Top Info
najistotniejsze informacje z tematu |
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
OnO Admin
|
Wysłany: 31 Lip 2006 17:25 Temat postu: |
|
|
lopik napisał: |
rol napisał: |
I może czas wymienić te brzydkie ikonki |
tak, masz racje
plizz "OnO" |
Jak dla mnie to nie problem.. tylko, że aktualnie nie mam ochoty bawić się w robienie nowych ikonek 8)
Także jeśli ktoś chce zaprezentować swoje możliwości artystyczne, to bym bardzo prosił chętnych o wrzucenie tutaj jakiś poprawnie licencjonowanych (nie zerżniętych) ikonek, które miałyby się pojawić w nowej wersji wtyki GG.
Pozdrawiam. _________________ OnO używa teraz Mac-a, precz z Windowsem Ecoute radio electro[u]nique dans Limbik Frequencies
Mama Polskiego Forum Mirandy IM "oryndż dżus end kołk pliz" |
|
Powrót do góry |
|
|
Adv Bot
|
Wysłany: 11 Paź 2024 0:29 Temat postu: Reklama |
|
|
TechnoVolt oferuje energooszczędne oświetlenie hal i pomieszczeń magazynowo-produkcyjnych w profesjonalnym wykonaniu.
Wieloletnie doświadczenie i atrakcyjne ceny gwarantują u nas najlepszą ofertę na rynku w branży elektrycznej.
Stosujemy najnowocześniejsze technologie i wysokiej jakości produkty.
Dla inwestycji naszych klientów dostarczamy i wykonujemy nowoczesne oświetlenie energooszczędne (LED) z zastosowaniem opraw: dekoracyjnych, rastrowych, hermetycznych, przemysłowych, projektorów oraz linii świetlnych.
Kontakt z nami i informacje na naszej stronie www.TechnoVolt.pl
*** NOWOŚĆ ***
Kompensacja mocy biernej - obniż swoje rachunki za prąd!
Usługa dostępna na terenie całego kraju
Zredukuj opłaty za prąd ::
Płać mniej za prąd
|
|
Powrót do góry |
|
|
REXus Weteran
Dołączył: 30 Gru 2004 Posty: 559 Skąd: Żelistrzewo Wiek: 36 lat(a)
|
Wysłany: 31 Lip 2006 17:53 Temat postu: |
|
|
Ja co prawda ikon robić nie będę bo jestem za cienki w te klocki, ale mam ogromną prośbę do tych, którzy być może zajmą się tym. Byłoby bardzo miło, gdyby wyświetlały się poprawnie nie tylko w Windows XP (a tak często bywa, gdy korzysta się z kanału alpha - chociaż np. ikony Crystal działają dobrze wszędzie mimo wykorzystania tego kanału). Docenią to z pewnością użytkownicy Windows 2000 i 98. _________________ Amatorzy zbudowali arkę, profesjonaliści - Titanica... |
|
Powrót do góry |
|
|
pikpok Pierdoła
|
Wysłany: 31 Lip 2006 18:06 Temat postu: |
|
|
Wspominalem o tym juz wczesniej, ale moze sie powtorze: wydawalo mis ie ze ikony aox'a z 'aox set III' nadawaly by sie naprawde niezle. Nalezy spytac samego autora, ale wydaje mi sie ze nie bedzie on mial zadnych obiekcji. To moja propozycja...
Dal mniej zorientowanych link: Podglad... |
|
Powrót do góry |
|
|
kroku Weteran
|
Wysłany: 31 Lip 2006 18:14 Temat postu: |
|
|
jak dla mnie to trzeba by coś zrobić z przejmowaniem ikony ustawionej dla aktualnego stanu, bo jak na razie to raz działa a raz nie... mogłoby zacząć zawsze działać http://img432.imageshack.us/img432/4411/ikonykr8.png (tym razem GG_2 zrobiło to prawidłowo, a Gadu-Gadu nie )
i przydałaby się opcja automatycznego zapisania przychodzących obrazków do wybranego folderu |
|
Powrót do góry |
|
|
lopik Developer
|
Wysłany: 31 Lip 2006 19:26 Temat postu: |
|
|
pikpok napisał: |
wydawalo mi sie ze ikony aox'a z 'aox set III' nadawaly by sie naprawde niezle |
Jestem jak najbardziej ZA !!!
Mysle ze autor by sie zgodził.
I jak dla mnie priorytetem jest to co pisze "kroku"
Cytat: |
z przejmowaniem ikony ustawionej dla aktualnego stanu |
Gdyby to dzialalo, bylo by wysmienicie, naprawde !! |
|
Powrót do góry |
|
|
rol Stukacz
|
Wysłany: 31 Lip 2006 20:56 Temat postu: |
|
|
Cytat: |
z przejmowaniem ikony ustawionej dla aktualnego stanu |
Jak najbardziej za, najlepsza opcja + np. te (GNU) za brzydkie ikonki importów etc. |
|
Powrót do góry |
|
|
REXus Weteran
Dołączył: 30 Gru 2004 Posty: 559 Skąd: Żelistrzewo Wiek: 36 lat(a)
|
Wysłany: 31 Lip 2006 22:00 Temat postu: |
|
|
Ja też jestem za ikonami a0x, ale wiem, że te średnio działają w Windows 98/2k. Czy możnaby je troche ztuningować? _________________ Amatorzy zbudowali arkę, profesjonaliści - Titanica... |
|
Powrót do góry |
|
|
a0x Weteran
|
Wysłany: 01 Sie 2006 2:40 Temat postu: |
|
|
Bardzo mi milo, oczywiscie nie mam nic przeciwko wykorzystaniu moich ikon;) Co do tuningu to moze zajalby sie tym ktos kto ma Win98? Bo ja niestety nie posiadam... |
|
Powrót do góry |
|
|
|