Top Info
najistotniejsze informacje z tematu |
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
leon_master  Weteran

Dołączył: 28 Sty 2004 Posty: 705 Skąd: Gliwice Wiek: 35 lat(a)
|
Wysłany: 17 Lis 2004 21:40 Temat postu: |
|
|
juz posciagalem, ale colorzilla, paste and go sa imho bez sensu, tak samo show failed url, tak samo tab click options i juz wczesniej wspomniany gcache. Pozostałych uzywam od zawsze. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Adv Bot

|
Wysłany: 28 Mar 2023 8:04 Temat postu: Reklama |
|
|

Tylko u nas energooszczędne oświetlenie hal i pomieszczeń magazynowo-produkcyjnych w profesjonalnym wykonaniu.
Wieloletnie doświadczenie i atrakcyjne ceny gwarantują u nas najlepszą ofertę na rynku w branży elektrycznej.
Tylko my stosujemy najnowocześniejsze technologie i wysokiej jakości produkty.
Dla inwestycji naszych klientów dostarczamy i wykonujemy nowoczesne oświetlenie energooszczędne (LED) z zastosowaniem opraw: dekoracyjnych, rastrowych, hermetycznych, przemysłowych, projektorów oraz linii świetlnych.
Kontakt z nami i informacje na naszej stronie www.TechnoVolt.pl
*** NOWOŚĆ ***
Kompensacja mocy biernej - obniż swoje rachunki za prąd!
Usługa dostępna na terenie całego kraju
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Prezes  Developer

Dołączył: 16 Kwi 2003 Posty: 91 Skąd: PL/Warszawa Wiek: 38 lat(a)
|
Wysłany: 18 Lis 2004 0:54 Temat postu: |
|
|
Wszyscy tu firefox i firefox, ew opera. A ja mam pytanko wlasnie odnosnie FF. Jak sie ma ten caly FF wzgledem Mozilli? W koncu to je pochodna. Bo ja sie juz pogubilem. Osobiscie uzywam MozilliPL 1.7.x, ale niektore rozszerzenia sa tylko pod firefoxa, zas na odwrot nie zauwazylem (zeby byly tylko na mozille). Wyjasni mi wiec ktos co tu tak naprawde sie dzieje. Wiem ze te forum ma w nazwie Miranda, ale jestem w dzale NKT. _________________ Trzeba odejść, żeby nie przeminąć |
|
Powrót do góry |
|
 |
astartes  Gaduła

|
Wysłany: 18 Lis 2004 1:37 Temat postu: |
|
|
Firefox jest (w zamierzeniu autorów) elementem, który zastąpi przeglądarkę WWW flagowego pakietu Mozilli, czyli Seamonkeya. Zaiwiera ten sam silnik renderujący, ale ponieważ jest tylko przeglądarką, to jest od Seamonkeya mniejszy i lżejszy. Odpowiednikiem Mail & Newsgroups jest z kolei Thunderbird. |
|
Powrót do góry |
|
 |
karaguy  Moderator

Dołączył: 19 Sty 2003 Posty: 2096 Skąd: Gliwice Wiek: 37 lat(a)
|
Wysłany: 18 Lis 2004 2:39 Temat postu: |
|
|
...odpowiednikami Composera i Calendara są odpowiednio Nvu (promowany przez Linspire i mający poparcie Mozilla Fundation) i Sunbird (narazie powoli rozwijany, ale wkrótce powinien być promowany podobnie do FF i TB). _________________ antykara, Twój przyjazny moderator... no, prawie przyjazny. |
|
Powrót do góry |
|
 |
an29A  Kataryna

|
Wysłany: 19 Lis 2004 9:19 Temat postu: |
|
|
LeON_MaSTeR napisał: |
juz posciagalem, ale colorzilla, paste and go sa imho bez sensu, tak samo show failed url, tak samo tab click options i juz wczesniej wspomniany gcache. Pozostałych uzywam od zawsze. |
mi sie gcache czasem przydaje.
colorzilli uzywam do zoomowania stron.
paste and go to przyzwyczajenie z opery
tab clicking options bardzo sie przydaje - dzieki temu moge otwierac i zamykac taby zarowno srodkowym przyciskiem jak i podwojnym klikiem. normalnie srodkowy przycisk tylko zamykal a podwojny klik tylko otwieral taba. teraz moge obie czynnosci wykonywac ta sama kombinacja. _________________ Wrócę do Mirandy jak będzie wersja na Unixy.
Teraz używam Psi  |
|
Powrót do góry |
|
 |
an29A  Kataryna

|
|
Powrót do góry |
|
 |
Grucha  Pierdoła

Dołączył: 20 Maj 2003 Posty: 486 Skąd: Wrocław Wiek: 38 lat(a)
|
Wysłany: 24 Lis 2004 23:58 Temat postu: |
|
|
Mnie to na opere wygląda ;P |
|
Powrót do góry |
|
 |
karaguy  Moderator

Dołączył: 19 Sty 2003 Posty: 2096 Skąd: Gliwice Wiek: 37 lat(a)
|
Wysłany: 25 Lis 2004 0:23 Temat postu: |
|
|
Toż to nowiuśki Links 0.666 beta 14 na super wypaśnym silniku okceg™. [; _________________ antykara, Twój przyjazny moderator... no, prawie przyjazny. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Genek  Gaduła

|
Wysłany: 25 Lis 2005 1:23 Temat postu: |
|
|
Bywa, ze czasem bez IE nie da sie obejsc, chociazby windows update, skaner.mks.com.pl i inne stronki ktore poprawnie w 100% dzialaja tylko na IE.
jest na to rada, dla wszystkich, ktorzy nie znaja polecam: http://ietab.mozdev.org/
jedno klikniecie i juz mozna korzystac z IE bez koniecznosci odpalania samej przegladarki.
Pozdrawiam milosnikow "ognistego liska" _________________ The God forgot to give me a pair of wings,
So i use my dream to fly...... |
|
Powrót do góry |
|
 |
|