Top Info
najistotniejsze informacje z tematu |
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Ascot Kataryna
|
Wysłany: 06 Lut 2006 21:44 Temat postu: Kontrowersyjne, piękne, brzydkie - nasze avatarki |
|
|
Mam nadzieję, że nie zostanę zlinczowany za ten temat. Dla rozluźnienia proponuję powiedzieć coś o swoim avatarku - skąd pomysł, czy zrobiony samemu czy też ściągnięty skądś, co na nim jest itp. Do posta warto by dołączyć link do obrazka na ImageShack czy innym tego typu serwerze, dzięki czemu (jeśli temat się przyjmie i przetrwa) będzie to pewnego rodzaju archiwum...
Do napisania tematu zainspirował mnie DJ Lotos zastanawiając się cóż u diabła przedstawia avatarek vilemo.
Zapraszam _________________ Dla każdego nie potrafiącego korzystać z SEARCH i FAQ -
www.idzdodomubosienienadajesz.com
Ostatnio zmieniony przez Ascot dnia 06 Lut 2006 22:00, w całości zmieniany 1 raz |
|
Powrót do góry |
|
|
Adv Bot
|
Wysłany: 10 Paź 2024 15:56 Temat postu: Reklama |
|
|
W TechnoVolt znajdziesz energooszczędne oświetlenie hal i pomieszczeń magazynowo-produkcyjnych w profesjonalnym wykonaniu.
Wieloletnie doświadczenie i atrakcyjne ceny gwarantują u nas najlepszą ofertę na rynku w branży elektrycznej.
Stosujemy najnowocześniejsze technologie i wysokiej jakości produkty.
Dla inwestycji naszych klientów dostarczamy i wykonujemy nowoczesne oświetlenie energooszczędne (LED) z zastosowaniem opraw: dekoracyjnych, rastrowych, hermetycznych, przemysłowych, projektorów oraz linii świetlnych.
Kontakt z nami i informacje na naszej stronie www.TechnoVolt.pl
*** NOWOŚĆ ***
Kompensacja mocy biernej - obniż swoje rachunki za prąd!
Usługa dostępna na terenie całego kraju
Zredukuj opłaty za prąd ::
Płać mniej za prąd
|
|
Powrót do góry |
|
|
vilemo Moderator
Dołączył: 13 Sty 2004 Posty: 822 Skąd: Kraków Wiek: 43 lat(a)
|
Wysłany: 06 Lut 2006 21:55 Temat postu: Re: Kontrowersyjne, piękne, brzydkie - nasze avatarki |
|
|
Ascot napisał: |
(...)vilema zdaje się (...) |
hmm... nie odmienia się to o swoim nic nie mówie bo wiadomo co i jak 8) _________________ ... nie na darmo żyje człowiek, jeżeli na całym świecie znajdzie się choć jedna osoba, która go w pełni rozumie ... |
|
Powrót do góry |
|
|
Nazir Admin
|
|
Powrót do góry |
|
|
Senthine Kataryna
|
Wysłany: 06 Lut 2006 21:59 Temat postu: . |
|
|
Ja uważam, że ten temat jest dość ciekawy
Mój avatar został zrobiony we flash'u i przedstawia... S Takie moje małe logo w wersji 2006 _________________ Moje skórki na Miranda-im.org : Alliance, Aluminium, Verto
Ostatnio zmieniony przez Senthine dnia 11 Maj 2006 21:56, w całości zmieniany 1 raz |
|
Powrót do góry |
|
|
raq Developer
|
Wysłany: 06 Lut 2006 22:01 Temat postu: |
|
|
to moze ja dla rozluznienia napisze
moj obecny pochodzi z foty:
www.raq.pl/misc/IMG_0022.jpg
przedstawia nocny wypad bikiem na miasto w tle - Politechnika Śląska - Chemia Czerwona (nie moj wydzial jakby co) _________________ kocham:
"Muzyke przeciw mentalnej niewoli
Zaufaj jej, a ona Cie wyzwoli" |
|
Powrót do góry |
|
|
vilemo Moderator
Dołączył: 13 Sty 2004 Posty: 822 Skąd: Kraków Wiek: 43 lat(a)
|
Wysłany: 06 Lut 2006 22:05 Temat postu: Re: Kontrowersyjne, piękne, brzydkie - nasze avatarki |
|
|
Nazir napisał: |
(...) hmm... cisnienie podskakuje... |
Niebieskooki to Ty mi ciśnienie podnosisz
no ale to nie temat o ciśnieniu 8) swoją drogą temat mi się podoba więc miło będzie poczytać o nich _________________ ... nie na darmo żyje człowiek, jeżeli na całym świecie znajdzie się choć jedna osoba, która go w pełni rozumie ... |
|
Powrót do góry |
|
|
Ascot Kataryna
|
Wysłany: 06 Lut 2006 22:05 Temat postu: Re: Kontrowersyjne, piękne, brzydkie - nasze avatarki |
|
|
vilemo napisał: |
Ascot napisał: |
(...)vilema zdaje się (...) |
hmm... nie odmienia się to o swoim nic nie mówie bo wiadomo co i jak 8) |
Fixed
Co do mojego, to najprościej na świecie jestem to ja jak jeszcze miałem długie włosy. Zdjęcie zrobione w Chorzowie 29 maja 2005 na koncercie Iron Maiden. Do tego dorzucony napis (najprostszy na świecie w Photoshopie) i już jest avatarek.
Chociaż gdybym mógł, jadłbym dżem... nie zaraz, nie ten ujęcie...
Chociaż gdybym mógł, wstawiłbym ten:
http://img222.imageshack.us/img222/3310/avascot29bd.swf
włączyć głośniki przy najechaniu myszką na obrazek
[on jest wbrew pozorom w 120/120] _________________ Dla każdego nie potrafiącego korzystać z SEARCH i FAQ -
www.idzdodomubosienienadajesz.com |
|
Powrót do góry |
|
|
Crawley Weteran
Dołączył: 08 Wrz 2005 Posty: 421 Skąd: Jastrzębie-Zdrój Wiek: 39 lat(a)
|
Wysłany: 06 Lut 2006 22:33 Temat postu: |
|
|
Moj jest fragmentem okladki plyty Sin/Pecado zespolu Moonspell. Nie wiem czemu akurat taki avatarek, byla to decyzja chwili. W sumie mam go tylko na tym forum
Ascot-> tez bylem na tym koncercie |
|
Powrót do góry |
|
|
turbo Gaduła
Dołączył: 02 Cze 2004 Posty: 84 Skąd: Wroclaw Wiek: 41 lat(a)
|
Wysłany: 06 Lut 2006 22:52 Temat postu: |
|
|
moj avatar przedstawia Notcha Johnsona, najlepszego ratownika na swiecie idola pan i wzor dla panow
jest to kawalek zdjecia znalezionego gdzies w internecie _________________ "Próbowanie to pierwszy krok do niepowodzenia"
[Homer J. Simpson] |
|
Powrót do góry |
|
|
REXus Weteran
Dołączył: 30 Gru 2004 Posty: 559 Skąd: Żelistrzewo Wiek: 36 lat(a)
|
Wysłany: 07 Lut 2006 0:20 Temat postu: |
|
|
Na moim awatarze widać co widać... grafika stworzona przy okazji gry Worms. Fajna gra, w część World Party grałem kiedyś sporo i nawet nieźle mi szło
Ech, chyba muszę odkopać płytkę _________________ Amatorzy zbudowali arkę, profesjonaliści - Titanica... |
|
Powrót do góry |
|
|
fenixproductions Gaduła
Dołączył: 01 Lut 2005 Posty: 81 Skąd: Wrocław Wiek: 43 lat(a)
|
Wysłany: 07 Lut 2006 1:53 Temat postu: |
|
|
Mój avatar...
Kumpel robi tatuaże i wiele lat temu widziałem u niego taki znaczek. Po jakimś czasie, podczas sesji w D&D przypomniało mi się. W ruch poszedł skan. W ten sposób powstało logo, które używam od conajmniej 2 lat. _________________ "I wish I was a messenger and all the news was good" PearlJam |
|
Powrót do góry |
|
|
Pionio Gaduła
Dołączył: 27 Sty 2004 Posty: 91 Skąd: Rzeszów Wiek: 42 lat(a)
|
Wysłany: 07 Lut 2006 10:49 Temat postu: |
|
|
Mój avatar, Dragon Ball i wszystko jasne _________________ Pozdrawiam, Pionio |
|
Powrót do góry |
|
|
vic01 Weteran
Dołączył: 25 Sie 2004 Posty: 501 Skąd: 16°44,846'E 51°46,325'N Wiek: 43 lat(a)
|
Wysłany: 07 Lut 2006 11:33 Temat postu: |
|
|
moj jest dostepny na stronach ICQ mam go juz mnustwo czasu choc ostatnio zastanawialem sie nad czyms z najlepszej gry przygodowej jaka mialem na kompie a mianowicie Morrowind ach sami szpyknijcie
www.vic01.republika.pl/mi/morravatar.jpg
i jeszcze jedno jak moze wstawic obrazek w stopke tak ja to ma Nazir???
chcialbym na poczatek
whot is love ?
za 2 tygodnie byla by to wizytowka z eve-online.com
pozdraiwam
Ostatnio zmieniony przez vic01 dnia 08 Lut 2006 13:35, w całości zmieniany 1 raz |
|
Powrót do góry |
|
|
Ascot Kataryna
|
Wysłany: 07 Lut 2006 11:52 Temat postu: |
|
|
Mi się Twój av vic01 zawsze kojarzył z grą Ace Ventura. _________________ Dla każdego nie potrafiącego korzystać z SEARCH i FAQ -
www.idzdodomubosienienadajesz.com |
|
Powrót do góry |
|
|
kodama Kataryna
Dołączył: 06 Cze 2004 Posty: 177 Skąd: Poznań Wiek: 41 lat(a)
|
Wysłany: 07 Lut 2006 11:57 Temat postu: |
|
|
Mój avatar to kodama :] Tak poprostu. Kto się interesuje / ogląda anime ten wie co to kodama, a kto nie wie to po krótce: kodama to w japońskich wierzeniach duszek leśny, związany z jakimś drzewem. Pojawiają się w anime "Księżniczka Mononoke". Używam go praktycznie od zawsze, od kiedy przylgnęła do mnie ta ksywka. Czasami jest lekko zmodyfikowany _________________ [DREAMS HAVE A NASTY HABIT OF GOING BAD WHEN YOU`RE NOT LOOKING] |
|
Powrót do góry |
|
|
|