Ta strona wykorzystuje technologię cookies, zapoznaj się z naszą Polityką prywatności.
Oficjalny Polski Portal Komunikatora Miranda
Strona główna   O Mirandzie   FAQ   Download   English   TeamPL   Profil   Zaloguj   Rejestracja  
Wyszukaj interesujące Cię dyskusje Wyszukaj interesujące Cię dyskusje Szybkie szukanie:     
 REGULAMIN    O nas...   * Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości   * Użytkownicy   * Grupy   * phpBB forum FAQ

Opera a forum MI
Idź do strony 1, 2  Następny
 
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum www.miranda-im.pl Strona Główna -> Na każdy temat
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
karaguy Płeć: mężczyzna
Moderator
Moderator



Dołączył: 19 Sty 2003
Posty: 2096
Skąd: Gliwice
Wiek: 38 lat(a)

PostWysłany: 18 Lut 2003 16:49    Temat postu: Opera a forum MI Odpowiedz z cytatem

Czy ktos tutaj uzywa moze przegladarki Opera7?
Bo nie bardzo mi sie chca poprawnie wyswietlac nowe posty (tzn. nie sa one oznaczone jako nowe), czy wie ktos dlaczego tak?
_________________
antykara, Twój przyjazny moderator... no, prawie przyjazny.
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora
Adv Bot




Dołączył: 01 Sty 1970
Posty:

PostWysłany: 16 Lip 2024 2:19    Temat postu: Reklama Odpowiedz z cytatem


TechnoVolt oferuje kompleksowo instalacje elektryczne budownictwa mieszkaniowego i przemysłowego w profesjonalnym wykonaniu.
Wieloletnie doświadczenie i atrakcyjne ceny gwarantują u nas najlepszą ofertę na rynku w branży elektrycznej.
Stosujemy najnowocześniejsze technologie i wysokiej jakości produkty.
Dla inwestycji naszych klientów dostarczamy i wykonujemy kompletne instalacje: elektryczne mieszkań, systemów monitoringu i alarmowych, rozdzielni elektrycznych, automatyki budynkowej, oświetleniowe i energooszczędne (LED).
Kontakt z nami i informacje na naszej stronie www.TechnoVolt.pl


*** NOWOŚĆ ***
Kompensacja mocy biernej - obniż swoje rachunki za prąd!
Usługa dostępna na terenie całego kraju

Zredukuj opłaty za prąd :: Płać mniej za prąd

Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
Nazir Płeć: mężczyzna
Admin
Admin



Dołączył: 29 Sty 2003
Posty: 2416
Skąd: Chrzanów

PostWysłany: 18 Lut 2003 17:03    Temat postu: Re: Opera a forum MI Odpowiedz z cytatem

karaguy napisał:
Czy ktos tutaj uzywa moze przegladarki Opera7?
Bo nie bardzo mi sie chca poprawnie wyswietlac nowe posty (tzn. nie sa one oznaczone jako nowe), czy wie ktos dlaczego tak?

raczej to nie wina Opery, mam IE6+sp i czasam tez tak sie dziej, nieraz jest nawet na odwrot po przeczytaniu pokazuje mi, ze ich nie przeczytalem Mad, pomaga wylaczenie i wlaczenie ponownie IE
_________________
Miranda nie dla idiotow ExclamationExclamationExclamation

IRC #miranda.kom.pl - oficjalny kanał Polskiego Forum - serwer: irc.quakenet.org
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora
Bags_Bunny Płeć: mężczyzna
VIP
VIP



Dołączył: 02 Lut 2003
Posty: 365
Skąd: Poznań

PostWysłany: 18 Lut 2003 17:08    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

tez mam ie6 i tez mi sie tak zdaza chyba jakis blad phpbb albo cache cos zapisuje...
_________________
php ma w zasadzie tylko jedna zalete - dziala | fatal error: ms windows system found
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
karaguy Płeć: mężczyzna
Moderator
Moderator



Dołączył: 19 Sty 2003
Posty: 2096
Skąd: Gliwice
Wiek: 38 lat(a)

PostWysłany: 18 Lut 2003 17:12    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Co do nie przeczytanych to mialem podobnie z Mozilla ze czasami mimo ze przeczytalem to dalej jako nieprzeczytany, czasami mi sie tez robilo ze nie pokazywal, ale teraz to jest istny burdel na kolkach bo nie pokazuje mi nic absolutnie. :\
_________________
antykara, Twój przyjazny moderator... no, prawie przyjazny.
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora
haunted
Stukacz
Stukacz

Status stażu



Dołączył: 01 Lut 2003
Posty: 23
Skąd: Wrocław

PostWysłany: 18 Lut 2003 17:12    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Ja mam mozille 1.3b i czasem jak ja zamykam przed przeczytaniem wszystkich postow to po ponownym wejsciu na forum mam wszystkie watki oznaczone jako przeczytane, troche irytujace Mad

pozdrawiam Very Happy
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
Bags_Bunny Płeć: mężczyzna
VIP
VIP



Dołączył: 02 Lut 2003
Posty: 365
Skąd: Poznań

PostWysłany: 18 Lut 2003 17:15    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

to nie tylko mozilla... kiedys sobie wlazlem na forum bylo kilka jako nie przeczytane wylazlem za jakis czas znowu wlazlem i wszystko przeczytane... a uzywam misia 6...
_________________
php ma w zasadzie tylko jedna zalete - dziala | fatal error: ms windows system found
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
TeEq Płeć: mężczyzna
VIP
VIP



Dołączył: 10 Lut 2003
Posty: 131
Skąd: Chorzów

PostWysłany: 18 Lut 2003 17:18    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Ja uzywam opery 7.01 i nie mam zadnych problemow.
_________________
eChorzow.pl
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
Bags_Bunny Płeć: mężczyzna
VIP
VIP



Dołączył: 02 Lut 2003
Posty: 365
Skąd: Poznań

PostWysłany: 18 Lut 2003 17:37    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

no to zrob testa Wink wejdz na forum nic nie rob i wyjdz od razu... zaoabczymy co z tego wyjdzie Suspect
_________________
php ma w zasadzie tylko jedna zalete - dziala | fatal error: ms windows system found
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
mina86 Płeć: mężczyzna
Weteran
Weteran



Dołączył: 18 Sty 2003
Posty: 686
Skąd: Linux 2.6.x x86_64
Wiek: 38 lat(a)

PostWysłany: 18 Lut 2003 17:57    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

To jest raczej wina samego phpBB. Problem z tym, ze przecytany post zaznacza mi jako nieprzeczytany lub na odwrot zdarzyl mi sie kilkakrotnie zarowno na tym forum jak i na X-Forum.
_________________
Post wygenerowany automatycznie przez system sztucznej inteligencji o kodowej nazwie mina86
Myślałem, że jest wolność słowa...
i wtedy właśnie kazali mi usunąć adres strony z tej stopki.
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora
kfiadeg Płeć: mężczyzna
VIP
VIP



Dołączył: 19 Sty 2003
Posty: 459
Skąd: p0yebanitze

PostWysłany: 18 Lut 2003 19:12    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

cookies sie chrzanią, phpBB ma pewnie jakąś niezbyt dorobiona obsługe, zresztą cookies same w sobie są niedorobione...
szkoda że nie ma tego jakoś w bazie danych zapisanego, to by wtedy nie miało znaczenia co kto używa.....
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora
Bags_Bunny Płeć: mężczyzna
VIP
VIP



Dołączył: 02 Lut 2003
Posty: 365
Skąd: Poznań

PostWysłany: 18 Lut 2003 20:39    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

hmmm mi sie wydaje ze wlasnie w bazie trzyba chociaz glowy nie daje....
_________________
php ma w zasadzie tylko jedna zalete - dziala | fatal error: ms windows system found
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
mina86 Płeć: mężczyzna
Weteran
Weteran



Dołączył: 18 Sty 2003
Posty: 686
Skąd: Linux 2.6.x x86_64
Wiek: 38 lat(a)

PostWysłany: 19 Lut 2003 18:29    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Z tego co ja zaobserwowalem to phpBB trzyma w bazie date ostatniej wizyty i uznaje, ze wszystkie posty nowsze od tej daty sa nieprzeczytane. Natomiast nie wiem dokladnie jak zaznacza posty przczytane w czasie trwania sesji czyli w czasie gdy uzytkownik znajduje sie na forum.
_________________
Post wygenerowany automatycznie przez system sztucznej inteligencji o kodowej nazwie mina86
Myślałem, że jest wolność słowa...
i wtedy właśnie kazali mi usunąć adres strony z tej stopki.
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora
Bags_Bunny Płeć: mężczyzna
VIP
VIP



Dołączył: 02 Lut 2003
Posty: 365
Skąd: Poznań

PostWysłany: 19 Lut 2003 18:33    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

hmm no by sie zgadzalo obojetnie ile przeczytasz to jak zamkniesz przegladarke reszte i tak ci wywala qrde juz glupiej tego zrobic nie mogli... phpbb sux
_________________
php ma w zasadzie tylko jedna zalete - dziala | fatal error: ms windows system found
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
mina86 Płeć: mężczyzna
Weteran
Weteran



Dołączył: 18 Sty 2003
Posty: 686
Skąd: Linux 2.6.x x86_64
Wiek: 38 lat(a)

PostWysłany: 19 Lut 2003 18:37    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Tak sadzisz.. To podaj jakies lepsze rozwiazanie, bo ja prawde mowiac uwazam, ze to jest jedno z najlepszych..
_________________
Post wygenerowany automatycznie przez system sztucznej inteligencji o kodowej nazwie mina86
Myślałem, że jest wolność słowa...
i wtedy właśnie kazali mi usunąć adres strony z tej stopki.
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora
Nazir Płeć: mężczyzna
Admin
Admin



Dołączył: 29 Sty 2003
Posty: 2416
Skąd: Chrzanów

PostWysłany: 19 Lut 2003 18:42    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

mina86 rozwiazanie jest OK, ale chyba zle, ze tak jest co chcial powiedziec bags_bunny Laughing zreszta to nie jest taki wielki problem, zawsze mozna przeczytac sobie jeszcze raz no tylko w tym sek, ze strasznie wolno laduje sie to forum Sad
_________________
Miranda nie dla idiotow ExclamationExclamationExclamation

IRC #miranda.kom.pl - oficjalny kanał Polskiego Forum - serwer: irc.quakenet.org
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora
Wyświetl posty z ostatnich:   
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum www.miranda-im.pl Strona Główna -> Na każdy temat Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony 1, 2  Następny
Strona 1 z 2

 
Skocz do:  
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach




Newsy z PortaluCo nowego na forumOpis funkcji



:: Kontakt z obsługą  :: Stats  :: Reklama
 
Powered by phpBB © 2001, 2002 phpBB Group, Portal and phpBB extensions © 2003-2007 DJ Lotos, smartBlue Style © 2002 Smartor