Top Info
najistotniejsze informacje z tematu |
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
odex Niemowa

|
Wysłany: 30 Paź 2011 20:58 Temat postu: Automatyczne logowanie GG |
|
|
Witam, mój problem polega na tym, że Miranda obecnie nieustannie przy uruchomieniu automatycznie loguje się jako 'dostępny' na gadugadu. Kiedyś było normalnie, czyli po odpaleniu programu nie działo się nic i mogłem sam spokojnie wybrać status ale potem coś widocznie przestawiłem i teraz jest jak jest. Szukałem już wszędzie opcji, która by to wyłączała ale po długich i mało owocnych próbach już nie mam siły do tego. Zna ktoś rozwiązanie tego problemu? |
|
Powrót do góry |
|
 |
Adv Bot

|
Wysłany: 24 Mar 2023 21:10 Temat postu: Reklama |
|
|

Tylko u nas systemy monitoringu video - telewizji przemysłowej (CCTV) profesjonalnie i w dobrych cenach.
Wieloletnie doświadczenie i atrakcyjne ceny gwarantują u nas najlepszą ofertę na rynku w branży teletechnicznej.
Tylko my stosujemy najnowocześniejsze technologie i wysokiej jakości produkty.
Dla inwestycji naszych klientów dostarczamy i wykonujemy systemy monitoringu video z zastosowaniem: rejestratorów DVR/NVR/IP (hybrydowych) obsługujących wiele standardów (PAL, AHD, TVI, CVI, FullHD, 1080p, 720p, IP) oraz kamer CCTV wysokiej rozdzielczości (kuliste, z oświetlaczem IR, kopułowe, z wysięgnikiem, antywandal, hermetyczne, zoom/PTZ) znanych producentów (BCS, Dahua, Bosh, Gemini, APTI, Hybro, AV-Tech).
Kontakt z nami i informacje na naszej stronie www.TechnoVolt.pl
*** NOWOŚĆ ***
Kompensacja mocy biernej - obniż swoje rachunki za prąd!
Usługa dostępna na terenie całego kraju
|
|
Powrót do góry |
|
 |
MarkoB Gaduła

|
Wysłany: 30 Paź 2011 21:46 Temat postu: |
|
|
Użyj globalnej zmiany statusu na niewidoczny lub rozłączony (możesz też użyc ctrl+7 lub ctrl+0) i wtedy wylacz normalnie Mirande, powinna się wtedy uruchomić z takim statusem. Jeśli globalnie ustawiasz status to jest to zapisywane w bazie i z takim statusem Miranda staruje po uruchomieniu. |
|
Powrót do góry |
|
 |
odex Niemowa

|
Wysłany: 30 Paź 2011 21:55 Temat postu: |
|
|
Działa, dzięki wielkie za pomoc  |
|
Powrót do góry |