Top Info
najistotniejsze informacje z tematu |
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
oew1515  Niemowa

|
Wysłany: 08 Gru 2011 17:25 Temat postu: Miranda ponad wszystkimi oknami |
|
|
Mam taki problem:
coś się stało, bo miranda zawsze jak ja otworzę jest na całą wysokość ekranu, szerokość jest taka jak była. Nie mogę nią ruszać, mogę zmniejszyć wysokość, ale cały czas jest ,,przyczepiona" to górnej krawędzi ekranu. Kiedy jest ona otwarta (okno) i przeglądarka naraz to przeglądarka się zwija o szerokość mirandy i mam koło siebie dwa okna. Wie może ktoś co zrobić, żeby wszystko było dobrze? Aha, może był gdzieś taki temat, ale nie wiedziałem jak by nazwać ten problem więc nie znalazłem nigdzie i napisałem. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Adv Bot

|
|
Powrót do góry |
|
 |
mzakras  Pierdoła

Dołączył: 02 Lip 2006 Posty: 454 Skąd: Wrocław Wiek: 40 lat(a)
|
Wysłany: 08 Gru 2011 18:15 Temat postu: |
|
|
MIranda nie tyle jest przyczepiona do gónej części ekranu, a do lewej, czyli coś co ja bardzo lubię. W opcjach nelzęy wejść w contact list, tam zakładka Behaviour, należy odznaczyć dock to sides. Jeśli dalej będzie przylepiona należy chwycić ją myszką za góną krawędzi i przesunąć na środek powinna się odkleić. _________________ "Gdy przyjdzie ta, co kosę ma i oczy jak latarnie,
dam wódki gram i - ech madame - niech pani mnie przygarnie" |
|
Powrót do góry |
|
 |
oew1515  Niemowa

|
Wysłany: 08 Gru 2011 20:20 Temat postu: |
|
|
Zrobiłem wszystko co napisałeś i dalej to samo . Najbardziej denerwuje to, że przeglądarka zawsze się robi taka wąska po otworzeniu Mirandy. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Dezeath  Developer

|
|
Powrót do góry |
|
 |
|