Top Info
najistotniejsze informacje z tematu |
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Crawley  Weteran

Dołączył: 08 Wrz 2005 Posty: 421 Skąd: Jastrzębie-Zdrój Wiek: 38 lat(a)
|
Wysłany: 18 Lut 2006 1:37 Temat postu: |
|
|
DJ: Ano, tu sie zgadzam. Dla mnie scigalka wszechczasow+masa godzin dziecinstwa spedzonych przy niej. Dwa joye i jazda, caly swiat znika gdzies za horyzontem.
Tak, jestem swiadomy, ze idealizuje ta gre, ale nic dziwnego. To jest Lotus, gra mojego dziecinstwa  |
|
Powrót do góry |
|
 |
Adv Bot

|
Wysłany: 29 Wrz 2023 23:08 Temat postu: Reklama |
|
|

TechnoVolt to najlepsze systemy monitoringu video - telewizji przemysłowej (CCTV) profesjonalnie i w dobrych cenach.
Wieloletnie doświadczenie i atrakcyjne ceny gwarantują u nas najlepszą ofertę na rynku w branży teletechnicznej.
Stosujemy najnowocześniejsze na rynku technologie i wysokiej jakości produkty.
Dla inwestycji naszych klientów dostarczamy i wykonujemy systemy monitoringu video z zastosowaniem: rejestratorów DVR/NVR/IP (hybrydowych) obsługujących wiele standardów (PAL, AHD, TVI, CVI, FullHD, 1080p, 720p, IP) oraz kamer CCTV wysokiej rozdzielczości (kuliste, z oświetlaczem IR, kopułowe, z wysięgnikiem, antywandal, hermetyczne, zoom/PTZ) znanych producentów (BCS, Dahua, Bosh, Gemini, APTI, Hybro, AV-Tech).
Kontakt z nami i informacje na naszej stronie www.TechnoVolt.pl
*** NOWOŚĆ ***
Kompensacja mocy biernej - obniż swoje rachunki za prąd!
Usługa dostępna na terenie całego kraju
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Grucha  Pierdoła

Dołączył: 20 Maj 2003 Posty: 486 Skąd: Wrocław Wiek: 38 lat(a)
|
Wysłany: 18 Lut 2006 11:24 Temat postu: |
|
|
http://c64s.com/ - A tu fajny napisany w javie emulator gier na C64 tylko klikasz na gre i grasz na stronie WWW.
I można sobie poprzypominać trochę bez wyciągania z szafki starego wysłużonego commodore
Mogli chociaż dodać paski ładowania sie gry z magnetofonu  |
|
Powrót do góry |
|
 |
Zeratul  Weteran

|
Wysłany: 18 Lut 2006 12:50 Temat postu: |
|
|
Drwal napisał: |
choc jestem jeszcze mlodszy to tez tak lubie sentymentalnie powspominac, bo w koncu uruchomienie quake'a 2 na p75, 8mb ramu i 1mb tridencie to fakt godny napomkniecia po paru latach
|
To sie nie ma wogole do uruchamiania StarCrafta na 486 dx2 z bodajze 8mb ramu (i herculesie? nah, chyba nie)^^ Nie mozna bylo grac na wieksza ilosc kompow i robic masowek u zerga bo za bardzo cielo ^^
A z gierek no to sorki, ale Settlers 1 czesc wymiatala. I jeszcze taka megaGoSu giera "montezuma revenge" a.k.a. "preliminary monty", to byla masakra^^ A jak macie mozliwosc to zagrajcie w cywilizacje na atari - budujesz jednostki i sie naparzasz ^^ albo Wladca, gdzie komp potrafil oszukiwac na zywca(np podwajal sobie kase o_O).
A z innej beczki - MUD'y(i tutaj westchnienie). To bylo cos.... _________________ <Kepper> to jest takie głupie, że tylko informatyk mógł na to wpaść |
|
Powrót do góry |
|
 |
DJ Lotos  Root Admin

Dołączył: 19 Sty 2003 Posty: 3342 Skąd: PL/state: lubuskie Wiek: 45 lat(a)
|
Wysłany: 18 Lut 2006 15:12 Temat postu: |
|
|
a pamietacie kultowa megalomanie? jedna z pierwszych Amigowych "strategii"  _________________ Podobno wszechświat i głupota ludzka są nieograniczone...
Co do tego drugiego nie ma wątpliwości... A. Einstein
Dlatego zawsze korzystaj z FAQ, Szukaj i Instalatora |
|
Powrót do góry |
|
 |
vic01  Weteran

Dołączył: 25 Sie 2004 Posty: 501 Skąd: 16°44,846'E 51°46,325'N Wiek: 42 lat(a)
|
Wysłany: 20 Lut 2006 17:31 Temat postu: |
|
|
looo jest nawet the settlers
ale ja bym jeszcze raz zagral w supermena co skacze lub nawet lata i zbiera jablka |
|
Powrót do góry |
|
 |
kodama  Kataryna

Dołączył: 06 Cze 2004 Posty: 177 Skąd: Poznań Wiek: 40 lat(a)
|
Wysłany: 20 Lut 2006 21:32 Temat postu: |
|
|
vic01 napisał: |
supermena co skacze lub nawet lata i zbiera jablka |
superfrog ?  _________________ [DREAMS HAVE A NASTY HABIT OF GOING BAD WHEN YOU`RE NOT LOOKING] |
|
Powrót do góry |
|
 |
wallace  Weteran

Dołączył: 02 Gru 2004 Posty: 369 Skąd: Bn/Kra Wiek: 43 lat(a)
|
Wysłany: 22 Lut 2006 8:06 Temat postu: |
|
|
Zeratul napisał: |
A co do dyskietek to moj kumpel tak zzipowal rara ze zajmowal wiecej jak przed spakowaniem o_O a jak do kumpla przyniosl Warcrafta na bodajze 25 dyskietkach i 24 miala JEDNEGO bad blocka... niezla akcja byla ^^ |
Mi sie udalo przeniesc win98, bodajze na 33 dyskietkach, dwie do wymiany byly (;
kodama napisał: |
...i katowanie przez weekend sensible soccera z kumplem. ile to dżojów wyzionęło ducha na ss czy mortalu... |
to byly czasy... 10 osob w domku i turniej w sensible ... a mortal ... pamietam jak joy'e sie sypaly ... wlaczalem magiczna funkcje "auto-fire" i na zywca naprawialem ... a kumpel przegrywal z moim auto-fire
winMe to dopiero kaszana choc mam kumpla co uzywa do dzis i pierwsze Przywracanie systemu... |
eee tam kaszana ... mialem przez pewien okres dysk 4,3GB z masa bad blockow ... win98 odmawial posluszenstwa po kilku dniach ... winMe ladnie sobie odtwarzal pliki systemowe i wszystko hulalo  |
|
Powrót do góry |
|
 |
vic01  Weteran

Dołączył: 25 Sie 2004 Posty: 501 Skąd: 16°44,846'E 51°46,325'N Wiek: 42 lat(a)
|
Wysłany: 22 Lut 2006 11:54 Temat postu: |
|
|
kodama napisał: |
supermena co skacze lub nawet lata i zbiera jablka |
superfrog ?  |
to niejest to ... wygladala jak platformowka wskakiwalo sie na taka polke i zbieralo chyba owoce jednoczesnie uciekalo sie przed kolesiami ktorzy ciagle wychodzili z tego samego miejsca na planszy, jednym klawiszem mozna bylo przeskoczyc 1/2 ekranu
pozdrawiam
PS. poszukam na strychu ale to jutro bo od wczoraj rabie w Contre 4 na pegazusie
wallace napisał: |
eee tam kaszana ... mialem przez pewien okres dysk 4,3GB z masa bad blockow ... win98 odmawial posluszenstwa po kilku dniach ... winMe ladnie sobie odtwarzal pliki systemowe i wszystko hulalo  |
strasznie sie nim meczylem i w koncu okazalo sie ze mam ram walniety i AMD500 dostaje za malo produ  |
|
Powrót do góry |
|
 |
|