Jesli by sie dalo zorganizowac jakas liste poprawek (na zasadzie sticky thread t.j. FAQ) do GG to by bylo fajnie ... bo kurcze przyznam, ze trudno mi to wszystko wyluskac teraz / i takze przez ten czasssssss.....
Pozdro, _________________ OnO używa teraz Mac-a, precz z Windowsem Ecoute radio electro[u]nique dans Limbik Frequencies
Mama Polskiego Forum Mirandy IM "oryndż dżus end kołk pliz" |
|
Powrót do góry |
|
|
moon VIP
|
Wysłany: 11 Maj 2003 17:16 Temat postu: |
|
|
Dziekuje OnO taka odpowiedz mnie wpelni satysfakcjonuje Wole taka odpowiedz niz milczenie
Rozumiem... brak czasu, pieniazkow... wazniejsze... POCZEKAMY
W ramach pozadkow przezucam tu to co napisalem w innym poscie(z malymi poprawkami):
Cytat: |
O ile sie nie myle to nie bylo mowy o tym jeszcze....
- Mam ustwione ze jestem widoczny tylko dla znajomych lecz gdy osoba z po za listy odezwie sie do mnie (tymczasowo) dodaje sie automatycznie do listy i staje sie dla niej widoczny... W ICQ nie ma tego problemu... Do czasu dodania na stale jestem niewidoczny...
- Poprawienie autodetekcji dzialajacego serwera GG. Aktualnie automat nie dziala, trzeba ustawiac recznie....
Juz pisalem o:
- 100% wykozystania procesora gdy odlaczymy siec w trakcje gdy GG jest polaczone i wlaczone utrzymywanie polaczenia (u mnie przy przerwaniu polaczenia przez GPRS)
Wspominane przez innych:
- Problemy z laczeniem sie po padzie serwera |
_________________ I feel like the Blind Man, in a Dark Room,
looking for the Black Cat - That is Not There
Przeczytaj http://rtfm.bsdzine.org zanim zadasz pytanie! |
|
Powrót do góry |
|
|
karaguy Moderator
Dołączył: 19 Sty 2003 Posty: 2096 Skąd: Gliwice Wiek: 38 lat(a)
|
Wysłany: 11 Maj 2003 17:55 Temat postu: |
|
|
Moze przegapilem, ale czy u Was tez jest tak, ze gdy ktos ma np. opis w stanie online i potem przejdzie do stanu online bez opisu (w normalnym GG) to Mircia nadal wyswietla poprzedni opis? :\ _________________ antykara, Twój przyjazny moderator... no, prawie przyjazny. |
|
Powrót do góry |
|
|
damjanek Weteran
Dołączył: 12 Kwi 2003 Posty: 381 Skąd: Poznań Wiek: 38 lat(a)
|
Wysłany: 11 Maj 2003 18:08 Temat postu: |
|
|
ludzie!!!! moze by tak zalozyc nowy topic o nazwie np. "To do list" czy "feature request" i tam wrzucac te wszystkie bugi, requesty itd.
przynajmiej OnO nie mialby problemow zeby wszystkie to zebrac
moze to banalne, ale w sumie najwygodniejsze dla developera gg.dll czyli OnO...ja osobiscie juz nie moge sie polapac w tych wszystkich tematach....a zakladanie kolejnych topicow typu "problem z gg by OnO" czy "gg mi nie dziala" tez wprowadza chaos....ludzie podpisujcie sie pod inne topici, bo sie balagan robi _________________ ...wiem którędy wiedzie mnie moja droga... |
|
Powrót do góry |
|
|
karaguy Moderator
Dołączył: 19 Sty 2003 Posty: 2096 Skąd: Gliwice Wiek: 38 lat(a)
|
Wysłany: 11 Maj 2003 19:35 Temat postu: |
|
|
damjanek napisał: |
ludzie podpisujcie sie pod inne topici, bo sie balagan robi |
Ja chce sie upewnic ze to nie wystepuje tylko u mnie, zaraz jakbym dostal potwierdzenie zalozyl bym nowy temat wlasnie z todo. _________________ antykara, Twój przyjazny moderator... no, prawie przyjazny. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|