Top Info
najistotniejsze informacje z tematu |
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Klekot Pierdoła
|
Wysłany: 18 Mar 2005 20:19 Temat postu: Zdjecia forumowiczow... |
|
|
Wydaje mi sie, ze wielu userow chcialoby wiedziec z kim ma naprawde do czynienia
Oto ja:
http://www.daffit.prv.pl/dawid.jpg
--
Najlepiej dawajcie tylko linki, bo zdjecia beda spowalnialy ladowanie sie strony, a tego chyba nie chcemy... _________________ Gentoo GNU/Linux happy user |
|
Powrót do góry |
|
|
Adv Bot
|
|
Powrót do góry |
|
|
DJ Lotos Root Admin
Dołączył: 19 Sty 2003 Posty: 3342 Skąd: PL/state: lubuskie Wiek: 46 lat(a)
|
Wysłany: 19 Mar 2005 13:19 Temat postu: |
|
|
a co to? fototeka?
a niech no ja zobacze tu wlepiona jakas fote tak z 1,6MB bezposrednio w posta to od razu 60 punktow poleci
btw jak ktos chce fotki zamieszczac moze sobie to w avatarach realizowac _________________ Podobno wszechświat i głupota ludzka są nieograniczone...
Co do tego drugiego nie ma wątpliwości... A. Einstein
Dlatego zawsze korzystaj z FAQ, Szukaj i Instalatora |
|
Powrót do góry |
|
|
raq Developer
|
Wysłany: 19 Mar 2005 14:06 Temat postu: |
|
|
DJ Lotos napisał: |
[...] btw jak ktos chce fotki zamieszczac moze sobie to w avatarach realizowac |
widze ze DJ praktykujesz hehe (joke, no offence ) _________________ kocham:
"Muzyke przeciw mentalnej niewoli
Zaufaj jej, a ona Cie wyzwoli" |
|
Powrót do góry |
|
|
Nazir Admin
|
Wysłany: 19 Mar 2005 14:11 Temat postu: |
|
|
[...] btw jak ktos chce fotki zamieszczac moze sobie to w avatarach realizowac |
tylko nie przeginac z wielkoscia i waga bo na 60 nie skonczy sie
Cytat: |
Wyświetla mały obrazek pod informacjami o Tobie przy każdym poście. Tylko jeden obrazek może być wyświetlany, jego szerokość nie może być większa niż 80 pikseli, wysokość większa niż 80 pikseli, a rozmiar większy niż 6kB. |
_________________ Miranda nie dla idiotow
IRC #miranda.kom.pl - oficjalny kanał Polskiego Forum - serwer: irc.quakenet.org |
|
Powrót do góry |
|
|
DJ Lotos Root Admin
|
Wysłany: 19 Mar 2005 16:22 Temat postu: |
|
|
Przemek to akurat teraz nam nie grozi bo avatary zewnetrzne sa wylaczone a te, ktore ida na upload sa juz dokladnie sprawdzane przez skrypt zanim je ktos wgra wlasnie co do wielkosci i wagi takiej jaka jest ustalona
ja juz dawno zapomnialem co to nerwica z userami co cudowali z tym kiedys i trzeba bylo pilnowac
a odnosnie fotek to forum nie jest najlepszym do tego mechanizmem, jak juz ktos chce sie tak upubliczniac to przeciez sa od tego specjalne serwisy, typowe fototeki (fotka.pl m. in.) czy tez temu podobne randkownie, blogi i co tam jeszcze ludzie nie powymyslali _________________ Podobno wszechświat i głupota ludzka są nieograniczone...
|
Powrót do góry |
|
|
TomekQ Pierdoła
|
Wysłany: 19 Mar 2005 16:27 Temat postu: |
|
|
a odnosnie fotek to forum nie jest najlepszym do tego mechanizmem, jak juz ktos chce sie tak upubliczniac to przeciez sa od tego specjalne serwisy, typowe fototeki (fotka.pl m. in.) czy tez temu podobne randkownie, blogi i co tam jeszcze ludzie nie powymyslali |
tak dla wytlumaczenia jak sie tym zdjeciem podzieli z forumowiczami: adres zdjecia zamiescic jako www i dac info o tym w stopce _________________ Czy wiesz, ze strony moga otwierac sie szybko? Opera - link w www
P.S. W Operze uzywaj '/' zamiast Ctrl+F |
|
Powrót do góry |
|
|
Nazir Admin
|
Wysłany: 19 Mar 2005 16:32 Temat postu: |
|
|
TomekQ napisał: |
tak dla wytlumaczenia jak sie tym zdjeciem podzieli z forumowiczami: adres zdjecia zamiescic jako www i dac info o tym w stopce |
no niech tylko zobacze jakies linki w stopce albo zdjecia lub inne pasci typu "choinki" to tez milo sie nie skonczy _________________ Miranda nie dla idiotow
IRC #miranda.kom.pl - oficjalny kanał Polskiego Forum - serwer: irc.quakenet.org |
|
Powrót do góry |
|
|
TomekQ Pierdoła
|
Wysłany: 19 Mar 2005 16:34 Temat postu: |
|
|
dlatego powiedzialem, ze link ma byc w www w profilu, choc rzeczywiscie zapomnialem dodac, ze tekst informujacy o tym nie powinien sie wyrozniac _________________ Czy wiesz, ze strony moga otwierac sie szybko? Opera - link w www
P.S. W Operze uzywaj '/' zamiast Ctrl+F |
|
Powrót do góry |
|
|
TheLeech Developer
Dołączył: 30 Cze 2004 Posty: 422 Skąd: Kraków Wiek: 48 lat(a)
|
Wysłany: 20 Mar 2005 18:03 Temat postu: |
|
|
A mnie sie wydaje, ze jesli ktokolwiek mialby zamieszczac jakies zdjecia, to moze niech raczej robia to Nasze Szanowne Panie Forumowiczki Przynajmniej bedzie cos milego dla oka na forum _________________ 'O Lord, bless this Thy hand grenade that, with it,
Thou mayest blow Thine enemies to tiny bits in Thy mercy.' |
|
Powrót do góry |
|
|
DJ Lotos Root Admin
|
Wysłany: 20 Mar 2005 18:55 Temat postu: |
|
|
ooo wlasnie tutaj to bym sie nie obrazil, troche ich juz zarejestrowanych mamy ale cos nic sie nie udzielaja mimo, ze zazwyczaj maja u nas taryfe ulgowa i w ogole _________________ Podobno wszechświat i głupota ludzka są nieograniczone...
|
Powrót do góry |
|
|
Nazir Admin
|
|
Powrót do góry |
|
|
Klekot Pierdoła
|
Wysłany: 20 Mar 2005 22:58 Temat postu: |
|
|
jej... panowie, odbiegacie od tematu
--1--
ehh, komu ja to mowie... _________________ Gentoo GNU/Linux happy user |
|
Powrót do góry |
|
|
vilemo Moderator
Dołączył: 13 Sty 2004 Posty: 822 Skąd: Kraków Wiek: 43 lat(a)
|
Wysłany: 21 Mar 2005 1:07 Temat postu: |
|
|
pomysły macie ciekawe nie powiem jednak skoro Panów jest więcej to niech się ładnie zaprezentują, a Panie popatrzą 8) ehmm kolega Klekot ma racje odbiegacie od tematu
Pozdrawiam
ps. kto ma wiedzieć jak wyglądam wiem _________________ ... nie na darmo żyje człowiek, jeżeli na całym świecie znajdzie się choć jedna osoba, która go w pełni rozumie ... |
|
Powrót do góry |
|
|
ankajrt Pierdoła
|
Wysłany: 21 Mar 2005 16:31 Temat postu: |
|
|
Fotki... Gdzieś w necie jest już moja i na tym niech się skończy... Po dziś dzień nie wiem jak ją stamtąd zabrać. A myślę, że Panowie się nie spisują, popieram vilemo (nie wiem czy ksywka się odmienia ).
Ania |
|
Powrót do góry |
|
|
Nazir Admin
|
|
Powrót do góry |
|
|
|