Top Info
najistotniejsze informacje z tematu |
Witamy na forum serwisu InterKom |
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
DJ Lotos Root Admin
Dołączył: 19 Sty 2003 Posty: 3342 Skąd: PL/state: lubuskie Wiek: 46 lat(a)
|
Wysłany: 07 Mar 2006 16:57 Temat postu: Witamy na forum |
|
|
To będzie w sumie pierwszy topic, w nim z pewnością prowadzone będą dyskusje na temat tego co nowe i jak to widzą użytkownicy
Na razie jako jeden z działów, z czasem jesli beda takie tendencje najprawdopodobniej powstanie osobny board z podziałem na sekcje tematyczne
Tym czasem zapraszam do testowania nowego - młodszego rodzeństwa www.miranda-im.pl
Miłej zabawy _________________ Podobno wszechświat i głupota ludzka są nieograniczone...
Co do tego drugiego nie ma wątpliwości... A. Einstein
Dlatego zawsze korzystaj z FAQ, Szukaj i Instalatora |
|
Powrót do góry |
|
|
Adv Bot
|
Wysłany: 06 Paź 2024 1:11 Temat postu: Reklama |
|
|
W TechnoVolt znajdziesz energooszczędne oświetlenie hal i pomieszczeń magazynowo-produkcyjnych w profesjonalnym wykonaniu.
Wieloletnie doświadczenie i atrakcyjne ceny gwarantują u nas najlepszą ofertę na rynku w branży elektrycznej.
Stosujemy najnowocześniejsze technologie i wysokiej jakości produkty.
Dla inwestycji naszych klientów dostarczamy i wykonujemy nowoczesne oświetlenie energooszczędne (LED) z zastosowaniem opraw: dekoracyjnych, rastrowych, hermetycznych, przemysłowych, projektorów oraz linii świetlnych.
Kontakt z nami i informacje na naszej stronie www.TechnoVolt.pl
*** NOWOŚĆ ***
Kompensacja mocy biernej - obniż swoje rachunki za prąd!
Usługa dostępna na terenie całego kraju
Zredukuj opłaty za prąd ::
Płać mniej za prąd
|
|
Powrót do góry |
|
|
Zeratul Weteran
|
Wysłany: 08 Mar 2006 12:10 Temat postu: |
|
|
1st^^
W sumie to może jak sie to rozkręci to walnąć nową kategorię "Forum InterKom" i tam przykładowo Ogólne, Pomoc i takie tam inne? _________________ <Kepper> to jest takie głupie, że tylko informatyk mógł na to wpaść |
|
Powrót do góry |
|
|
DJ Lotos Root Admin
|
Wysłany: 08 Mar 2006 12:19 Temat postu: |
|
|
tak tez bedzie, na razie userzy zalogowani na miranda-im.pl widza ten dzial (na czas promocji InterKom), pozniej bedzie on juz widoczny tylko z macierzystej domeny, no chyba, ze beda prosby to domontuje opcje w profilu aby mozna bylo tez zagladac
docelowo bedzie cala kategoria, do rozwazenia pozostaje jedynie czy ma to chodzic pod glownym silnikiem forum czy tez leciec jako osobny napisany od nowa board kompatybilny z phpBB
wszystko czas pokaze, badzmy dobrej mysli, tym czasem priorytetem teraz jest zmontowanie porzadnej ekipy... _________________ Podobno wszechświat i głupota ludzka są nieograniczone...
|
Powrót do góry |
|
|
Zeratul Weteran
|
Wysłany: 08 Mar 2006 12:48 Temat postu: |
|
|
Jak dla mnie to może chodzić pod silnikiem Mirandy, tylko może to być jakoś bazodanowo rozdzielone, powiedzmy, w profilu będzie opcja "wyświetl tylko forum mirki" "wyswietl tylko forum interkomu" "wyświetl oba fora"(czy tam "wyswietl tylko jedno(w zaleznosci na jakim portalu sie jest)" "i wyswietl oba") i jak ktoś się zarejerstruje na portalu mirki to będzie miał podstawowo zaznaczone tylko jedno forum(a jak wejdzie na drugie to wyświetli mu sie tylko drugie). A tak to ten sam silnik to chyba nie jest jakiś dysatwentydż.
A co do ekipy... ehh, nie mam doswiadczenia, nie mam wiedzy, nie mam czasu ^.^;; Mogę robić jako wieczorynka jak przyjdzie losować bany ^^ _________________ <Kepper> to jest takie głupie, że tylko informatyk mógł na to wpaść |
|
Powrót do góry |
|
|
vic01 Weteran
Dołączył: 25 Sie 2004 Posty: 501 Skąd: 16°44,846'E 51°46,325'N Wiek: 43 lat(a)
|
Wysłany: 08 Mar 2006 15:53 Temat postu: |
|
|
o rany ale zomotales |
|
Powrót do góry |
|
|
Emzor Kataryna
|
Wysłany: 08 Mar 2006 18:30 Temat postu: |
|
|
To taka konkurencja dla wiadomosc.info?
Btw. Jezeli mozna, logo troche brzydkie |
|
Powrót do góry |
|
|
DJ Lotos Root Admin
|
Wysłany: 08 Mar 2006 22:11 Temat postu: |
|
|
ja wiem czy konkurencja wszystko zalezy jak kto to widzi
logo sie doszlifuje, tylko grafik na urlopie _________________ Podobno wszechświat i głupota ludzka są nieograniczone...
|
Powrót do góry |
|
|
Xantypa Stukacz
|
Wysłany: 14 Wrz 2017 12:51 Temat postu: |
|
|
a tym czasem witamy |